Extremt enkel hangar laptop cooling standi detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en hängare till en laptop cooling stand.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt Laptop Cooling Stand

i detta instructable jag kommer att visa hur man gör en enkel, trä laptop cooling stand. Denna laptop stand hjälper till att hålla din laptop cool genom att upphöja det och öppen under design. Detta innebär att din laptop överhettning när du kör ett...

Laptop Cooling Stand från skrot

I detta Instructable lär jag dig hur man bygger en enkel kylning stå från skrot.Min laptop har en tendens att vilja överhettning när jag jobbar på saker, vilket gör att sakta ner. Jag lekte med tanken på att köpa en kommersiell kyla står, men min mak...

Laptop Cooling Stand (med en 2 x 6)

Min HP Zbook är en anständig laptop, men att placera den på sängen eller i mitt knä medan använder den tenderar att få det varmt. Så jag började använda en bit plywood som ett stativ men det såg inte bra och det var för tunga att bära runt från en gå...

Actobotics anpassade laptop cooler stand

Hej allaAtt ha några Actobotics delar jag lyckas bygga en monter för min laptop. Jag har också använt 2 gamla pc fläktar så jag kan svalka så mycket som jag kan min laptop. Jag har köpt en laptop stand förra året men jag märkte att fläkten inte gör e...

Laptop cooling stand

behöver du en plast laptop står en gammal värmeskyddet eller 2 5 volt datorfläktar om du får två fan sätt få en gammal USB-sladd eller en från dollar store.Steg 1: att göra hål för fans hitta där din fläkt är på datorn och markera på stativet och kli...

Hur man bygger en roterande Laptop mobil Stand

nyligen majoriteten av mitt arbete är gjort på min laptop och försöker för att hålla allt tillsammans (bärbar dator, skrivare, skanner, transportabel driva och olika andra nödvändiga tillbehör) jag behöver en arbetsstation som jag kan rulla runt huse...

Noll kostnad Laptop kylare / Stand (ingen lim, ingen borrning, inga nötter & bultar, inga skruvar)

UPPDATERING: VÄNLIGEN VÄNLIGEN RÖSTA PÅ MIN INSTRUCTABLE, TACK ^_^DU KAN OCKSÅ VILJA RÖSTA FÖR MIN ANDRA TÄVLINGSFORMULÄR PÅELLER KANSKE RÖSTA PÅ MIN BÄSTA VÄNS TÄVLING POST OCKSÅ, PÅOBS: DENNA PUNKT KAN ANVÄNDAS SOM EN MYCKET UTILITARISTISK GÅVA FÖR...

Bambu Laptop Cooler

Min första laptop cooler gjordes av ett företag som namnet brändjärn, min kostnad kom till ca $47. Efter det bröt tittat jag runt en bättre mer varaktig lösning. Metall och trä verkade som en bra idé...Bambu kylare redan finns på marknaden har en kon...

Laptop bubbla Stand

alla är alltid att göra laptop står som, om än funktionell, är ganska hemsk att titta på. Detta blir mindre än idealisk när man betänker att vanligtvis när den bärbara datorn inte är i montern, du måste titta på den. Jag ville åtgärda problemet genom...

Billigt och lätt laptop cooler

Hej dag lär du hur du gör din egen billiga och effektiva laptop cooler!du behöver.-tång.-sax-kompass-1-3 fans-kartong-skona USB-kabel-några platt topp bultar och muttrar ca 0,5 mm diameter-tejpoch det borde vara det! kan gå vidare till nästa steg.Ste...

Enkel Metallic Laptop Stand

göra en snabb och enkel laptop stand som kommer att hålla din bärbara dator cool för under $10. Efter letar efter en bärbar dator stå för min nya macbook pro beslöt jag att skapa en själv av en metallisk dokument hållare köpte jag för $6. Det håller...

Enkel Laptop kylare / Stand / sättsteg / Notebook Nubbies gratis gjorts på Techshop

din bärbara dator blir hett på botten? Om så är fallet kan du enkelt göra vissa laptop nubbies som kommer att hålla ditt system igång smidigt. De är robusta för.Jag gjorde dem på Techshop med skrot trä som var om på lagerplatserna.Vad du behöver = en...

Den DIY Laptop Cooler

bygga din egen laptop kylare som drivs helt av din bärbara dator för mindre än $18 USD detta är inte en enkel instructable och om du inte har en bra uppsättning verktyg du bör nog inte försöka det eftersom dess anständigt tidskrävande på grund av vil...

Skapa en anpassad skrivbord fläkt / laptop cooler!

Welcome to my first Instructable. Jag har haft denna idé under en längre tid men äntligen fick motivation att sätta min idé i produktionen.Först vill jag ge en liten tillbaka historia / problem. Jag har en Dell XPS laptop som blir varm, riktigt varm....

Lätt Laptop Cooler

ett tag sedan min laptop beslutat att ha värme problem som resulterade i fläkten på det mesta. Detta bör nog titta på men under tiden gjorde jag en monter som tillåter luft att cirkulera under den. Det finns inga rörliga delar, ingen ström behövs, oc...

Hålla din laptop cool med kök objekt

Det finns ingen anledning att köpa USB-powered fläkt för att hålla din bärbara dator cool. Denna enkla hacka kommer att öka luftflödet runt din bärbara dator och hålla det svalare.Saker som behövs bredvid din bärbara dator:Stor skärbrädaTorkstllSteg...

Laptop Cooler Pad

detta är en mycket enkel att göra laptop kylning pad tillverkad i ett enda stycke av akryl. Detta görs också att ställa in din bärbara dator i en bekväm ställning för att skriva.Material:-3 ft x 2 ft x1/4 "bit av akryl eller en tillräckligt stor enda...

DIY super budget laptop cooler

College barn är bröt och det är jag. Jag arbetar min macbook till varje byte har. Idag bestämde jag mig att ge det en hjälpande hade och försöka hålla det så cool som möjligt.Den totala budgeten var bara ender $10,00Steg 1: Material du behöver. 1. Sh...

Laptop cooler pad från gammal datordelar

behöver du:-Någon form av pad/base (jag använde en gammal hårddisk hylla - detta är särskilt användbart eftersom det har kylning ventiler men detta kan vara litet för många bärbara datorer - en strippad ner desktop access hatch kunde fungera bra, för...