Favorit låten Quotes på en T-Shirtförst, jag måste verkligen tacka Instructables och Lumi för denna awesome chansen att prova en sådan cool produkt! Jag kan se alldeles för många användningsområden för det :)

Jag är säker på att alla har en sång eller två i deras huvuden och jag är även villig att satsa det finns några som du aldrig, aldrig glömma. 11 år sedan jag var i Mexiko på min smekmånad och vi träffade ett annat par där. Killen berättade han var sångare i ett band och jag tyckte det var cool men vi aldrig riktigt pratat mycket om det efteråt. När jag kom hem, jag kollade in på bandet och när jag hört sångare tänkte jag "det är Zach?! Heliga skit han är bra! ". Jag köpte genast CD.

Så saker du behöver till denna inställning:

-Linux Mint OS (http://www.linuxmint.com/, fri) (bara för att :)
-Relevanta Band bild, i detta fall bandet är långsam jorden (http://www.slowearth.com)
-Gimp (http://www.gimp.org/, gratis)
-Jag har länkat den Gimp XCF för detta projekt.
-En Lumi Kit ( http://lumi.co/, gratis med promo event, $29.95 annars)
-T-shirt (eller någon annan duk ytan egentligen. Jag fick 3 T-shirts för $3ea från http://english.11st.co.kr/html/en/main.html)
-Sunshine (utanför, gratis)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Adventure Time kostymer

Intro till äventyrFast för en awesome kostym? Så var vi...Som studenter, att skapa bra kostymer har en hel del nackdelar, främst att vi är pank och har inga pengar. Så vi bestämde oss att göra dessa kostymer så billigt som vi kunde.Vi använde främst...

Pop Rock foto som bakgrund

så... Detta kom när en vän vände 40. Vi beslutade att temat skulle vara Top 40. Gästerna kom i kostym som deras favorit musiker eller i en rock t shirt. Jag gjorde denna bakgrund för Karaoke och för gästerna att ta bilder på. Vibe jag tänkte på var e...

Intel-i-huset

Ett parti hus som vet vilken musik du vill spela beroende på antalet personer i rummet samt deras spellista på sin telefon. Ingen kommer att känna utanförskap i ett parti någonsin igen eftersom allas favorit låten spelas!Steg 1: HuvuddragDetta är en...

Bygga en solid baffel ur din favorit band T-shirt för billiga eller gratis

detta är hur man gör en sund baffel för din studio, man-cave, praktiken rummet eller vardagsrum med en t-shirt från din favorit band (eller någon t-shirt verkligen). Jag ville döfva ljudet i mitt praktiken rum lite från kala gips väggar, men jag vill...

RÄDDA min favorit T.SHIRT grafisk

Har du en t.shirt med en stor bild men är tjockt och ett bad passar?eller t.shirt är slitna men du fortfarande älskar konsten?Leverans lista: paket med "stitch witchery", rak stift, ångstrykjärn, tråd och nål, skarpa sizers.Steg 1: Rädda min fav...

Göra ditt favorit gamla T-Shirt nya igen

inte du hatar när din coolaste, mest favorit/tur/sentimental gammal T-shirt slutligen inte passar längre ses i? Detta "vänners kompatibla visar dig hur du kan spara den bästa delen av din gamla favorit och få många fler år av slitage/tur och känslan...

Lätt Star Trek "Red Shirt" kostym

väntade till sista-minuten till arbeta på din kostym för det Halloweenfest?Inga problem! Gå en Star Trek "Red Shirt" - namnlös säkerhetstjänstemannen som alltid fick dödade på TV show när de strålade ner till en planet.Med dessa instruktioner, d...

Awesome 2 schabloner T shirts

ett par veckor sedan jag fick Texas quoter som förändras i en restaurang och verkligen gillade ko skallen som var på den. Jag bestämde mig att kombinera denna cool tutorialthis cool handledning och hur jag brukade innan skriva ut t-tröja för att göra...

Bygga din egen t-shirt tryckpress

har en bra idé för en t-shirt? Vill du anpassa kläder eller att göra dina egna utskrifter? Här är hur man gör en press för att göra skjortor liknar gummi stämpling.Omnämnande av detta projekt eller våra storspelare 1 d 20 shirt design måste tillhanda...

Djup vävnad Tennis boll massage

någonsin behöver en djup massage? Maken på jobbet? Inga problem: tennis boll massage till undsättning.En tennisboll är ett billigt, enkelt och effektivt sätt att ge dig själv det djup vävnad massage du behövt utan prislapp på ett spa.Material:~ Tenni...

Cookie tenn Banjo del 4: Bed Post Banjo

här är en fantastiskt ljud banjo kan du bygga på några timmar.Det är mycket lättare och lite tystare än en vanlig banjo.Den är baserad på de traditionella folk instrument sett i "Foxfire volym tre".Jag hade en utsmyckade poppel sängstolpe händig...

Kort Trick utan kort (blivit favorit farbror!)

[Detta är min första Instructable! Jag hoppas du njuter!]Detta är en söt trick som jag lärde mig många år sedan. Om du har brorsbarn eller syskonbarn, kan detta trick få dig att eftertraktade "favorit farbror" status och göra ditt syskon avundsj...

Hur man "Cuteify" en Baggy T-Shirt

så du gick till en konsert, och bandet tees är super söt. Om du behövde ännu en tröjan eller inte, köpte du en bara för att vakna upp nästa morgon och inse att tabellen merch storlekstabell sätt - din tee är antingen alltför baggy eller för hårt. Ell...

Nr-sy 10 minuters T-Shirt Tote

visste du att ungefär 100 miljarder plast påsar används årligen i USA ensam och endast ca 2% av dem återvinns? Kolla på www.droptheplasticbag.org.Det är en skrämmande statistik men vi kan alla göra små saker för att hjälpa vår jord! Använda återanvän...

Little Big Planet 2 Sackboy T-Shirt

jag har precis avslutat målar en t-shirt med Sackboy på det för min son som är LBP2 fan. Jag kunde inte hitta någon LBP2 skjortor för pojkar någonstans så jag fick ut färger och penslar sportsligt och gjorde en själv. När jag var klar jag smackade mi...

Att ändra kort ärm T-shirts till lång ärm T-shirts

jag har en hel del empati för människor som har en svår tid att köpa kläder som passar. Min man är lång och tunn. Skor, strumpor, långärmade skjortor och jackor är alltid ett problem att hitta. När han hittar dem de är så dyra och det finns några. Ha...

Applikation på T-Shirts och mer

Applikationer (sömnad tyg ovanpå tyget) var alltid ett mysterium för mig eftersom antingen det var en otrolig mängd arbete att göra (tusentals lilla teeny stygn) eller tyget som sydde skapas ett skrymmande slutresultat, eller ännu värre ibland hela p...

Bow T-shirt

låt oss säga att du bara har köpt en fel storlek t-shirt och du behöver en större. Eller kanske är det en av dina favorit t-shirts men du fick lite vikt och det passar inte dig längre (detta var mitt problem!).Eller (sista en) du är bara trött på en...

Tryckluft Tennis boll murbruk

efter att flera små tryckluft kanoner beslutat att göra en Tennis boll mortel. Detta projekt kan vara lite dyrt beroende på var du köper du leveranser. Jag skulle föreslå att gå till en Home Depot eller Lowes eftersom ess är lite dyr.Steg 1: Redo Obj...