Episk plattform skor handledning

skor som dessa kosta hundratals dollar online-.-så varför inte göra dem? :D
Relaterade Ämnen

DIY skor handledning: Louis Vuitton gul rutig skriva ut

Louis Vuitton återuppfunnit sin signatur rutig skriva ut till en färgglad gul version för säsongen våren sommaren 2013. Ljust gul och klassiska svarta och vita pjäser försköna kappor och väskor och fira utskrifter och glada färger. Dam är ett lätt at...

Glöd i mörka & Bottom-Lit plattform skor

detta är ett riktigt enkelt mod och helt kul att dansa eller göra vad som helst med.Jag sökte för att se om jag kunde hitta någon annan botten lit skor på instructables och kunde inte så here we go...Jag kommer att göra en annan instructable för denn...

Göra bekväm plattform skor

alla vill gå som en stor man, rätt?Tja, vilja vi också att undvika blåsor. I denna video jag tog vissa plattformar av gamla stövlar och kopplade dem till några sköna sneakers.Obs: Du kommer att förlora den stabilitet som en spets upp boot ger för ank...

Ritning på Canvas skor Guide

Tja, jag har egentligen inte mycket av en ryggen historien här än jag av misstag tvättade vita skor med svarta skor och de födde en Frankenstein hög med sopor. Nu är detta gamla skolan canvas skor som jag hade köpt på Wal-Mart ungefär två år sedan. O...

Bygga Lifesize Space Marine rustning i 352 fruktansvärt komplicerat steg

när jag var liten råkade jag förbi en hobby butik i Petaluma, Kalifornien som bar regelböcker och miniatyrer för Warhammer 40.000, en bordsskiva wargame från Games Workshop. Jag blev omedelbart förälskad i rika, mörkt universum och den tunga, brutala...

Dushkriti Hunter

hemmagjord kostym jag kallar Dushkriti. Indiska för summan av alla synden. Jag bygger tanken av en forntida/ursprungliga asätare som varelse. Jag gjorde kostymen av faux fur(poncho) med en vadderad puckel för ryggen, säckväv material som utgör en del...

Big Daddy från Bioshock

jag gjorde Big Daddy för Metrocon 2010 Anime konventionen här i Tampa Florida. Jag använde artiklar jag hade runt garaget så mycket jag kunde. Min lokala Home Depot var fantastisk att ha någon av den udda men nödvändiga saker som behövs för slutföran...

Disco Ball byxor

jag behövde en kostym för min disco band (tyvärr vår trummis spontant förbränns) och någonstans mellan blanka polyester skjortor och plattform skor jag kom upp med detta. I efterhand, jag fick reda på det hade gjorts tidigare, men hey, om det är bra...

Hur är pastell Goth

Bilden finns: http://michellehopes.tumblr.com/Så du vill klä pastell goth? Ja är detta rätt ställe flickan. D Om du inte vet vad det är, ska jag säga dig just nu.Pastell Goth är Creepy blandat med söta saker. Som ögat bollar och lila bat vingar. Svar...

Multi-Functional Star Wars Astromech Droid

E4-B4Astromechdroid för hemmet.Videolänkar för mobila enheter som inte kommer att spela video bilderna ovan:Tillverkningen av E4-B4 Astromech Droid VideoE4-B4: Showcase Video, en del 1E4-B4: Rocket Man VideoE4-B4: Sugen på en Drink?E4-B4: Dome viftar...

Rem kostym

(Eftersom jag brukar få frågan om att sälja Shinigami, Rem och Ryuk har sålts. Men hey, du kan göra din egen!)För några år sedan gjorde jag en Ryuk kostym från anime/manga/filmen Death Note - och jag beslöt att det var dags för mig att återkomma till...

Comics skor: Hightops & plattform träskor

Jag har nyligen påbörjat flera komiska/mod podge/vinyl projekt. Först vara klar är skor projektet. I helgen min dotter och jag gick till Nanas och avslutat dessa i en dag. Min dotter slutade sin Hightops på bara några timmar. Jag tillbringade mer tid...

Minecraft Voltz missil plattform handledning

jag slår vad om att ingen av er har sett detta! DETTA ÄR EN MISSILLAUNCHER! för att få detta, gå in på tekkit, sedan ladda ner den, sedan få modpack voltz. Eller du kunde mod minecraft med ICBM mod. Det är mycket lättare att få tekkit.Steg 1: Steg 1:...

65xx teknik-församlingen språk programmering med W65C02SXB-handledning 1

Western Design Center (WDC) har beslutat att skriva en serie tutorials på hur du kommer igång med vår 65xx teknik och hur man skriver assembler program för 65xx familjen för ICs. Denna handledning kommer att baseras på använda det Standard W65C02 chi...

7-Key reglaget/hjul handledning med synt

Detta är en handledning för att använda den 7-Key reglaget/hjul Breakout från Rakels elektronik.Jag ska visa dig hur man löda in header stiften för maximal användarvänlighet. Rakels har QT1106 datablad på deras webbplats, och en stor arduino bibliote...

Tovad induktivt uppvärmda hus skor

i detta instructable jag ska visa dig hur jag löste problemet med min flickvän som har kalla fötter hela tiden.Eftersom varma skor passar perfekt till den kallaste tiden på året, kommer att dessa skor vara hennes julklapp :-)Jag har sett tyst några l...

Episka Kart awesomeness!

HEY!!Är du trött på att titta på dina Lego samling, och tror på dig själv "Im saknas något... men vad?!?!"SVARET ÄR DETTA: EPISKA KART AWESOMENESS!Alla dina minifig blir i FÖRUNDRAN när de tar en glimt av awesomeness som är denna kartDess så häf...

DIY anpassade Rockabilly bröllop skor

Min man och jag kommer att fira vårt 20-årsjubileum i år. Och eftersom vi fick aldrig ha en smekmånad, eller mycket av ett bröllop första gången för den delen, vi ska förnya våra löften och ha lite kul i Las Vegas. Nu har vi två barn bor hemma fortfa...

KATT utfodring plattform

denna upphöjda katt utfodring plattform gör utfodring din katt lite lättare på ryggen. Du behöver inte böja över hela tiden att fylla skålen. Råttor kan inte raid mataren, och det finns också vissa underhållningsvärde i vaktande katten hoppa. Det är...