Faux sten fondväggvi tagit bort en vägg i vårt hem som används för att avgränsa vårt kök och matsalar. Huvudposten vägen till vårt hus är i vårt kök... med den skiljemur gått din ögat naturligt dras in mot norra väggen i vår matsal. OCH DET VAR VANLIG OCH TRÅKIG.
Vi behövde något värt att drar till sig ögats uppmärksamhet. Så för att ge rummet mer intresse vi omvandlade det till det ultimata DIY projektet: vi skapade en faux sten fondvägg. Det var snabbt (gjort på en vecka istället för att vänta 4-6 veckor för beställda panel); och det var lätt (gemensamma förening, maskering tejp och färg); och det bara kostar ca $70.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Uppdatera spis med Faux sten paneler

hur man installerar fanér sten paneler på din spis att simulera utseendet på frimureriet. Video visar hur man kan mäta, klippa och limma ner faux sten panelerna. Artighet av FauxPanels.com kunder i Vancouver, Kanada!...

Faux sten bänk och Planter

Jag beslöt att börja fixa bakgården i år, men jag ville göra något lite mer kreativa än bara en krukväxt eller två. Så jag gick söka på nätet för att lära sig skapa faux stengolv och väggar och försökte lära mig alla tips och tricks kunde jag på kort...

Faux sten målning

När jag bytte ut min gamla en bit sortiment med nya apparater lämnades jag med ett stort svep av oavslutade gips. Tittar på mina alternativ och inte gillar de flesta av dem, jag bestämde mig att måla en faux stenmur. Jag är ganska nöjd med resultatet...

Modellen att göra – från Foam till Faux sten

skum är ett fantastiskt prototyping verktyg - du behöver inte gå långt ut från ditt sätt att skapa modeller med realistiska ytskikt för att förmedla ett koncept. För detta projekt användes en skum CNC router för att klippa ut formen av en ljusstake s...

Faux sten accent

detta är ett roligt projekt som inte kostade en massa pengar. Jag ville sten runt min 3-vägs spis, så jag bestämde mig att göra det själv.Jag tog det vit frigolit, du kan köpa i behändiga förpackningar på Home Depot 2 "x 4", med en vass kniv skä...

Faux sten armband från polymerlera

http://debisdesigndiary.com/faux-stone-jewelry-from-polymer-clay/Detta projekt är förvånansvärt lätt att göra, allt du behöver är polymerlera och kryddor från ditt kök....

Faux sten uteplats

detta är en bra idé för små konkreta uteplatser som du vill klä upp.Detta kan göras över en helg och du kommer att ha något att vara stolt över och beundra under lång tid.Steg 1: Här är en lista över leveranser jag använde:2 qt av sten färg1 qt av "i...

Målade spis

Inför lite fult för en spis: målat, faux sten (betong) tegel, "bastu trä" accenter och guld ventiler och dörrar, jag vände för att måla en quick fix!Steg 1: Applicera färg Hög värme emalj sprayfärg av Rust-Oleum täckte sakkunnigt mässing accente...

Hur man spela instructables

instructables instructableMedan mina vänner skjuter avatarer eller räkna ankor och lamor, jag har kul på instructables. Jag skämta om att det är min favorit online spel.Du kanske tror, "instructables är en stor webbplats för att lära sig hur man gör...

Halloween kyrkogård Howto

efter besök min närliggande craft lagra försäljningsställen och att vara besviken över höga priser och små objekt för mina pengar, jag ut för att bygga ett par gravstenar av min egen. Jag var inte säker på hur väl de skulle se ut men hoppas att du i...

Gravstenar med graverade bokstäver

Jag hade några överblivna ½" plywood, och ville göra några gravstenar för Halloween. De som jag såg redan online, klipptes till formen, men sedan de skrifter och mönster målades på. Jag har sett några skum sådana både i butiken och DIY var de mer int...

Kusliga huset

nästan alla dekoration är handgjorda. Först är kyrkogården stängslet med 1 "x 2" fruktade remsor och 1/2 "pvc. Jag använde 1/2" conduit som inlägg som användes för att ansluta avsnitten och säkra till marken. För den sista touchen stän...

Excalibur svärdet i stenen

"Den som pulleth ut detta svärd av denna sten och städet är rättmätiga kungen född av alla England."Och så legenden går men du kan äga en bit av klippan... och svärdet om du gör det själv.En favorit på Rennaisance Faires och för cosplayers, bygg...

Faux päls västen

Nybörjare kan enkelt återskapa denna söta trendig päls väst.Bara $10 att göra!Steg 1: Video TutorialKolla in den fulla tutorialen ovan... eller följa steget för steg.Steg 2: Skapa ditt mönster Ta tag i en länge löst sittande cardigan från din gardero...

Faux rostiga bröllop tecken med bokstäver

detta är en guide hur man gör faux rost tecken med spray sten och hur man märker dem att se ut som kalligrafi.Det sista steget är tips för att visa din tecken men observera denna guide inte har steg för steg för att visa tecken.Hoppas du njuter! Lägg...

DIY Faux agat glasunderlägg

Våren har kommit och sommaren är inte alltför långt. Vilket betyder utomhus partier, beach bröllop, etc. Du värd någon part och vill lägga till något annat i din dukningen, då jag har dig är täckt. Jag kom över agat glasunderlägg och agat hänge flyte...

Faux Cactus W / Zip slips törnen

Vill göra en faux kaktus med zip band som törnen? Du har kommit till rätt ställe! Jag kommer att visa dig hur man gör en i detta Instructable :)Jag älskar detta projekt eftersom slutprodukten är söt, använder det oväntade material och dess något anpa...

Fantastiska Faux päls väst $$On billigt pris$ $

det är bara något om bär päls som gör en outfit direkt glamorösa. Och om du inte tror mig, kolla vintern 2012/2013 tenderar rapporter. Detta stycke kan lägga till precis rätt mängd av glitter i en casual t-shirt och jeans ser eller hålla din kväll en...

FAUX LED FÖNSTER!

Min man och jag kommer snart avslutad vår källare. Det finns bara två små fönster där nere och det är mycket grottliknande. Jag har funderat på hur jag kunde lysa utrymmet och kom upp med idén om ett upplyst, faux fönster. Mitt första stopp var natur...