Faux metal plantersjag har beundrat dessa vackra koppar och gjutjärn krukor som jag har sett, men tyvärr mitt bankkonto inte bryr sig för priset. Jag får min krukor vanligtvis på lagerbutik rabatt och de är... ful plast. Eller min krukor kommer gratis med växten, du vet den svart plasten och kära?

Så jag bestämde mig att försöka måla dem för att matcha några av de vackra äldre patina med... spray paint!

Leveranser:

plastkrukor
sprayfärg (Krylon gör en underbar sprayfärg för plast - har en satin eller glansig finish)
plastpåsar och/eller tidning
tålamod

Se Steg
Relaterade Ämnen

Faux-metall smycken (eller rustning) av skum

detta är något som kan anses vara halvvägs mellan Dara och min specialiteter. Jag gör armor. Dara gör hantverk.Detta är ett billigt sätt att använda hantverk för att göra faux-metall bitar. Jag har använt dessa metoder för att göra rustning som ser u...

Faux Metal Bridal Tiara

här är en brud tiara du kan göra på en dag och det kommer att se vacker för din bröllopsdag.Hur man undviker en kitschig titt? Polerad tråd och falska kristaller är nyckeln. Jag ska för den minimalistiska utseendet.Dessutom ingår tips för att göra fa...

Faux Metal Tesla turbin

detta instructable är en fortsättning på ett inlägg från 2011 (). Kartong Tesla turbin (CTT) baserades på en Popular Mechanics artikel som beskriver byggandet av en ångdriven, metall turbin som publicerades nästan 50 år sedan. Ett år senare, har jag...

Personalen i Faux Metal

vaknade jag en dag (det var nog en lördag) och beslutade att det var dags att bygga ett skrivbord för mitt hemmakontor. Jag hade en design i mitt huvud och några idéer om hur man få det att hända. Här var mina kriterier:1. Detta skrivbord måste vara...

FAUX METAL hängen, från spannmål box papp

hur man gör en mycket realistisk letar metall TAKLAMPA... Detta är en mycket enkel teknik för att göra ditt eget hängsmycke och örhänge charm. Dessa hängen är mer hållbara än metall eller trä, eftersom de inte bryts, eller böjd. Fler lager du använde...

Metall Jedi Lightsaber på en budget

snabb! Det är nästan natten av halloween-fest och du har inte alla dina Jedi dräkt sätta ihop! Vad gör du?!Kanske hjälper detta. Detta är min metall ljussabel byggda främst från VVS delar. Det kan göras på bara några minuter förutsatt att du hittar d...

Grundläggande läder halvmask

Välkommen!Här hittar du en handledning om att göra en grundläggande läder halfmask (som visar på 2: a bilden).Jag har arbetat med läder i över 15 år, och ville bara dela en grundläggande gå igenom om hur man gör en bra mask av din alldeles egna :)Gär...

District 9 Arc Gun Prop

detta är en prop av Arc vapnet från filmen District 9. Personligen är det en av mina favorit science fiction-vapen. Jag kan prova de andra District 9 vapen i framtiden. Kommentera om du har rekommendationer för annan rekvisita att bygga.Steg 1: mater...

Legenden om Zelda bröstet

Detta bröst kommer att vara för min fru. Zelda har alltid varit hennes favorit spel från långt tillbaka i våra NES dagar. Detta är tänkt att vara en "strumpa stuffer" typ gåva för hennes denna jul.Det finns många av dessa på webben, och här på I...

Lätt DIY stryker Wall Art!

Ta en bra titta på bilden... Vad ser du... En vacker metall väggkonst...Rulla ned till finna ut hur man gör denna super super lätt vägg art... :-DSteg 1: Ta en ordentlig titt Gotcha! Berätta sanningen... du kom till nästa steg tänker detta är metall...

HALO MA5B Assault Rifle prop - DJ Radio Gun rättfärdighetens

vara avundsjuk. En replik baserat på HALO MA5B med arbetsbelysning och ljud.Ett annat projekt som kommer att min 10 år gamla brorson, samma kid med TARDIS, och naturligtvis ett par skott av Caitlin gör Patty Hearst sak testa den. Det är en djungel dä...

Dovetail skrivbord (stål i trä)

Jag gjorde detta skrivbord ur skrot trä från min brädgården och 1 tum fyrkantiga steel tube från home depot. Jag använde en hemmagjord cirkelsåg Jigg för att skära faux metal sammanfaller i trä för att gå med stålet.Steg 1: Fast topp Du kan börja med...

Giant 555 Timer Chip kartong Piano Bench

eller sätet, stepstool, endtable, Soffbord, affisch säng, Nattduksbord, etc. Lika mångsidig som det är elektronisk komponent integrerad krets motsvarighet, använda kartong eller "kort" i Storbritannien, för att göra denna dandy bit av möbler. Fö...

Stege-re-purposed med några zip band

stege: gjorde detta till en växt stand, och spaljé för vinstockar.Fick stege gratis från freecycle. Det är inte robust nog för personer använder, men perfekt för växt användning.Steg 1: Stänker och flisor i princip jag lade till lite grön färg denna...

Zombie attack på fabriken

årets Halloween haunt var lite för läskigt för några av de yngre barnen som gick skriker från huset innan vi ens kommer till ytterdörren. Kanske jag inte borde ha jagade dem i full makeup men jag kunde inte hjälpa mig själv. Alla rekvisita tillsamman...

Gnome dörren

En vän till mig samordnar ett konstprojekt för installation i Stoughton, MA, som innebär Gnome dörrar (aka Fairy/Feernas dörrar). Du vet... ta med barnen ut på en helg att söka efter dörrar, försöka hitta dem alla, posta dem i Instagram, få lite traf...

Steampunk redskap krans

detta är en 24-tums diameter krans faux-metall fiberfat laserskurna gears lager på en MDF stomme, specialbyggda för en beskyddare på Etsy.com.Jag designade redskap i Adobe Illustrator, bygger på historiska redskap bilder på Google bilder. (Rotera med...

Faux Flisad och rostiga emaljerad metall

oavsett din pjäs är gjord av metall, kan du skapa utseendet på gammal emaljerad järn som har flisas och rostiga. Detta är bra för nya metall bitar, statyer, lerkrukor eller något du kan tänka dig. Det tar bara några sprayfärger, bergsalt och en mjuk...

En spiffy plantering stöd

Detta kom väl till pass för plantering massor av växterJag tror att de kallas även golf hål spaderSteg 1: OK så jag hade några växter att sätta iJag bor på en livsstil block och bestämde sig för att sätta på ett par av terminssäkringar växter (500) s...