Familjen vänliga Halloween Displaymig själv, jag älskar Halloween. Från när jag var 12 och rädd en grupp college kids av min far-och morföräldrar veranda, jag har älskat säsongen. Jag arbetade i en professionell Haunted House i 4 år och skapat varje rum på slaktare rummen, till Jeepers Creepers och ringen. Jag har varit på Transworld (största Halloween mässa i USA) och jag har sett allt.

Halloween när jag var yngre var om att gå runt kvarteret på knep eller behandla och blir rädd av de kusliga hem. Det har förvandlats till ett slags sammanställning av som kan sätta de flesta blod och gore på displayen utan som rapporterats till polisen av berörda grannar. Så, se vad som kunde göras och vad som bör göras, I anges att skapa den kusliga Halloween känslan utan att någon av de gore och blod, men ändå fortfarande vara den bästa hus i staden. Jag menar verkligen, tror du jag ser skrämmande att se en arm och ben fastnat i en spindelväv eller tarmar hänger ut varje prop med blod över hela?

Jag skapade ett stenkast här för att prova att göra ditt hem flöde med temat på plats och saker att undvika att göra det ser töntiga och falska.

Jag hoppas du njuta av säsongen och få några användbara tips om hur man skapar en egen unik kusliga atmosfär.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Animerade Halloween display med hjälp av en elmotor och en cykel

här är ett sätt att göra en animerad Halloween display, med mestadels saker du redan runt huset. Jag drivs skärmen med en liten elmotor ansluten till bakhjulet på min cykel, och snören knytet till pedalerna drog armar och ben av naturlig storlek dumm...

Naturlig storlek Spider-Man tema Halloween Display

för att fira 10-årsjubileum för den ursprungliga Spider-Man filmen release (med hemstad regissören Sam Raimi's vision av Stan Lee ikoniska tecken), detta instructable visar hur man gör en full skala web smutskastning superhjälte och hans galna nemesi...

Följande-eye Halloween display

glödande ögon följa dig när du går ner på gatan. En skrämmande effekt som är billig och lätt att göra! Sätta en i varje fönster för en riktigt läskiga effekt! Tillverkad i flingpaket, kartong och papper mache.Några av rave recensioner jag fick från p...

Göra en James Bond Spy bil (med vapen) och en spion skolan Halloween Display

här är de instruktioner som behövs för att omvandla en Mazda 6 (min Aston Martin är i butiken) in i en James Bond spy bil. Jag har även lite instruktion på interaktiva temat (Spy skola) som vi hade i år.Varje år, göra min son och jag en grund-up bygg...

"Inte så skrämmande" Halloween Display

Vicki volontärer vid en sparsamhet lagra och får bra idéer för nya projekt. Hon ville göra en "inte så skrämmande" halloween display och detta är vad hon kom med! Titta på videon för att se hur det hela kom tillsammans.För full tutorials besök m...

Göra en klädda kropp för Halloween display

jag såg en klädda/Mummified förkroppsligar Halloween dekoration på HSN för $90 och jag tänkte att jag kan göra bättre än så. Jag beslutade att använda artiklar som jag hade runt huset för att hålla kostnaderna till ett minimum.Artiklar som jag använd...

Barnvänliga halloween spöken

vad du behöver:vävnadersaxen sharpieen glödlampavita broderier sträng eller trådSteg 1: ta 3 vävnader och se till att de är Övikstapla dem ovanpå varandravävnader bör fortfarande vara ÖvikSteg 2: nu behöver du glödlampanplacera den lampa upp sidan ne...

Enkla friska barn vänliga Halloween Party Drink

Hej, hoppas jag allt är väl denna säsong för dig.Jag skapade detta projekt för den som söker ett hälsosamt alternativ till socker och kemiska lastat Halloween drinkar ute. Barnen älskar det och det smakar gott!Min dotter älskade att skapa detta med m...

Aliens Halloween Display

efter jag visade bilder på min makt Loader och Alien Queen på en familj grill, min moster (som är mycket aktiv i konst) berättade om en modeeventet promenad i staden för Halloween. Vi kontaktade arrangörerna och de gillade mitt arbete och uppmanade m...

Göra en naturlig storlek Batmobile Tumbler och Batman tema Halloween display

här är de steg för steg-instruktionerna om hur man bygger en fullskalig prop i tumlaren från Batman Begins/Dark Knight filmer. Jag har också inkluderat viss information för att göra en hela Batman tema displayen med saker som en liv stora animatronic...

Skapa en recoiling kanon för en interaktiv Halloween display

varje år, vi prova på något nytt för Halloween. Dessa skärmar är grund-up bygger varje år och uppfyller detta villkor: kul, spännande, interaktiva för barnen, innefattar gameplay och erbjuda en möjlighet för mig att få electricuted. Kolla in vår uppv...

Eld hus Halloween Display

Om du inte är bra på att göra rekvisita för Halloween, prova att dekorera med ljus. Här är ett enkelt och relativt billigt sätt att göra ditt hus ser het för semester.Steg 1: Ljus-Martin Mania DC2Efter att ha forskat många brand ljuseffekter, Martin...

Laser Cut Edge Lit Halloween Display - jag gjorde det på TechShop!

Nyligen jag har experimenterat med utrustningen på Allen Park/Detroit TechShop. Om du är omedveten om TechShop, gå och lära känna dem på techshop.com.Efter grundkurs för laserskärning trodde jag jag skulle slänga ihop en snabb projekt för att finslip...

Familjen vänliga Bugspray

Steg 1:Älskar sommaren, hatar buggar, har barn?Av och Deet anspråk på att vara familjevänligt, men sprayen innehöll starka kemikalier som kan vara dåligt på barns hud. Detta diy recept är låg kostnad, Eco vänlig och tillverkad av mor naturens gåvor!S...

Halloween Full-size bubblande kittel Prop

"dubbel, dubbel-slit och problem; Fire burn och grytan bubblan." (-William Shakespeare, Macbeth). Varje Halloween display behöver en kittel, men de är svårt att hitta... När var sista gången du såg en kittel försäljare kommer dörr till dörr?Så d...

Doctor Who Cyberman uppgradera området Halloween dekoren

Detta är ett snabbt och enkelt sätt att lägga till några Doctor Who tema inredning till din Halloween display.Steg 1: material 4 ark skumgummiplatta (ca 29,5 i x 20 i)Blå EL Wire som en här http://www.radioshack.com/radioshack-el-wire-3m-blue/2760333...

Glam Halloween kalebasser

Varför inte lägga en liten gnista till årets Halloween display? Vi visar dig hur i denna episod av Preval's Maker minut.Steg 1: Vad du behöver Svart svarta tavlan färgVit svarta tavlan färg, eller platt latex primerGlitterEtt sortiment av plast kaleb...

Halloween Forrest

vill du göra en enkel men skrämmande Halloween display? Gör ett läskigt spår med enkla material och produkter utan att bryta banken. Vi gjorde detta med pinnar och enkla dekorationer.Steg 1: materialFör detta projekt behöver du• Gräsmatta pinnar (fle...

Halloween skelett av plast shoppingkassar.

jag ville ha ett liv storlek skelett för våra Halloween display och min budget var $0.00 plastkassar, wire galgar och bandet var svaret.Material som behövs.Om 20 eller 30 vita plastkassar.Två wire frame klädhängarnaMassor av tydliga band. Jag använde...