Fastställande en violin axel vila med Sugrugummi remmar från axeln resten, som bör skydda violin ytan, upplöste över tiden. Vi använde ett paket med Sugru för att fixa det. En plastfolie hjälpte att Sugru inte fastnar i trä; Sugru kan därefter modelleras för att passa perfekt till det särskilda instrumentet.

Bilderna visar axeln resten innan fastställande, medan modellering Sugru och den färdiga varan.

Relaterade Ämnen

Fastställande trasiga kylskåp hylla med SUGRU.

Fastställande trasiga kylskåp hylla med SUGRU.Kairo Hackerspace ALLEXS bygga natt.Steg 1: justering Se till att de två delarna är justerade genom att sätta något tungt över hyllan.Steg 2: Suguring den första delen. Sätta sugru på rak linje delar som...

Fastställande en micro USB-telefonladdare med Sugru

min telefonladdare var trasig och behövde fastställas.Steg 1: Nedmontering i kontakten Försiktigt isär kontakten. Kom ihåg att anteckna som kabeln är ansluten till vilken pin. Jag glömde att göra detta så jag var tvungen att använda denna webbsida: h...

Fastställande en Roomba sida borste med Sugru

Att ha nästan klippa en "arm" en Roomba sida pensel, behövde vi en lösning som återställde integriteten av borsten, medan du fortfarande håller det användbara för sitt ursprungliga syfte. Det innebar att vara flexibel och ha en formfaktor som in...

Om fastställande av en kedja skydd med Sugru

min flickväns kedja skydd var bruten, en ny skulle ha varit riktigt dyr. Tack till SUGRU jag kunde renovera den trasiga delen....

Om fastställande av tvättmaskin gummi av Sugru

fastställande tvättmaskin gummi av SugruSteg 1: Tillämpa Sugru Tillämpa sugru och se till att den helt berör hela området eftersom vattnet kan passera genom de små hålenSteg 2: justering Det sista steget är att göra sugru arrangera i rak linje och sy...

Fastställande en bruten iBook G4 med flygplatsen kernel panic frågor

Hej alla!Slutligen åstadkommit jag något som är värt att göra en Instructable om :-)Du är förmodligen här eftersom din good'ol iBook började agerar konstigt efter uppdateringen från Mac OS 10.4.8 till 10.4.9. På sättet som du alltid få kernel panik (...

Om fastställande av saker omkring dig med en 3D-skrivare

Åh, frustrationen när släppa en enhet, bryta i bitar. Eller förlora delar från ett objekt som förutom det fungerar alldeles utmärkt. Du checkat redan ut webbplatserna för reservdelar men det som du letar efter finns inte (längre), eller är ingenstans...

Fastställande en steampunk leksak pistol med en bit kartong

Flera år sedan gav en bekant mig en steampunk leksak pistol. Jag märkte att det fanns en trigger som flyttade och främre pipan roteras men trodde inte att mycket av den. Det såg ut som det var tänkt för att göra något, men jag inte betala att mycket...

Om fastställande av ett mindre konstruktionsfel med Dell Dimension 4300 - 5000-serien.

Så jag peta runt inuti min dell dimension 5000, bestämma vad jag ska göra om ram uppgraderingar, eftersom processorn är fort är och dells mobos inte overclockable eller det kan ändras.Jag brände min hand på massiva kylflänsen för Processorn och insåg...

Fixa kylskåp hyllor med Sugru

Kylskåp Hyllor tenderar att bryta över tiden. Det kan vara ganska dyrt att köpa nya hyllor från rätt märke. Sugru är perfekt för jobbet eftersom det är billigare än att köpa nya hyllor. Sugru kommer att klara mycket kalla grader, bond till plast/glas...

Om fastställande av blöt trä greppbräda (Finger skateboard)

Jag hade gjort fingerboards från tidigare när jag var ung.På grund av billiga woodglue jag äger, 8/10 av min styrelser vände blöt från ålder eller dåligt från felaktig mögel fastspänningJag inte längre äger någon faner och inredningsbutiker i mitt la...

Fastställande en Velbon VGB-36 stativ grepp ben

Jag har ett trevligt Velbon VGB-36 stativ för en lång tid redan. Om du är en professionell fotografering eller casual eller första dagar är det en mycket väl utformad och prisvärt stativ för de flesta användningsområden. Det har många justeringar och...

Om fastställande av ett armband med Sugru

Sugru är en egen inställning gummi för fastställande, ändra och förbättra saker. Det formar som spela-deg, obligationer till nästan vad som helst och förvandlas till en stark, flexibel silikongummi över natten. Det finns i flera färger och är bra för...

Fastställande av mobiltelefon knappar med SUGRU.

Fastställande trasiga mobiltelefon knappar med sugru, på SUGRU bygga natt på Kairo Hackerspace....

Om fastställande av Macbook Pro gummifötter med Sugru (ger det nya skor!)

Du är på en coffee shop visar dina vänner att cool video eller app du gör på din Macbook Pro, då din vän säger: "Låt mig se att" som han/hon förvandlar din dator i en vinkel mot honom/henne att se skärmen bättre du höra botten av din Macbook Pro...

Om fastställande av med Sugru

den bakre säte drag-lås på Peter's awesome Toyota VanWagon hade brutet av många Yeats sedan. De har fastställts flera gånger med epoxispackel men det höll aldrig för länge som epoxy inte hålla sig till plast.Här är hur han fixade det med sugru.Steg 1...

Fastställande mina glasögon med Sugru

mina glasögon var stör mig och skära i min näsa, ibland även göra mig blöder.Steg 1: Tillämpa Sugru jag täckte delar orsakar mig smärta med Sugru.Steg 2: justera jag försökte dem och formade Sugru till bästa möjliga passform. Sedan det inte bota i 24...

Fastställande min dammsugare med Sugru

Natten innan NorthacktonSugru bygga natt, jag knäppte istället drog munstycket ur min Dyson. Det kom isär i två delar där den ska inte normalt :-( Bry dig om.Det gick slags tillbaka tillsammans, men en av plast hålen som en fångst går in var knäckt....

Fastställande en bil laddare tråd med Sugru

det mest irriterande med billaddare för min mobil är att kabeln är bara lite för kort och korsningen mellan den bit som passar in i telefonen och resten av kabeln alltid blir stressad på en spetsig vinkel. Så det började fungerar mindre bra, och slut...