FEBRUARI fair isle tröjajag stickade denna FAIR ISLE tröja med alla ull med storlek 8 och 9 16" och 29" cirkulär. Axeln är 3 nål avm. Ärmarna är sticka ner från axeln. Jag använde ALICE STARMORE book FAIR ISLE stickning för inspiration, och använde några av hennes individuella färgmönster i tröjan. Det är XL storlek för att passa mig.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Fair Isle tröjor

dessa två vuxna tröjor används olika färger av Lion Brand ull lätthet garn. #7 cirkulär (#5 för revben) använder jag för mitt gage för att matcha bokens instruktioner. Boken jag talar om är "Fair Isle tröjor förenklas" av Ann och Eugene borgerli...

Fair Isle julklapp

min stickning projekt för de flesta av 2007 var att återskapa Julstrumpa som var sticka för mig av min Memere (mormor) när jag var en liten flicka 40 + år sedan. Jag ville sticka en för min man och var och en av mina två pojkar. Genom att undersöka d...

Tovad ull Kindle cover

detta är hur man gör ett snyggt, skyddande omslag för en e-läsare från en gammal ylle tröja. De mått som anges är för aktuell (i mars 2013) grundläggande Kindle modell med 6" display och inget tangentbord, som mäter 166 mm x 114 x 8,7 mm. Det vore do...

Hur att sticka en Pucca & Garu Cap

en dag medan du surfar på nätet, jag upptäckte videor av Pucca och Garu. Pucca är en flicka i kärlek med ninja Garu. Han försöker desperat att undvika Puccas framsteg, men trots hans bästa ansträngningar hon vinner oftast ut i slutändan. Jag verklige...

Norska tröjor x 4

min bror och hans familj älskar faire-isle tröjor, men är våldsamt allergisk mot ull och inte gillar silk. Efter min svägerska blev kär Dale Norge mönstret för norska skidlandslaget Sapporo 2007, tillbringade jag 6 månader söker perfekt substitut gar...

Stickade skalle och ben hatt för barn

det är ett bra mönster för någon som är bara att lära att sticka med formatmallen Fair Isle , och perfekt för tots som är föräldrar som alternativa mode. :)Steg 1: Mönster, material och anteckningar Detta mönster är anpassade från Patricia Lillie sti...

Hyllning tröja

jag gjorde denna tröja för att hedra min 2 samojeder, Big & Angel.Den huvudsakliga färgen på tröjan är Lion Brand ull-ease, medan intarsia portion (hund profilen) är garn jag handspun av 100% päls. Pawprints gjordes i fair isle, och texten är dubbler...

Odla skägg. Varför, var, hur?

Skägg är cool, skägg är ess, odla skägg på ditt ansikte.Om du ser dem som ett tecken på manlighet eller bara märket av en usel letar hobo DoomMeister tycker skägg är ess. Detta är en instructable för dem som vill odla en oumbärlig del av ansiktet möb...

Dorothy och Toto amigurumi

virka Trollkarlen från Oz dockor!Dorothy är ca 15 inches lång, och är helt alltför länge av ett mönster att skriva. Så är här tips för att göra en amigurumi som henne:-Hon har ledad armar och ben så hon kan flytta! Jag använde 35mm lederna från HPs h...

Vill du ha en mustasch?

Har du någonsin haft en önskan att växa en mustasch, men inte saknar Y-kromosomen? Har du någonsin velat ändra din mustasch dagligen, efter dina nycker och önskningar? Tja, har jag idag för dig!Helt enkelt sticka, kommer dessa finger mustascher inte...

Din egen monter på Maker Faire

ett par veckor sedan Make.com höll sin 10: e någonsin Maker Faire (och 5th för Bay Area), en gigantisk helgen händelse där kommersiella byggare, konsthantverkare och DIY entusiaster kommer från hela världen för att visa upp sitt fantastiska arbete. N...

ENT /8 fot träd Monster / treebeard / träd man kostym Halloween & Faire

Denna dräkt är bra för Halloween som väl en Renaissance faires.Tolkien i Sagan om ringen hade träd monster som kallas föräldrar. Detta är i grunden vad du kommer att bli.Dräkten kommer hamna ca 8 fot hög till toppen av bladen. Att ha en wrangler allt...

Bygga ett exoskelett för Google Science Fair

Jag skulle vilja dela ett projekt som jag jobbat på de senaste månaderna. Dess ett exoskelett som använder konstgjord muskel för att flytta istället för hydraulik eller servon. I detta Instructable syftar jag till att förklara min byggprocessen och p...

Februari minne hjärtan

varje februari jag brukade känna ledsen som min pappas och mina egna födelsedagar är rygg mot rygg denna månad. Jag fick aldrig veta min pappa växte upp, därav sorg. Ett år bestämde jag mig att göra något glädjande för min pappa, och för mig. Jag ska...

Science Fair Air raketer

"Raketer! Jag vill bygga och testa raketer!"Det är vad min äldsta son sa till mig när vi började diskutera vad han ville göra för sin vetenskap rättvis skolprojekt i år. Under en klass lanseringen förra året hade han märkt att några raketer verk...

Hur man skapar en Legen - vänta för it - Darys Science Fair projekt

okej, så du har gjort några science fair projekt tidigare, och de har varit, meh. Du vet den vetenskapliga metoden och inte behöver en granskning på det, så vad behöver du? Tja, i denna presentation ger vi dig 10 eller så, tips eller knep för att gör...

(Mycket) Billig och smidig vagn för ett Science Fair projekt...

Min andra-grade son går in i sin Science Fair, och behöver en vagn för läsk flaska raket han gör.Jag drog min Corel Draw färdigheter tillsammans för att komma med ett (enkelt?) hjul och varukorg-body design för att bygga och använda för projektet.Här...

Coola Science Fair projekt! Hur man gör en Homopolor Motor

hur man gör en Homopolar Motor bästa science fair projekt någonsin för barn, barn och lätt! magnet motor - motor magnetico 3 olika utföranden, ett hjärta, en spiral och ett torg. En enkel barn science projekt mini motor. Du behöver koppartråd, AA bat...

Ghillie skor för din Renaissance Faire kostym

så har jag tillbringat flera månader sy renaissance faire kostymer för mig själv och min man. Jag var nästan klar när jag insåg att min mans highland kostym saknades i skor. Ont om pengar och tid jag bosatte sig på att göra en billig par improviserad...