"FANCY FAN" VIRKAenkla steg för att göra en "FANCY fläkt"
Se Steg
Relaterade Ämnen

Virka Rainbow börs

Rainbow tävlingen fick mig att tänka vad kan jag göra för det. Virka är min passion och därmed gick ut för att göra en Rainbow plånboken.Detta är en nybörjare projekt. Fancy letar virka rainbow väska skulle vara unik och söta att bära.Den första sak...

Fanerad Table Top

detta är en enkel handledning på laminering fancy faner till ett grundmaterial.Verktyg som behövs:Tunn luft tryck vakuum påse (26 "x 28" påse används i denna tutorial)** levereras med handpump och paus nätVass mattknivLim rollerTunga rak kantMas...

Bow-Front låda ansikte

Denna handledning visar hur lätt det är att bygga anpassade bow-front låda ansikten med tunn luft tryck vakuum påse metoden för fanering.Vakuum laminering är idealisk för att skapa krökta ytor. Traditionellt med vacuum bagging system, hade en böjd tr...

Vintage Fan rippel virka iPad täcka

Det är en grundläggande rippel och fan stygn. Det är enkelt och elegant täckmantel. Med detta mönster kan du göra en virkad cover för varje telefon och fliken. Fjäder och fan spetsar sömmen är en standard spetsmönster och skapar illusionen av omväxla...

Virka Mana och hälsa Potion Bottle

min väns födelsedag kom upp så jag ville göra honom något som en gåva. Jag vet att han är en World of Warcraft fan så jag bestämde mig att virka något ikoniska från spelet. Jag har aldrig spelat WOW själv så jag hade svårt att hitta något att göra. M...

Virka Locutus

Nyligen släpps de två del avsnittet av Star Trek nästa Generation kallas bästa av två världar på DVD. Om du är ett fan av Star Trek: TNG du vill komma ihåg denna episod som den som var kapten Picard är jämställs Borg och blir Locutus. Så jag tittade...

Fancy Flower Power för fötterna

Sugen på vissa Flower Power för dina fötter? Dessa foten fantasier är vacker, lätt att göra, vattentät och är perfekta för en strand bröllop. Stoltsera dem vid poolen, på en fest eller göra några för din nästa fantastiska fairy funktion.Du behöver:Sa...

Fancy och funktionellt skrivbord med en inbyggd PC

detta var, redan nu, det svåraste i mina projekt. Arbete på den här kräver lite precision och en hel del tid. Ha lite mer fancy verktyg skulle vara riktigt användbart här - jag inte hade några och även om jag lyckades, jag tillbringade långt mer tid...

Nattduksbord med vedeldning skapad med 99% 2 x 4 virke

Detta byggdes för en rad olika skäl. Först hade jag 4 kvar 2 x 4 från ett tidigare projekt. För det andra, med julen runt hörnet och min fru frågar mig för det gångna året för ett nattduksbord som matchar våra Queen säng ram jag haft att göra henne t...

Hur man gör en anpassad Fancy Walking Cane

Walking käppar har använts sedan tidigt man började att gå omkring och behövde ett verktyg för att hjälpa honom när skadad eller över vandring över ojämn terräng. Rottingen är inte bara behövs för medhjälpare för att hjälpa en att hålla stabil, men o...

Hela huset Fan

mitt i sommaren, andra våningen i vårt hem blir olidligt varmt och fuktigt. På grund av formen på vårt hem tak (mansardtak) inte kan det vara lämpligt isolerad. Jag har redan installerat en luftkonditionering enhet som är över storlek för kvadratmete...

Pimp My Fan

bara några dagar innan jag lämnade programmet AiR, Randy tog en gammal Honeywell elektrisk fläkt, och började prata:"Detta är min gamla fläkt. Det är inte big deal. Det är vita. Blåser luft. Och det är smutsigt. Det är bara ett fan. Jag vill fortfara...

Hampa och menyfliksområdet virka smycken

virkning hampa smycken är ett billigt och enkelt sätt eller att göra unika presenter till familj och vänner. De samma hampa smycken du ser i butikerna för $15 eller mer en göras hemma för mindre än $5.. allt du behöver är några grundläggande virka fä...

Faner hänge

detta är en del av en serie av hängen jag har jobbat på ett tag nu. Dess stack laminerad fanér som du sand genom för att visa olika lager.Steg 1: Verktyg och material För detta en inte massor av verktyg och material som behövs och en hel del grejer k...

Virka en mycket hungriga larven: en novis strategi

så min systerdotter födelsedagsfest på lördag och temat är en mycket hungriga larven. Jag njöt av den boken som barn och som Bart Simpson sade, "Fan, som larv kan äta!" Jag önskar jag gjort en steg för steg instructable men jag trodde inte på de...

Virka * färg förändras * leksak kameleont mönster

Jag tror du håller med mig med att det är ganska häftigt att den kan ändra färg på miljön som de är i. Denna kameleont som du kommer att göra är inte kommer att förändras genom de pigmenterade hudcellerna (som en verklig) men, som du kommer att upptä...

Hur finger virka

När du arbetar med ett tjockare garn, kan du prova den här tekniken för att använda din dominerande pekfinger som en virknål snarare än en faktisk virknål.I denna tutorial ska jag visa dig hur smidigt utnyttja god ol ' spetsiga fingret att skapa chun...

Massa effekt virka: Tali'Zorah

här är min andra virkade Mass Effect trupp kompis Tali Sture vas Normandie. Bredvid Liara är hon min andra favorit trupp kompis att ta ut på uppdrag. Jag gjorde också henne försvar drone Chatika vas Paus. Du kan ofta höra henne skrika "gå för optik,...

Stor Zombie fan gåva

detta var en bday present till min syster som är ett stort fan av Zombie. Jag hittade denna cool avhuggna finger nyckelring på hett ämne för som $3 och skulle bara att Linda upp men jag fick en bättre idé. Jag fick några fancy smancy choklad för V da...