F-104 Starfighter Steampunk lampa och utloppEn kompis till mig hittade en F-104 starfighter bomb kontrollpanel på en motorcykel swap i Tyskland. Titta på sittbrunnen bilden långt längst ned i mitten... och du kommer att se det i planet. Att veta jag gjorde konstiga lampor, han köpte den och gav den till mig för mitt nästa projekt. Inköp av vissa flygplan vingspetsen armaturer och en NOS B-17 syre flödesmätare senare, jag var på väg att bygga detta fancy förlängningssladd med lampa. Här är hur jag gjorde det...

Material:

En 50 cal ammo låda (~ $8 armén överskott butik)

Två flygplan vingspetsen armaturer (eBay ~ $28)

Edison glödlampan reproduktion ($7)

En 1946 ny gamla lager (NOS) B17 Blinker luftflöde meter (eBay $15)

F-104 Starfighter Stire panelen ($Unknown)

En bensin primer lampa ($2 eBay)

En 120 VAC Dimmer switch ($3), 120 vac duplex utlopp ($3), "Så" gummi omfattas förlängningssladd $3

RGB stora 10 mm lysdioder ($5 för 25), en 9 vdc flasher för blinkande röda lysdioder ($4)

28 vdc vägg transformator ($8 eBay) för panel lampor (28 vdc - $0,89 varje eBay)

En Nixie rör 170vdc 0-9 siffror

En 1,5 vdc smeten väggladdare

En hög spänning DC kretskort från en engångskamera

En glödlampa lampa uttag

Diverse hårdvara

Hickory planka

Se Steg
Relaterade Ämnen

4.8 Watt LED Steampunk lampa

personligen gillar jag Dieselpunk, en under används stil, men det finns ingen förneka den estetiskt tilltalande stilar av Steampunk. Från Crabfus kreativa varelser till Jake von Slatt minnesvärd dator är kulturen verkligen inspirerande konstform. Nyl...

IGRUN - dotter till Aetheria. En hög spänning Steampunk lampa

Hej duförst--> ledsen som jag så länge sedan har skrivit här, men privata omständigheter har inte erkänt.Okej. Idag, vill jag visa dig min andra hög spänning Steampunk lampa med ett Geissler rör. 5000 Volt´s och 10 ma. Föraren är en Tesla Transformat...

LED Steampunk lampa med gamla glödlampor

I detta instructable jag ska visa dig hur man gör en LED Steampunk lampa med gamla glödlampor.Jag ville göra en Steampunk lampa av gamla glödlampor för en lång tid men jag var alltid upptagen med andra projekt. Nyligen fick jag slutligen till det gen...

Den gigantiska Edison - en stor storlek Steampunk lampa

Kära Steampunkers, kära vännerDenna gång en mycket korta Instructable om en enkel idé hur man bygger en fin Steampunk lampa. Lampan hittade jag på en loppis för några tior. Det användes för industrin lampor och verk med 220 volt/750 Watt.Obs: Om du i...

Steampunk lampa Raygun

Industriella steampunk lampa raygun. Denna pistol/lykta skiljer sig varje gång den är byggd, beroende på tillverkaren. Men med ett lager leksakspistol, glödlampa uttag med brytare och några prylar lagt till att det ser cool, kan du ha din egen.Om du...

Steampunk lampa - Lanterna Antiga

detta är ett snabbt och enkelt bygga jag gjorde med delar ligga runt min lägenhet.Jag har turen att leva i en storstad, i ett tätbefolkade område, där människor kasta bort ofta mycket nytt användbara saker på regelbunden basis.Jag har en mjuk fläck i...

Steampunk lampa världen

för några månader sedan, jag hittade den här riktigt cool steampunk tema lampa i avsnittet kraftigt rabatterade clearance i min lokala Bed, Bath & Beyond. För US$ 10, kunde inte jag motstå! En stor del om detta retrostil lysande enhet är funktionen d...

Steampunk lampa: The Eye av Ra

kära Steampunkers, kära vännerEfter två avkopplande kvällar i mitt laboratorium är jag glad att presentera dig en mycket speciell lampa:Syna av RaDenna mycket kraftfull lampa är tillägnad den forntida egyptiska solguden Ra. Det är så stark, att det r...

Steampunk lampa

Steampunk inspirerad lampa. Base är ett gym stand bärgade från en skip många år sedan. Bas pipe räddas från ett skrotupplag. Resten av tillbehören var nya, 3/4" BSP aducerade rördelar. Partiet var åldern av rost med salt vatten och sedan belagd med m...

Vintage Steampunk lampa

detta Instructable är inte så mycket som en steg för steg om hur man gör en. Det är en box med en glödlampa! , utan att ge idéer för andra som kanske vill bygga något liknande eller bygga steampunk objekt. Jag är inte en organiserad person och några...

Tegel lampa och sten ljus

transformationer är bra!!!I detta fall en enkel återvunnet tegel kan bli ett ljus eller en river rock kan bli en ljushållare!!!Massor av möjligheter från hittade material...Steg 1: Du behöver... Verktyget wise behöver du en diamant cutter. Jag använd...

120V "steampunk" lampa

detta är en 120v "steampunk" glödlampa. Jag använde för att använda 120v ledde uppsättning upp. Det fungerar awsome, och det faktum att du bara skruva den i till en ljus uttag gör det desto bättre. Jag ska försöka att förklara allt i super enkla...

En Steampunk lampa med muliti färg lysdioder

om det är lyser upp det ser ut som en älva är surrande runt lampan :-)IT´s en gammal 200 Watt färgade lampa där jag bort de inre delarna.Jag ersatte de inre delarna av 10 RGB LED med automatisk färg förändras.Yo kan montera en sådan lampa på ett stat...

Hink lampa och mer

OK min första oförstörbar så får inte stora förhoppningar :)Steg 1: Bucket LampOK min första oförstörbar så får inte stora förhoppningar :)Steg 2: Första stegetFörst måste gummiband, 2 Popsicle pinnar och en ficklampaSteg 3: Ta gummiband till Popsicl...

Steampunk lampa spargris

efter att tänka på denna idé ett tag bestämde jag mig att ta time out för min upptagen slutet av skolan schema för att göra det. Denna hela strukturen är en flyttbar lampa innehavare som mynt kan falla i som en vanlig spargris. Det är mer på dekorati...

Hur man kan återanvända en döda Compact fluorescerande lampa och få gratis elektronik

hur man får gratis elektronik in denna döda "kompakt lysrör" det finns så många elektronik därDet finns transistorer, motstånd, ljud transformator, kondensatorer, dioder... etc.målet för detta häftiga projekt är återvinning döda "kompakt ly...

Lampa och belysning

Njut av denna vackra, lätt för att göra lampaSteg 1: material Allt du behöver är en vass kniv, en bomull peruk och några kvastar.Med en kvast,Skär i små bitar ca 5 cm.Lossna det övre lagret så att du får den inre mjukt trä och ytterhölje.Steg 2: ordn...

Magnetiska lampa och verktygshållare - använder mikrovågsugn bärgning delar

aldrig verkar det finnas tillräckligt med ljus i butiken, och när du arbetar med en bandsåg eller borra det kan vara mycket viktigt att tydligt se vad du gör. Jag hade en gammal trasig lampa hängande runt trodde att det skulle vara bra att anpassa de...

Foto lampa och lightbox, version 2

jag skjuter en hel del stilleben och produktfotografering, där en bra ljuskälla är nödvändig.On-kamera blinkar är nästan meningslös, även studsade mot taket. Off-kamera blinkar och utlösande system är dyra. Dagsljus är oförutsägbara, okontrollerbar o...