Feisty varm Fudge såsChipotle chili och choklad Fudge perfekt unisont!

Ingredienser:

  • 1 - 14oz kan sötad kondenserad mjölk
  • 3/4 kopp halvsöt choklad chips
  • 1 msk osötad kakao pulver
  • 1 tsk snabbkaffe
  • 2 msk smör
  • 1-4 tsk Chipotle chili i Adobo - malet *
  • 1 tsk vanilj extrakt
  • 1/4 tsk Salt

Kombinera sötad kondenserad mjölk med kakaopulver och snabbkaffe i en kastrull. Rör för att kombinera.
Lägga till chips choklad och smör. Värme på medellång låg värme tills bara smält. Tillsätt vanilj extrakt, hackad chipotle chili och salt. Rör om väl. Ta bort från värmen.

Låt svalna några minuter innan toppning din favorit glass.

Servering förslag: Sked över Cherry Vanilla Ice Cream. Garnera med skivade mandlar och/eller kryddig Maraschino körsbär Salsa för en skarp, ljusa och läcker kontrast!

* "Värmen" i denna fudge sås kan justeras efter smak. Börja med en tesked av Chipotle och lägga till fler till preferens.

Relaterade Ämnen

RENAR PELLETS - Gag gåva Fudge

letar efter en sista minuten, billiga men tankeväckande gag present till semestern?Här är så lätt kommer du bajs ditt britches. :)Ber om ursäkt i förväg för de begränsade bilderna men jag gjorde upp ett parti riktigt snabb för en semester part och in...

Hemgjord Reese's Peanut Butter glass tårta

som inte älskar jordnötssmör och choklad tillsammans, speciellt när det är Reese's Peanut Butter Cups? Ingen! Som sagt, jag bestämde mig för att jag skulle göra en Reeses glass kaka. Jag har experimenterat med glass kakor mycket på sistone, och beslu...

Enkel mikrovågsugn kola

Mitt namn är Maverick12 och jag är en choco-holic. Jag älskar choklad. Varje enskild dessert jag tror jag någonsin har gjort har varit choklad. Jag började göra detta fuskverk i college eftersom det var snabbt och enkelt. Jag skulle kunna piska det u...

Katt Poop Fudge

så om du letar efter ett sätt att brutto människor ut på fredag den 13: e eller på Halloween, här ya go. Katt Poop Fudge.Också, kolla in Jessyratfink'sCat hår tårta.Med denna combo av behandlar är du säker på att drabbats av någon part.Steg 1: Saker...

Bästa. Någonsin. Hot Fudge Sauce

Jag älskar choklad. Jag gör det. Och detta är den bästa, mest choklad-y, fudge-y, kladdiga Fudge sås recept jag vet! Det är samma recept som min mamma gjorde när jag var ett barn, och sin läckra lockelse inte har bleknat med åren. Prova det--det är S...

EZ 3 ingrediens Pnutbutter fudge / faux reeses pnutbutter koppar

det har varit flera lätt kola recept online nyligen, jag kombinerat två, 2 ingrediens "recept" för att göra min egenSteg 1: shopping jag hade funderat på att göra detta recept för en stund, sedan medan shopping märkte jag att isbildning var på r...

Vit choklad Christmas Fudge

detta är mycket lätt att göra och så festlig. Kul att servera och bra för present-ger!Steg 1: ingredienser 2 ¼ kopp vit choklad smulad 1 (14 oz.) burk sötad kondenserad mjölk 1 ½ tsk vanilj extrakt nypa Salt ½ dl röda kanderade körsbär ½ kopp grönt k...

Mörk choklad fudge med Via instant kaffe

detta är min första Tutorial Ja! Okej så jag använder för att arbeta för starbucks och jag hade en vanlig som använder att göra via fuskverk för oss anställda när jag spenderade min semester med min syster bestämde vi oss för vi ville baka en massa s...

Varm choklad Flambe slags

jag inspirerades av mat redaktören här på Instructables att göra flambe. Att vara kort på ingredienser visste jag inte vad jag kunde göra. Jag bestämde mig för att prova min hand på en banan flambe men förlorade på att uppnå önskat resultat. Detta är...

Varm glögg vin

mitt favorit recept på glögg.1/3 cup socker1/4 kopp bourbon1 (750 ml) flaska cabernet sauvignon eller andra torrt rött vin1 (3 x 1 tum) band apelsinskal1 (3-tums) kanelstång, brutet i halv1/4 tsk hela kryddnejlikor2 tsk hel kryddpepparFörberedelser:K...

Varm kola äpple och 19 mer mat inspirerad Cocktails

dags att få dessa pinkies upp och isen redo för att jag har 20 cocktails inspirerad av mat.Och pojke, är jag trött!Eller berusad...Varm kola äpple CocktailInspiration:Choklad mandel sockerkulör äpplenRecept:För 1 kopp varm äppelcider, lägga till 1 oz...

Kaffe Stekhet med en varm luft popper

jag är på god väg att slutföra kaffe snobbism. Grundläggande för att uppnå detta är att kunna rosta egna kaffe från gröna kaffebönor, som ger den mest fantastiska färska smak och doft. För att inte nämna möjligheten att i förbigående nämna du rostade...

DIY pumpa varm choklad på hem │ hemlagad hösten Drink Recept

Hej du! Detta är seriöst bäst varm choklad jag någonsin ätit i hela mitt liv. Dess nästan som om varm choklad och Pumpkin Spice Latte fått barn... Jag kunde dricka det varje dag! Det är super lätt, packad med hösten smak med inslag av pumpa, ingefära...

Biscotti varm choklad pinnar (med marshmallows!)

Ever ville det bekvämaste sättet att ha varm choklad med marshmallows och en cookie? Väl säga hejdå till varm choklad tråkiga dagar på en pinne, och välkomna i dessa Biscotti varm choklad pinnar med mini marshmallows ingår!Vad en perfekt julklapp, de...

En jultradition: Gamla hederliga Fudge

mormor var den bästa fudge maker. När snön började kom flyga, ut träsked och kastrull. Och, oh boy, gjorde vi samlas runt för bästa behandling i hela norra skogen. FUDGE!Linuxmom kommer att göra sitt bästa att dela denna upplevelse med dig. Någon med...

Ett annat sätt att göra din säng varma

måste du först få en ren polyeten med hög densitet plast bränsle kan (bensin, Diesel kan).Steg 1: Koka upp vatten i en vattenkokare Se till att du bara koka kranvattnetSteg 2: Lägg den kokt vatten i den rena bränsle kan Sätta din redo kokt vatten i p...

Skapa en varm mössa & benvärmare från en gammal tröja

lär dig hur du skapar en varm mössa och benvärmare från en gammal tröja. Allt du behöver är en gammal skit tröja, lite sax och något snöre....

Varm lim, Silicon formar och lite Glitter

Varmt lim och Silicon formar, du fick alla dessa vackra söker gjuten blommor. Tillägg glitter under gjutning produceras två vackra formerna på den extrema högern.Silikon formar tål mycket hög temperatur. Eftersom de är också flexibel är det mycket lä...

Blodiga Fudge händer

här är en Instructable för att göra några härligt blodiga, fudgy händer perfekt för din Halloweenfest.Steg 1: Samla ingredienser och verktyg Software:2 burkar kondenserad mjölk1 lb av antingen choklad- eller bark. (Mjölk choklad, vit choklad och chok...