Extra Ram med hjälp av ett USB-minneDator går långsamt? Har ett minne som ligger runt? Jag har lösningen för dig!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Montering av ett USB-minne med Raspberry Pi

detta är en annan av min "datoranvändare" Raspberry Pi Instructables.Vad detta Instructable visar dig hur man gör är att konfigurera din Raspberry Pi för att känna igen och montera automatiskt ett USB-minne. Detta är särskilt användbart för utby...

Hur man installerar Windows 8 från ett USB-minne

för dig som har netbooks, och vill installera windows 8 utom skränande eftersom theres ingen DVD drive i dem, eller de av er som har hämtat windows 8 från internet, heres hur man installerar windows 8 till datorn via en USB-stickanu innan jag börjar...

Hur du formaterar ett USB-minne till fett!

Hi all!i detta instructable jag kommer att berätta hur du formaterar ett USB-minne till fett (inte FAT32)du behöver:USB-minne (allt under 8 gb works)(duh)Computer(duh)KommandotolkenBra låter komma igångPS ledsen för låg qaulity bilder jag tog dem med...

Förvandla en gammal överstrykningspenna till ett USB-minne för > $2

Har du någonsin fått uttråkad av normal standard vanlig USB stick fallen? Jag har - jag bestämde mig att vända en gammal överstrykningspenna till ett USB-minne, det fungerade bra!Allt du behöver är en USB-pinne du inte misstycker dra isär och en gamm...

Hur man spelar Wii backuper från ett USB-minne med ingen modchip.

Trött på dåliga DVD brännskador? Wii laser dö ut på dig? Vill rippa Wii-spel direkt från din Wii dvd till din hårddisk? Detta instructable är perfekt för dig! Med detta instructable, kommer du att kunna spela alla dina favorit Wii spel på din Wii frå...

Nytt liv för ett USB-minne

jag har ett billigt 1Gb USB-minne. Fallet kommer alltid av när jag försöker koppla ur den.Men denna pinne är en av de mest använda i min arsenal. Det stövlar Hiren Boot CD medan alla andra pinnar är för upptagen "håller filer".En gång skulle en...

Använda en iPod som ett USB-minne!

Varje hade en fil som var vägen till stora för ditt tumdrev? Någonsin vill överföra stora mängder filer? Ser längre än din iPod!Steg 1: Använd som extern enhet iPods är bra för tumma drivar eftersom de har stora mängder minne, och du kan göra alla di...

Ett Meccano cased USB-minne

jag har funderat på recasing ett USB-minne för en tid, men kunde inte komma med en originell idé. En svårighet var att många idéer som slutade med något för stor för att vara praktiskt. När jag hittade detta USB-minne, insåg jag att det var tillräckl...

Förvandla en gammal NES controller till en allt-i-ett USB-nav, minneskort och bärbara emulering station

det finns flera instruktioner guider för att förvandla gamla NES styrenheter till USB-nav eller blixt minne nyckel, och även några för att göra en plug-and-play emulator gadget. Som sådan, påstår jag inte originalitet för någon av komponenterna i det...

Starta Google Chrome OS från ett USB pendrive

här är en tutorial för att göra en startbar flash-enhet så att du kan starta Chrome OS från USB. Med USB kan du bära längs ditt OS och data med dig vart du än går.För de flesta inlägg sådär:Besök:Klicka här Steg 1: Requirment Att starta Google Chrome...

Capsicum Computum: Serrano Pepper USB-minne

ännu en annan USB-minne-Mod: min första Instructable är förmodligen den mest enkla "mod" för ett USB-minneskort någonsin. Detta är hur det blev.Under sommaren besökte jag en MBA rättvist någonstans här i Nederländerna. Efter ett trevligt samtal...

USB minne sticka rekyl Keyring II och III

jag blev sjuk av att komma hem eller för att arbeta att hitta jag hade lämnat min minne i datorn tillbaka i andra änden av resan. Så jag satte den på min nyckelring. Sedan fick jag störd av vikten på alla mina nycklar hänger på USB-porten. Så gjorde...

Kombinationslås USB-minne

Problemet:Jag har ett USB-minne med inbyggd trygghet mjukvaran, GREAT! Men det tenderar att vara lite opålitliga när det gäller att använda memory stick på datorer än min egen antingen ta evigheter för att loggas in i det eller att inte ens få tillgå...

Skalle USB-minne

detta instructable visar dig hur man gör en fin snabb, enkel skalle usb minnessticka.Du behöver en uppsättning skalle Key Caps från paperchase http://www.paperchase.co.uk/skulls-key-caps/invt/00503053/Ett USB-minne.En liten skruvmejsel.UHU extra allr...

Köra Ubuntu från ditt USB-minne

Denna tutorial ska show dig hur till springa ubuntu från ditt USB-minne så att du har ett OS som du kan ta överallt och boot nästan var som helst.Du behöver:-ett USB-minne med omkring 8 GB (kan köpas ganska billigt från amazon här *)-en Windows-dator...

Att göra ett talande minne att "skydda" dina data.

Först och främst måste jag göra en varning innan jag börjar detta "ilbe. Detta begrepp är, på något sätt, ett sätt att säkra eller skydda dina data på ett USB-minne (det är därför jag satte "skydda" inom citationstecken i rubriken.) Om du f...

USB-minne läppstift

detta är den perfekta presenten till kvinnan i ditt hjärta, kombinerar feminina nåd med teknik och användbarhet. Allt du behöver är ett trevligt snygga läppstift, ett USB-minne och en tid på händerna.Steg 1: Vad du behöver jag köpte en billig läppsti...

Hur till använda WordPress av USB-minne

du kanske vill ta en fullt fungerande installation till flera platser att Visa programmet.Eftersom du vill arbeta på din blogg tema på kontoretoch förmodligen en hel del mer.Det är mycket lätt att göra.Det finns 2 sätt beskrivs:Webserver på ett Stick...

Hur man använder ett USB-tangentbord med Acer Iconia A500 tabletten

Jag gjorde en snabb video som visar hur du använder ett USB-tangentbord med Tablet Acer Iconia A500.Om du har några frågor vänligen Låt mig veta.Nu att Acer har sänt ut uppdateringen till Honeycomb 3.1 kan du också koppla ihop och använda ett bluetoo...