ESP 8266 fristående WiFI Relay kontroll [ytUt]SYFTET

  • Att styra en reläutgång med esp8266 i fristående läge (utan arduino, pic eller någon annan mikro-controller) via Web-UI
  • ESP sänder sina egna SSID. Det ansluta inte till en router. lokala IP-adressen för esp är 192.168.4.1
Se Steg
Relaterade Ämnen

Fristående WiFi Radio Control Panel (Arduino Powered)

jag ville ha en Internet-Radio för en lång tid, och var mycket glad över att hitta Tinkernut's Wifi-radion projekt (http://tinkernut.com/archives/2387 ), som jag byggt och har haft i några månader.Men brydde jag mig verkligen för Ario baserad kontrol...

Programmera en HTTP-Server på ESP-8266-12naE

I detta Instructable, kommer tillsammans vi genomföra resan av programmering ESP8266-12naE WIFI Development Board som en HTTP-server. Med en webbläsare skickar vi instruktioner till ESP8266-E12 till ändra den beteende. Under hela processen, vid varje...

ESP 8266 Wifi kontrollerade Home Automation

ESP8266 är en stor sak för att börja Wifi och IOTDet är också billigt och användas för att göra cool projekt som är anslutna till Internet. Lär dig hur man gör ett enkelt IOT projekt med den. ESP8266 WiFi modul är en fristående SOC med integrerad TCP...

ESP8266-12 fristående blynk kontroll försäljningsställen trådlöst 433 mhz

Detta är mitt första projekt på instructable...Detta projekt använder ESP8266-12 att slå på och stänga av trådlösa försäljningsställen, utan några ändringar, med hjälp av app Blynk biblioteket Rc-switchSteg 1:Steg 2: material ESP8266-12 eller (ESP826...

Internet kontrollerad lampan med ESP8266 wifi relay IoT

ESP8266 wifi relay (ESP01) IoT kontroll en lampaInternet kontrollerad elektrisk lampa med ESP8266 wifi (ESP01) IoTInternet kontrollerad lampan med ESP8266 wifi relay IoTESP8266 (ESP01) är en mycket låg kostnad WiFi transceiver som kan läggas till all...

Bärbar och minimal installation för jakt anmälningar med fristående ESP8266

När jag började spela med ESP8266 wifi/uart modul jag insåg snabbt att detta är en mycket kraftfull liten lilla och mycket billig modul för alla typer av projekt. Med stor gemenskapsstöd är det nu möjligt att använda denna modul som en fristående enh...

Arduino fristående web aktiverat bell

inspirerad av detta inlägg, jag ville skapa en Arduino powered bell som var helt fristående.Med lite PHP och (om du vill) vissa jQuery på någon webbplats, kan du göra denna klocka ring när en viss åtgärd utförs.Denna Arduino stack är wifi; När den är...

ESP-8266 Smart diskmaskin (smart plugg / smart socket)

Vi köper el från en lokal vindkraftspark. Naturligtvis är vi anslutna till vanliga nätet med en stadig leverans av el. Men jag har alltid velat att justera vår konsumtion patern enligt tillgängliga vinden. Därför bygga jag ett system för att övervaka...

Fristående 7 x 7 x 7 ledde kub

LED kuber är sann 3D-skärmar som arbetar med belysning upp punkter i ett 3D galler av lysdioder.På 3D-visningen kan du producera vissa verkligen fascinerande animeringar. Detta Instructable kommer att gå igenom hur du skapar en LED cube själv som är...

Fristående Intelligent sensorsystem

Fristående Intelligent Sensor (SIS) är en billig bygg-det-själv system som bearbetar information från en mängd olika passiva trådlösa sensorer för att skapa en tidsstämplad logg med meningsfulla uppgifter och slutsatser om en persons hemmet aktivitet...

ESP8266 (fristående) väderstation med hjälp av Arduino IDE och GadgetKeeper moln plattform

Detta är en uppgradering av mitt tidigare projekt GadgetKeeper-väderstation. I detta projekt bygger jag samma funktioner men bara använder ESP8266 WiFi SoC fristående med DHT11 temperatur och luftfuktighet sensor. I det tidigare projektet använde jag...

En fristående Data logga vindmätaren

jag älskar samla in och analysera uppgifter. Jag älskar också bygga elektroniska prylar. Ett år sedan när jag upptäckte de Arduino produkterna, jag omedelbart tänkte, "Jag vill samla in miljödata." Det var en blåsig dag i Portland, OR, så jag be...

Bygg lätt fristående hylla för källaren eller garaget

Flytta in i ett nytt hus, behöver vi en hel del hyllor att lagra saker. Vi har inte en färdig källare, och vi har inte listat ut hur det skulle vara klar ännu, så vi behöver vissa fristående hyllor etc som inte är kopplade till väggen, och har också...

Fristående cykel Rack/bokhylla

Min fru och jag har två väg cyklar, och inget garage i vår lilla stadslägenhet, så jag har funderat på det bästa sättet att lagra dem inne. Eftersom vi vill få våra deposition tillbaka i slutet av vår leasing, vi är försiktiga med att sätta krokar i...

Fristående arbetsbänk med makt!

Jag behövde en arbetsbänk. Vilket är en enkel process av köpa trä, såga i trä, bygga bänk, Lägg till röran. Tyvärr för mig är min nuvarande situation mycket mer komplicerat. Jag använder källaren som en tillfällig arbetsyta tills jag får några helger...

Fristående inomhus Rock klättring vägg för $150

jag har nyligen fått in bergsklättring och medan pull-up barer och hangboards är trevlig, jag verkligen har velat ha en mer realistisk utbildning rutin. Medan jag ville bygga min egen klättervägg, trodde inte jag att min hyresvärd skulle vara alltför...

Fristående Whiteboard

det finns ett gäng riktigt fina DIY whiteboard mönster på Instructables, och jag trodde en fin komplimang att dem skulle vara en enkel, billig, fristående whiteboard som kan göras med lätt-tillgängligt material. Särskilt för home schoolers, små studi...

ESP8266 WiFi relay switch

I den här guiden visar vi hur man bygger ESP8266 WiFi reläutgång med Arduino och EasyIoT server. Du kan använda relay switch till distans (dator eller mobil smartphone) styra enheter som ljus, värmare, garageport,... Du kan också kombinera reläutgång...

Impianto fotovoltaico fristående (fristående fotovoltaic växt)

ciao en tutti, vi mostro come realizzare un impianto fotovoltaico fristående, cioè icke collegato alla rete nazionale, è ideale per applicazioni i luoghi remoti duva non è possibile allacciarsi alla rete elettrica.Il costo totale dell'impianto fai da...