Faux trä hemliga tovade keepsake boxvackra trä kan vara dyrt och svårt att arbeta med. Här ska jag visa dig ett enkelt sätt att göra en plysch 6 "x 4" x 4,5 "nyhet box klädda med filt som inte bara ser ut som äkta trä men gömmer sig 2 hemliga fack. Kostar endast $3 att göra, en idealisk gåva om du ont om kontanter eller en perfekt plats att gömma dina pengar om du rullande i det! Du får prova ett antal användbara färdigheter - att göra falska trä, tovning insidan av en låda och bygga robusta konstruktioner ur skumgummiplattan.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Målade Keepsake Box

jag älskar keepsake lådor. Jag har flera. Detta instructable visar hur man gör en vanlig trälåda till en söt keepsake box för att hålla små skatter.Bara en notering: jag nämnde inte i de här instruktionerna men jag gjorde sand mellan lacken och låt a...

Trans * älskar keepsake box

Min partner och jag är mycket stolt över att vara transpersoner. Denna jul bestämde jag mig för att kombinera min kärlek till dem samt transpersoner samhället med en romantisk keepsake box.Steg 1: Saker du behöver Du behöver:kartong källa (jag använd...

Valnöt Keepsake Box |

I detta instructable, jag kommer att visa dig hur du skapar en sneda låda med splines. Alla gerings rutor kommer att skapas samma emellertid, kan du ändra placeringen av splines, gångjärn, etc. att möta dina personliga preferenser. För detta projekt...

Bebisar Keepsake Box

Jag ville göra en instructable som var bara en video, bara för att se hur det gick och processen att göra det själv.Men lite om denna video, dess för ett spädbarn keepsake box, började jag göra lådor som dessa för alla mina släktingar som håller med...

Keepsake Box

Detta är en Keepsake Box jag gjort för min fru för en av hennes födelsedag. Det gjordes med tall av nedskärningar som jag hade runt verkstaden.Steg 1: Byggprocessen Det var en enkel bygga typ låda med 45 graders skär på hörnen av rutan och en rabatte...

Kanin Keepsake Box

detta är en kanin keepsake box jag designade för en medarbetare hustru. Hon älskar kaniner. Toppen är utformad först sedan långt sidor sedan kortsidorna. Att få böjda sidor och topp tog ett tag att göra. Kaninerna var Carvewright mönster. En 1/16" ca...

Inlaga Keepsake Box

som en början woodworker, jag lär mig hela tiden. Olika sätt att göra saker, idéer, försök och misstag, det är den utmaning som jag älskar. Jag ville göra något speciell för min syster, något hon kunde gå ner till sina barn. Detta är min första instr...

Ring bärare/bröllop Keepsake Box

detta Instructable är för ett alternativ till en ring bärare kudde! Jag kommer att visa dig hur man gör en ring bärare låda som kan omvandlas till ett bröllop keepsake box efter bröllopet!Läs detta Instructable innan du börjar eftersom jag ge dig Väl...

Hemliga Monster Treasure Box

denna oskyldiga letar fyllda monster leksak är faktiskt en hemlig skattkista. Detta projekt är ganska enkelt om du vet hur att sy, och kräver inte en hel del material. Väggen kassaskåp bakom bilder, ihåliga böcker, stål arkivskåp; Varför inte ett upp...

LEGO keepsake box

någonsin velat ha somwhere till hålla all av din små valubles väl inte bandet detta är rutan för dig. med denna box kan du hålla är något i det och det verkligen lätt att byggaSteg 1: saker som behövs you will need :En hel del lego tegel (med 2 h och...

Blå lång Box

vackra handgjorda design på lång låda 2,5 x 9 inches, stor keepsake box....

DIY mosaik Keepsake lådor

personligen jag älskar att ha lådor att förvara värdefulla minnessaker och ofta tid är det svårt att hitta perfekta rutan för något, så jag bestämde mig för det var nära tid jag skapa ett eget.Leveranser:1. sten mosaikkakel (jag fick min tub från Mic...

Vintage Gift Box DIY

Det är lätt att makeover en enkel trä låda i en vacker vintage presentask med fina blommor och dimensionell puff färg.Steg 1: Titta på den korta video tutorial härSteg 2: Du behöverE-6000 Spray limAllure tredimensionell Design självhäftande Paint (Pu...

Secret låst Tissue Box

Av Karena VerbitskyI detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en vävnad box säker som kan låsas upp av din iOS-enhet. Lura dina vänner, familj eller inkräktare med detta dolda utrymme.Steg 1: material Kleenex låda (1)Kartong (metall el...

3D-Box

3D-BoxSteg 1: Skapa rutanSkapa din box är enkelt, välj bara din form och dina mått. Se till att den passar på värmeplattan på din 3D skrivare, detta är nyckel. Vår första design inte passa värmeplattan, så se till att det kommer att passa innan du bö...

30 luriga ställen och fack för att dölja dina pengar (och andra objekt!)

Hej och Välkommen till min första Instructable! Detta Instructable är en samling av idéer om bra ställen att gömma hemliga stashes av pengar och andra objekt (pengar, godis, nycklar, etc.)Först skulle jag råda att du håller lite anteckningar eller bä...

En annan mest värdelösa maskin någonsin

om detta är första gången du ser en mest värdelösa maskin någonsin (MUME), det är en maskin som, när den slås på, direkt stänger av sig själv. Om du funderar på bygga en, uppmuntrar jag dig att titta på andra på Instructables (efter att du har studer...

Årsdagen smyckeskrin

Om du har tagit de första stegen av din resa i träbearbetning och vill prova på lite finare arbete, är här ett roligt och enkelt projekt med en (förhoppningsvis) vackra resultatet!Jag producerade denna bit i min tidigare dagar av trä, att överraska m...

Laser skär smyckeskrin

idag ska vi göra en enkel smycken / keepsake box med laser tillgängliga här på Techshop. Denna box design kom ursprungligen från epilog hemsida vilket jag gjorde några små ändringar av etsningar.Material:LaserskärareBit 1/4" eller 1/8" poppel el...