EZ stil trappstegNu med Video!

Välkommen till instructable om hur man bygger en EZ-steg stil trappsteg.

Jag byggde en för en klient av Tetra Society of North America. Kolla upp dem lite snyggt projektidéer.

Klienten begärt följande specifikationerna för den färdiga produkten som krävde en annorlunda design från vad som är kommersiellt tillgängliga.

Dessa specifikationer var:

1. det skulle användas i hem och pool - som kräver det är korrosionssäkert, icke-flytande, och greppbart i vatten

2. det var att flyttas med en avtagbar justerbar sockerrör

3. det var att vara lätt nog att bäras bekvämt

Se Steg
Relaterade Ämnen

Egen T-Shirt täcke topp - variabel stil med 1,5" listerna och 2" gränsen

Det prov som används i detta Instructable är för en kasta storlek quilt. Processen kan dock användas till någon storlek quilt.Leveranser:T-shirts, tröjor, svett skjortor och bara om någon typ av kläder du vill inkludera. Om du har fläckar, de kan var...

Hur man kan dricka ditt kaffe "Trucker-stil"

nej, menar vi inte hur man kan dricka ditt kaffe med ena handen samtidigt som yakkin' i din CB med den andra. Detta är ett lysande sätt att ställa in din portabel papper kaffe kopp att minska sannolikheten för ett spill. Detta visades för mig av en t...

5 minuters brasiliansk stil Cupcake

Jag lärde nyligen att göra 5 minuters cupcakes, men efter en liten sökning här på Instructables, jag fick reda på att ett fåtal personer redan hade postat receptet.Så jag tänkte att skulle kunna jag lägga en brasiliansk touch.Detta instructable komme...

20 "x 30" Canvas stil sällskapsdjur foto

Gör en duk stil bild med din anpassade tryckt tyg!!!Material30 "x 20" anpassade foto örngott (du kan beställa från en webbplats som foto gåvor, snapfish, walmart, etc., de kör $16-$20)SaxHeavy Duty häftapparatAtt göra ram2 st. 3/4 "x 2"...

8-bitars stil melodi kort från Public Domain innehåll

8-bitars stil melodi kortet införs i den här guiden kombinerar enkel DIY elektronik med nedsamplas Public Domain bilder och ljud. Själva kortet är gjort av kraftig kartong, skumgummiplattan och utskrifter av berömda målningar. Målningarna har varit p...

Ett originellt sätt att frame needlepoint eller korsstygn tyger asiatisk stil

de flesta broderier tyger sydda för display inramas som tavlor i trä eller plast ramar med glas läggas på dem.Jag ska visa dig en ny metod för inramning för enklare förvaring och visning. Detta sätt kan du rulla dina tyger som en papyrus, lagra dem i...

Minotaur kostym-Narnia stil

Hej och Välkommen till min steg för steg guide om hur man bygger denna Narnia stil minotaur, det görs mycket billigt och använda material som jag redan hade, alla av päls är gjord av sträng att jag rivit och varm limmade på att göra en päls effekt, j...

Borderlands stil T-shirt

Hej underhuggare!Varje valv jägare behöver säkert en bra utrustning, så jag presentera min Borderlands stil T-shirt!Det är verkligen enkelt, Billigt och snabbt att göra en och det ser riktigt cool!Steg 1: Vad du behöver? färgborste(gamla) T-shirtDet...

Anime stil marionett ögon

i detta Instructable jag ska visa dig hur jag göra ögonen marionett. Det har varit över 6 år sedan jag har aktivt gjort dockorna och har sakta börjat komma tillbaka in i den. Tillbaka då jag gjort en grov blogginlägg om hur jag gjorde dem, och återbe...

Assassins Creed stil handleden blad

vad gjorde du?Jag har gjort ett handleden blad som är inspirerad från videospel serien Assassin's Creed. Jag tillbringade mycket av min tid att försöka hitta en design jag gillade denna stil kniv men efter en lång tids letande jag aldrig gillade någo...

Hjälte av Legend (Toon stil)

Välkommen till Ganbatte Cosplay, där ingen är bedömd på vad de gör, så länge som de gör sitt bästa! Låt oss göra en rolig, lätt cosplay tillsammans och bygga din sömnad färdigheter medan vi ändå håller på.Observera att mönstret bitar är tillgänglig s...

Guerrilla trädgårdsskötsel - bombningen stil

föreställa sig du kör igenom den urbana djungeln. Du lever ditt liv, försöka göra vad som är rätt och medan du äter miles och undvika korsningen åkare, äldre personer, hundar och tvättbjörnar ser du alla dessa monotona rondeller, vägkanter och övergi...

Vacker Pompeji stil Decoupage projekt (konst ingår)

detta vackra decoupage projekt har många steg men är lätt för att göra eftersom jag satt ihop de flesta av designen steg i teckningen. Det är vackert nog att använda i ditt vardagsrum eller överallt där du använder återvunnet påsar. Min stil är gamla...

Hur man gör ånga punk stil ryggsäck/coustume

jag idag gör en instructable om hur man gör en ånga punk stil ryggsäck/coustumeSteg 1: Steg ett: föremål och design Objekt behöver du:2 x skokartongsStora kort och tjock PVC-rörNågot att använda som din chimeny eller ånga trattSvart tejpLimpistolSaxH...

Konvertera mynt stil torn i finger justerbar torn

jag har luft gevär och inte har medel att köpa ett högre end scope med finger justerbar torn som kan vara uppåt från $80. Så jag bestämde mig att konvertera min mynt stil torn för under $8 utan att använda lim/epoxy. Det finns människor där ute som e...

Passar gitarr rem slutet pin knappar och gutar stil rem till en Ukelele.

This is how I made and fitted acoustic guitar style straps on 2 of my Ukeleles.Efter att ha provat ut en runda nacke stil strängen Ukelele rem men bara att hitta det gjorde ingenting men skrapa av ljud hål och vara en konstant irritation som det stän...

3D-Print "Hjulet däckets slitbana stil" Ring (storlek S)

jag såg ett par av dessa gjorda av metall (antingen kasta eller borras), men de var mycket dyra. Jag trodde jag kunde göra min egen version, så jag bestämde mig att modellera en själv som kan skrivas ut...Perfekt för alla som är bil, van, cykel eller...

Köksbänken land stil

när vi gått 13 år sedan från en hyra platta till vårt köpt hus där vi bor nu, min fru och jag ville designa huset i nostalgisk stil. Och, men parlamentet är relativt ny (från 1976) vi är ganska nöjda med cosinussvängningar skapade vi inomhus.En av de...

Hur jag gjorde min första kniv, Bushcraft stil.

This is all new for me, a few times over. Detta blir min första Instructable och den första kniv jag har gjort. Hoppas allt blir bra. ;-)Först av allt, har jag läst många saker på internet, i böcker, och sett många fler filmer i ämnet av kniv. Jag tv...