Fake vax tätningDetta är hur resultatet kommer att se ut.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Pirat inbjudningar (vax tätning)

min DIY för pirat inbjudningar med en skalle vax tätningMin son vända och jag ville ha en cool Piratpartiet.(Jag älskar pirater) - så detta är hur jag gjorde inbjudningar enkel bra...Jag ville göra en cool vax tätning på dem. Om jag inte kunde göra d...

$18.38 vax tätning utformade U.S.B

den här guiden handlar om hur du skapar ett vax tätning design usb.Jag gjorde detta instructable eftersom jag hade en idé att dekorera min usb med hjälp av vax tätningar.Steg 1: Vad du behöver är: 1 vax tätning stämpel.1 vax tätning stick.1 usb.Steg...

Vax tätning

Skicka mail med olika papper,inklusive pengar, dokument eller bara personliga brev är något som händer dagligen, speciellt när man använder hemmagjord kuvert. Men det är viktigt att var och en av dessa hemgjorda kuvert förseglas ordentligt så att ing...

Vax tätning knep

detta kommer till mig via min vän Haley Moore. Hon har arbetat på en fantastisk Kickstarter kampanj kallad Laser spetsar bokstäver. (Kolla här: http://www.kickstarter.com/projects/toenolla/laser-lace-letters) Under förra helgen fick jag sitta på en l...

Vax sälar från en laserskärare

förra veckan jag grejar i förpackningar för Laser spetsar bokstäver, och ingenting verkade ganska rätt. Det är en viktorianska steampunk projekt, med berättelser berättas genom brev och andra dokument, så jag började be mina vänner vad de tyckte om n...

DIY Pocket bröllopinbjudningar

När vi planerar våra inbjudningar för vårt bröllop, ville vi ha något som såg mycket fantasi.När vi shoppat runt till de inbjudningar som vi var att hitta prissättningen mycket hög (för vår budget) så vi räknat ut hur man har inbjudningarna ville vi...

Komplett badrumsrenovering

detta är ett litet badrum men det behövs en fullständig översyn att rädda den från "helt enkelt ugly" - designerns mardröm. Från golv till väggar till belysning måste allt göras. Jag ville göra det själv att spara pengar på arbete. Detta hjälpte...

Av trä "Hobbit" Tankard

Som ett fan av många medeltida-eran visar och nordisk teman, har jag tagit ett intresse för design av gamla hederliga stop.Denna handledning är starkt inspirerad av bricobart's tutorial, men jag kände jag skulle bidra mina egna slutsatser och erfaren...

Laser skär trä förseglar

detta trä stämpel kan användas som ett vax tätning eller som en stämpel på papper eller tyg, men jag använder det som ett varumärke tätning för keramiska bitar.Det är otroligt enkel att göra, med knappt någon material, och laser kan få en stor mängd...

Hogwarts antagningsbesked

fick vän eller familj medlemmen som absolut älskar Harry Potter? Göra dem en gåva som kommer att vara den bästa presenten de kunde få. Eller du kanske det fan som vill Harry Potter saker att sätta upp på väggen. Hursomhelst, du har kommit till rätt s...

Ta bort en toalett; Hemma Improvment

när din toalett är föråldrad eller din uppdatera ditt badrum, byta ut toaletten kan vara enormt hinder för gör det själv hem improver. Denna särskilda badrum är i desperat behov av en uppdatering.Steg 1: Du behöver...De verktyg du behöver...-crescent...

Badrum Linoleum golv ersättning projekt

när vi flyttade in i vårt hus i 2006, vi hade en hel del förändringar som vi ville göra. Windows, matta, målning, etc. En justering som har varit på is ett tag att ersätta linoleum i våra master badrum. Det var sliten och hade några märken i det som...

Makerspace tvättrum Reno

Den goda nyheten om detta reno projekt är att med tanke på vad vi började med, vad vi gjorde skulle vara en förbättring.Men hamnade tanke på talang och energi inblandade, vi med verkligen awesome resultat.Steg 1: Organisera dina projektVi var lycklig...

Hur man gör en signetring och försegla ditt kuvert i stil

ingenting är mer pinsamt än att få till slutet av ett brev och inse att du inte har ett bra vax tätning för kuvertet. Med ett par enkla steg, en 3d-skrivare, en ugn och en snurrande hjul, kan du ha en signetring på nolltid.Inskickad av Milwaukee Make...

Hur man gör kuvert från kartor

jag råkade på en stor samling av sjökort. Och jag älskar kartor. Jag gick igenom min samling och har sparat de som är värda att hålla i och har använt den återstående dem för inslagning presenterar. Men jag vet att det finns mycket mer att jag kan gö...

Upcyled hampa eller livsmedelsbutiker väska Messenger Bag

jag hittade den här som vet hur gammal hampa papper i en gammal låda. Du kan också använda papperspåsar från en affär men det måste vara fyra ply.Steg 1: Material som behövs Behöver du:Åtminstone en gård eller meter papperStrykjärnLimma remsan, häxa...

Skriva kuvert

detta är det största kuvertet som jag har kunnat göra av ett enda ark A4-papper. Det kan du skriva och sända med posten journalanteckningen utan ett separat kuvert. Det ger också läsaren något intressant att öppna. Happy folding...Steg 1: dimensioner...

Instamorph - kuvert förseglar

Detta är en handledning om att göra Instamorph (https://www.instamorph.com/) tätningar för kuvert eller inbjudningar. Instamorph är ett bra verktyg för crafting. Det är också återanvändbara om du inte gillar den slutliga produkten, bara kasta dem til...

Handgjorda, Vintage engelska Telegram/Telegraph tema, bröllopinbjudningar.

Jag har ett bröllop som kommer upp snart och tänkte jag skulle dela med dig ett billigt men mycket effektivt sätt att göra en trevlig, vintage och traditionella bröllopsinbjudan. Vi gick med denna design att gå med vår vintage/shabby chic tema. Jag s...