Fågel kalla händerhur du använder dina händer för att göra fågeln kallar ljud.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Retr0bright, hur man vänder en gula Gameboy vit igen: det enkla sättet!

Om du har satt sin fot på ett kontor, någonstans på nittiotalet, det finns en god chans att det fanns dator och dessa datorer hade vänt en obehaglig, gul nyans.Kanske har du en bit av elektronik från länge sedan, som en gång hade en orörd vit färg, m...

Modulära 3D tryckt mögel Making

Jag deltar för närvarande i den första körningen av Digital tillverkning hemvist, som är en riktigt cool virtuellt hemvist. Detta instructable täcker ett arbetsflöde från 3D-utskrifter mögel vilket gör att skapa en samverkande modulära skulptur. Det...

DIY Aloe Vera Gel

detta Instructable visar hur jag (och jag vill understryka jag) göra hemgjord Aloe Vera Gel.Jag personligen använder det som en fuktighetskräm på min åldrande solbrända, exponerade bröstet hud och hals, hoppas att det kommer att föryngra det på lång...

Hur man gör den perfekta jordnötssmör och gelé smörgås

när jag var i första klass hade jag ett uppdrag att lära sig hur man gör en PB & J smörgås. Bara i fall du aldrig fick att läxa i skolan, eller om du har glömt, har jag lämnat enkla steg för steg instruktioner att göra perfekt jordnötssmör och gelé s...

Hur du använder MDX-20 för att göra formar

Hej alla,Detta är en sammanställning av grundläggande tips och instruktioner om hur du använder MDX-20. Även om det är en gammal föråldrad maskin men det har fortfarande många funktioner varav en är att göra formar.Hur fungerar Formsprutning maskin?M...

Gluten fri jordnötssmör och gelé barer

ingredienser:1,5 koppar jordnötssmör (full fett... Använd inte fett)1/2 dl kokos mjöl1/4 kopp helmjölk1,5 dl certifierade glutenfria rullat oats3 TB marken lin4 ägg1/2 dl smält smör (1 stick)1/2 kopp socker1/2 tsk salt1/2 tsk bakpulver1 tsk vaniljext...

Gör gelé från ett ogräs och kan det

från skörd till den slutliga produkten, denna video visar hur man gör gelé hemma använder bär från en växt som vanligen betraktas som ett ogräs i många delar av världen - beautyberry buske. Beautyberry jelly är lätt att göra.Att vara mycket välsmakan...

Med Fusion att göra Collaborative skulpturer med bin

För denna serie av collaborative skulpturer ville jag göra en ekologisk ram som min bina kunde bygga kam. Eftersom kam är tung när fylld med honung och mycket bräcklig när det tas från kupan, beslutade jag behövde för att bygga en struktur stark nog...

Med Fusion att skapa Plug formar

I denna tutorial kommer jag att använda Fusion 360 skapa en plug mögel för vakuumformning akryl så att slutprodukten liknar en blåst glas skala insekt.Material som används:1/4 tum akryl, klar och vit3/4 tum MDF, limmade med trälim för lager materialK...

"Kloka" varelsen

först ut vill jag påstå att detta inte var ett soloprojekt. Det fanns 3 andra som bidragit till att föra denna varelse till liv och en väldigt häftigt modell att sätta det hela på. Jag skulle vilja tacka dem för allt det hårda arbetet och det engagem...

Kasta en metallring!

Detta Instructable är om gjutning och efterbehandling en ring med konsten att förlorade vax metall gjutning. I förlorat vax gjutning, är ett vax positivt av den slutliga produkten huggen och inbäddade i gips. Gips värms sedan upp så att vaxet droppar...

Kasta en [Coyote] skalle

Hej där! I detta instructable jag kommer att i detalj hur jag kastade en coyote skalle i vax. Metoder för gjutning att jag detalj i detta instructable kan verkligen användas till skallen, eller geometri. Jag ska försöka beskriva varför jag gjorde de...

Hur man gör en bakgård igloo med finkornig snö

om du har mycket tid på händerna, eller om du bara vill en igloo att sitta i, då detta är en instructable för dig. Detta fungerar med en relativt liten mängd nysnö och igloo är starka nog för 115 pund barn stående på den. Jag buiilt hans i Texas, så...

Hur man gör tvål. Använda den som en present eller för att dekorera ditt hem!

Detta Instructable visar dig hur man gör tvål hemma (det gamla, kemiskt sättet!) och hur man kan omvandla det till en underbar julklapp, eller för dekorera ditt hem. Det är mycket billigt men mycket customable!Steg 1: Instrument och ingredienser Oliv...

Battlestar Galactica havet. 1 pistol: kul med kanoner och Moldmaking

med min förra terminen för min kandidatexamen gång, min fru och jag var upptagen på sidan Skapa steampunk Bonnie och Clyde kostymer för den kommande Salt Lake Comic Con. Jag hade valt att bara ändra ett par Nerf vapen, överväger jag försöker slutföra...

Stekt Ice Cream

den mest enkla dessert du kan tänka dig... En kombination av varm och kall... Deliciose!!Steg 1: leverera 1. bröd2. glass av ditt val - jag använder choklad glass3. mögel - Jag använder solsidan upp ägg mögel eller någon mögel som du harSteg 2: förbe...

Croquembouche (grädde Puff Tower)

detta är ett enkelt sätt att göra en imponerande efterrätt kallas en croquembouche. Det gör en stor knutpunkt för en semester buffé. Traditionellt är det ett torn av grädde puffar hålls samman av karamell och dekorerade med spunnet socker. Eftersom d...

Återvinn papper till ätliga Gourmet svamp

Vill ha ett enkelt sätt att återvinna dessa lådor och papper samtidigt växer något läcker? Svamp är en stor sak att växa, du kan odla dem var som helst i världen, du behöver inte en massa utrymme eller vara, bara lite vet hur.Svamp innehåller nästan...

PIN Curls 101!

PIN curls var grunden för många olika klassiska stilar, från 1700-talet ända fram till 1960-talet. Du kan sätta in dessa i håret på kvällen innan sängen, och på morgonen borsta ut det som Veronica Lake vågor, Clara Bow frizz eller en Doris Day flip!S...