Fallit krigare Symbol / Battlefield Cross / Memorial Day SymbolMin broderskap, Sigma Alpha Mu, är hedra 95 bröderna som har gjort det största offret i tjänst till sitt hemland sedan starten 1909. Därigenom kan en av mina kolleger Sammy bröderna bad mig att skapa en anpassad fallit krigare Symbol som enkelt kan kopieras och återskapas så att andra kapitel som vill också hedra minnet av dem som har kommit och gått före oss göra det med sina egna symboler.

Även om vi är uppmärksamma på alla de män och kvinnor som har kommit före oss i tjänst till våra stor nation, på denna kommande memorial day vi kommer att lyfta fram våra bröder gärningar.

Vad är en fallit krigare Symbol:

Hjälm och identifiering taggar innebära död soldat. Den inverterade geväret med bajonett signalerar en tid för bön, en paus i åtgärden att hylla vår kamrat. Kampen stövlar representerar den sista marschen i den sista striden.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger ett Memorial Day fågelbordet lusthus

mors dagHej, är det vad min rödhårig kallar det. "Det ser ut som ett lusthus, det har fått fågelbordet i det och du avslutades projektet på Memorial Day. Det är ett Memorial Day fågelbordet lusthus."Cool, honung. Cool.Inspirationen till denna MD...

Memorial Day Cake

att hedra de som tjänstgjort, betjänar såväl som de ändå för att tjäna presenterar jag färgar av frihet...Steg 1: jag drog min design som en ungefärlig uppfattning om vad jag ville ha min tårta ska se ut.Steg 2: För att göra detta till tre skikt kaka...

Teardrop Trailer - Boxes within a Box

Cirka 10 år sedan jag såg min första teardrop trailer och var verkligen imponerad. Jag har camping för nästan 50 år (tenting trailer camping och backpacking med mina föräldrar och bil camping/backpacking med min fru och barn) och jag om en skulle var...

Hur man byter en dränkbar väl Pump

Okej! Detta är inte en lätt uppgift, och jag rekommenderar att alla som funderar om att göra det åtminstone överväga att ha väl pumpen identifierats som den felande komponenten av en professionell innan företaget det. I mitt fall, vattnet i mitt hus...

Svalare låtar

Efter flera år av slangen vid floden Salt i Arizona och se några intressant musik flottar, bestämde jag mig några låtar av min egen stund gå nedför floden!Material som jag använde:Bil Stereo kit (köpt nya)26 quart svalare (köpt nya)Blå RTV, packning...

Katastrofberedskap (brand Kit)

Det finns inget som att rusa som du får när du skjuter upp grillen Memorial Day helgen, starta upp på en kall ol ' eldstaden övervintrar natt eller slående en match för att rensa luften av att Gud hemska stanken av senaste nätter chimichanga. Eld är...

VBS Holiday Countdown

IntroduktionUndrar du vad nästa semester är? Undrar du när nästa semester är? Vore det inte skönt att ha en semester tracker? Något som kommer att berätta den nästa semestern, hur många dagar tills det semester återstående helgdagar på året.Vad vet v...

VBS särskilt datum Tracker

IntroduktionVarje månad finns födelsedagar, årsdagar och speciella datum för speciella personer eller händelser i ditt liv. Ibland är det svårt att hålla reda på dem alla från år till år. Du kan lagra dem på en OBS filen kortslek (dvs Rolodex), överf...

3-2-1 rökt BBQ revbensspjäll

Min man är kocken i familjen.Jag kan inte kasta mat på en grill och har det kommit ut bra om mitt liv berodde på det, men hans talanger i området bar-B-que'ing är vad jag anser en mastery nivå. (Men jag är typ av bias, naturligtvis!)Han tillät nådigt...

Bowie kniv från leafen fjädrar

Jag har försökt min hand på att göra ett par knivar innan med stålet köpte från en kniv att göra utbudet placera. Jag har alltid velat prova att göra en av en bladfjäder och jag har haft en uppsättning av bladfjädrar miljö runt i trädgården från min...

Enkelt skriva ut en ovanlig form

Jag förlorade gaveln från min grill under en flytta sista året och jag höll hoppas pjäsen skulle vända upp någonstans. Under tiden jag täckt med tejp, men det hade en mycket oavslutade känsla och såg ännu värre. Tyvärr, ändlock vände aldrig men jag h...

DIY naturliga bordsdekoration rock / ljus hållare

när jag gick på semester i North Carolina mig och min pappa gick vandring och jag plockade upp några sval sett stenar. Och jag hade lite extra tid idag så jag bestämde mig att göra detta instructable. njuta av.Steg 1: Få din rocks Okej jag inte komme...

Garn patriotiska krans

Har du någonsin velat lägga till lite stil till din dörr för Memorial Day eller ens självständighetsdagen? Nåväl är detta den perfekta båten för dig! Detta är en enkel hantverk som kan utföras av vem som helst.Komplett kostar detta hantverk under $20...

Hur göra: choklad blomma Pudding

Blir inspirerad att göra choklad blomma pudding i sommar! En absolut favorit dessert för BBQ: s och partier denna säsong!Och en glad Memorial Day helgen till de i USA!?Titta på min video i HD / med hörlurar. Liksom prenumerera "aktie,"! XO!INSTR...

Röd Whit och blå ängel mat

detta är perfekt för någon sommar cookout. Det är den perfekta uppfriskande dessert du behöver topp av en full mage revben eller hamburgare eller vad du gör för din cookout! Det är också patriotiska om du planerar på att ha en röd vit och blå partiet...

Andra världskriget militära röran fack Planter

hedra Memorial Day och alla män & kvinnor som har offrat sina liv för vårt land, jag har skapat en plantageägare med en äkta WWII militära röran bricka. Magasinen plockade jag upp på en mässa i Alameda, CA., som irionacally är på gamla flottbasen ant...

Levande staket projekt

* uppdatera 6/5 *Tack till alla er som röstade upp mitt projekt. Föga anade jag att det skulle gå så braEn ropa ut till "BeachBum lever" på Youtube, han var min inspiration för detta. Besök hans stora restaurering.Tack igen!888Jag ville lysa upp...

DIY Plywood jul gård konst julpynt

från Master skaparen Alan HatchLär dig att göra Grinchen juldekorationer gård konst till jul.Absolut ingenting är mer tillfredsställande än en DIY jul. Varför inte göra den minnesvärd för alla dina grannar. Jag har försökt mitt bästa på följande steg...

Röd, vit och blå ficka Kazooz

som min tidigare pocket kazooz men i färger lämpar sig för 4: e juli Memorial Day, Veterans Day, flagga dag, etc.Följ bara anvisningarna förmen denna bild ut på cardstock.Göra dem och dela ut till alla för en semester konsert.Hitta mer info (än du fö...