Fake fönstret uppdaterabehöver du en ursäkt varför datorn inte fungerar eller du kan inte använda det för tillfället denna webbplats visar en falsk windows-uppdatering även för gamla windows-versioner från före XP.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man löser fel 0x80070422 Windows 8/8.1/10

Hej vänner, Windows 8/8.1/10 में lagra और uppdatera misstag, lagra fel 0x80070422 ये fönster butiken और fönstret Uppdatera में problem खड़ी करती है इसको को fixa करने के लिए में ये instructable aktie कर रहा हूँbesöka myblog -mechanic37-Indiens 1st rob...

3D tryckt fönstret rutan Fan hyllor

Box fans är min gå-till kylning för varma sommardagar. Det irriterande är att göra dessa stativ av windows till ger optimal luftflöde från utanför. Jag gjorde dessa 3D tryckta flyttbara fönster hyllor att sätta min box fans perfekt vid fönstret utan...

Kök uppdatera

Ibland behöver du bara uppdatera din miljö att må bättre. Jag älskar mitt hus som byggdes 1978 men när jag skulle gå in i köket kändes som jag var omgiven av för mycket "80-tal ek". Dags att fräscha upp! Det hela började när min ugn/intervall gi...

Aromaterapi för ekologiska fjäderfän. Uppdatering - sårade Cochin tupp. Aromatherapie Häll volaille bio

uppdatering på Hastings, våra Cochin tupp, som sårades på kammen, slör och runt ögonen i en kamp med sina två bröder. Här är han allt bättre efter bara en mer behandling med eterisk olja än den jag visade dig i den förra filmen. Morgonen efter första...

Ställa in LinkIt en kod miljö efter Arduino 1.5.6 uppdatering

Senaste månaden har varit full av MediaTek LinkIt en styrelsen instructables. Jag räknade tre allmänna "komma igång" "ibles och varför jag gör en tredje? Låt oss bara säga Arduino hade en stor uppdatering på hur nya styrelser läggs till der...

Fönstret Hydroponics

Uppdatera från 4/28/15.se foto sista sidan av glad växterDetta är mitt första äventyr i en värld av hydroponics. Jag har läst många många instructibles i ämnet och har tagit bitar här och från de flesta av dem. Kan komma på med showen.Saker du behöve...

Nook trädgård - själv vattning system (+ april uppdatering)

På grund av de uppmuntrande resultaten förra året, både som en gröda och som ett system autonomi, utan också som en uppskattning av läsarna av instructables( beslöt jag att utrusta nya krukor också på första våningen i byggnaden nära ursprungligen sä...

IPhone-fönstret Pocket (eller är det ett Shorts-formade fall)

detta är det löjligaste ännu i min serie av iPhone ficka mods. Nu behöver du inte ens att ta din iPhone ur fickan att skriva textmeddelanden, öppna apps eller potentiellt ha ett facetime samtal (även om det kan vara suddiga).BTW, min familj är offici...

Hur man gör fake virus.

i detta instructable jag lär dig hur man gör fake virus som ser ut som ett virus men inte skada din dator. Det finns två sorter som du kommer att lära dig att göra, man startar om datorn och en annan stänger ner datorn.Steg 1: Skapa kärnan i falska v...

Hur att uppdatera/ändra Taggar på en låt (Windows Version)

denna tutorial (förhoppningsvis) kommer att lära dig hur man korrekt ändra Taggar (artistnamn, spårtitel och mer) på musik och låtar för att ladda upp till webbplatser som Turntable.fm och plug.dj. Detta fungerar bäst på MP3-filer, om filen är i. WAV...

Att göra en dolk från hittade material! * UPPDATERING *

uppdatering: So... Jag har få bättre på detta och gjort sedan en machete och en ny kniv. Den nya kniven är tillverkad av en gräsklippare blad och block av trä. Det var ganska lätt, och kom ut med fantastiska resultat.Alla mina knivar kostar $0 att gö...

Falska spruckna fönstret

bra fake spruckna fönstret bara genom att använda varmt lim och aluminiumfolieSteg 1: samla saker ok allt du behöver är-varm limpistol och lim-aluminiumfolieSteg 2: få beredda slita av en bit aluminiumfolie om storleken på bilden nedanSteg 3: lim! li...

RC Tonka dumper konvertering med Quad styrning - del 1 (med sol uppdatering framöver)

I detta instructable, jag kommer att försöka ge en detaljerad vägledning om hur vi konverterat en 1980 Tonka dumper till en fungerande RC robot. Jag har brutit stegen lite mer i detalj för att visa vad jag har klippt ut och flyttade till rummet och g...

Enkel trådlös temperatursensor uppdatera webbplatsen med elektriska imp och termistor

[Redigera 2014] Planeraren som användes av elektriska Imp inte längre används och inte tillgänglig längre. [/Edit]Detta är ett litet projekt att komma igång med den elektriska imp och en termistor så du kan se hur du kan få temperaturavläsningar uppd...

Fake TV säkerhet ljus

Snabbt & lätt Fake-TV Light modul byggd för under $5. med förbättrade funktioner. Med hjälp av den här enheten kan du gå för en semester eller på semester lämna ditt hem med en bodde i utseende och därmed en extra lager av säkerhet. "Jag upp och...

Sparare och bil fönstret täcka

detta är en andra projekt som jag gjorde som inte tar mycket tid och spara mig en hel del arbete. På den plats som jag bor de hade träd där jag förmodar att park, är faktiskt det det enda stället. Så har jag problem med fåglar och sap från det träd s...

Antec 300 PC fall fönstret och handtag Mod (lätt och billigt [full guide])

efter att ha köpt en Antec 300 fall jag bara behövde göra något med den. Så jag bestämde mig att installera ett fönster och vissa handtag för att lägga till lite awesomeness i mitt torn. (Detta är min första PC bygga BTW)----------------Reservdelslis...

Gjutna eller mönstret något med silvertejp

i denna kompatibel jag kommer att visa dig hur du använder vanlig ol ' tejp att kopiera ett befintligt objekt och sedan skapa en 2-dimensionell mönster från duct tape dubbletten. Detta kan inte vara en av mina mer attraktiva Ibles, men de metoder som...

Bead Armband uppdatera

har jag redan gjort en Instructables på detta armband, men bilderna var suddiga och otydliga, så jag har beslutat att uppdatera den. Jag hoppas du gillar detta armband, så njut =)Steg 1: Samla ditt material För detta armband, behöver du...•Alla vävst...