Fem Halloween skalle DIYsFörvandla dollar store plast skallar till chic Halloween inredning!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Rising och Spinning Halloween skalle

min tredje instructable:Hur man skapar en programmerbar resning och spinning Halloween skalle med fischertechnik element!Min vision var att skapa en scen med en skalle upp ur en kista, snurra i luften och återgå till kistan. Enheten för att öka och s...

Halloween skalle cookies - video tutorial

Se mig göra dessa Halloween skalle cookies!Jag använde royal icing samt kronblad damm för att skapa dem.P.S. Skänktes de till en baka försäljning. Stor orsak om du får en chans att kolla upp.Steg 1:...

Halloween skalle hängande lampa

Det är nästan den tiden av året, och i en anda av verkligt skrämmande (och prisvärda) rekvisita, här är min egen DIY skalle lampa. Använd det för att kasta lite ljus på de mörka hörnen av din favorit hemsökta huset!Steg 1: Inspireras av den helt fant...

DIY Halloween kostym / DIY Fox maskera

Jag Visa DIY gör det själv steg för steg halloween kostym - Fox Mask!Om du er sett för lätt DIY Halloween mask, då har du kommit till rätt ställe! Jag älskar masker, de är en stor hit med barn och vuxna.Tack för fantastiska stöd. Ni är den bästa, HAP...

Halloween skalle tryffel

Gourmet choklad skallar; en oemotståndlig Halloween njutning.Detta projekt var ursprungligen publicerad på min blogg och min frus blogg. Det var också postat på Make: projekt.Halloween har alltid varit min favorit semester, men när det kommer till de...

Halloween skalle part förmån box

vad är handlar om dödskallar?De är bara... fascinerande.Det är den tiden på året igen, så jag tänkte jag skulle göra en skalle dekoration. Papercraft skallar har gjorts tidigare (en av mina favoriter är från Skallen om dagen), men papper lämpar sig t...

4 sätt att skapa anpassade gummi formar (Halloween skalle upplagan!)

Om du har sett/läst min andra tutorials, du vet att jag älskar att arbeta med kåda. Jag använda brukar silikon cupcake bakning formar för att göra smycken, eller jag måla kåda på ett objekt själv. Inte överraskande, det är inte ett stort utbud av 3D...

Animerade Halloween skalle med belyst ögon

Projektet var ett sidoprojekt medan du arbetar på en giant spider med en vän. Men medan han arbetade på fibreglassing spindeln jag beslutat att lära kodning och Arduino. Jag avsett aldrig att detta ska vara en Instructable i första hand så vad som fö...

Halloween skalle krans

jag gick till trädet dollar och köpte 2 skeletons, en skalle, tråd och en jul krans.Steg 1:. när jag styckade skelett jag skwered skallar vid sidan av sina tempel och sätta tråd genom dem och kopplade dem till kransenSteg 2: jag tog alla ben av skele...

Läskig Halloween skalle dekoration

här är en läskigt & cool halloween dekoration kan du göra på TechShop!Jag gjorde detta med en riktigt intressant rastrering teknik & programvara från Jason Dorie.Låt oss hoppa rätt i!Material24 "x 18" x 1/8" akryl eller andra CNC-st...

Frankenstein Halloween kort - DIY Crafts

I detta projekt ser du hur man gör en vacker halloween-kort.Denna handledning är det steg för steg instruktioner, så det är mycket lätt att underastand den.Steg 1: Titta på videon!Steg 2: Samla din suplies. För detta kort behöver du följande:vit kart...

Halloween skalle!

För den första bilden, detta är det sista skottet för min edit! Det är ett tag sedan, en facepaint bild av mig på ansikte och kropp konst konventionen. Den enda editor som jag har använt är Pixlr-o-matic.Steg 1: Steg ett, effekt: Jean. För att börja...

Halloween skalle effekt

denna handledning visar hur du skapar en halv ansikte skalle effekt med fotoaffärSteg 1: hitta en bild eitere ta en med en webbkamera eller ladda upp en av en random person. och öppna i fotoaffärSteg 2: hitta en bild av en dödskalle hitta en bild av...

Horror Halloween skalle!

Bara en facepaint konst! Bild redigerad och tagit helt av mig! -Daniel...

Spooky Halloween mumie Jar lyktor

Om du planerar en fest denna Halloween, dessa DIY mumie lyktor är en stor spooky tillägg och de kostar nästan ingenting att göra!Jag vet inte om ni, men här på PK grön butik vi älskar Halloween! Men som med många helgdagar, priset på går all ute till...

Brända liket / Burning Embers Halloween Prop

i detta Instructable kommer jag visa dig hur du gör din egen brända liket Halloween Prop.Detta är något av en uppdatering av en tidigare Instructable till mig finns här Steg 1: Material som behövs Materials Needed:1-3 burkar av bra grejer spray skum...

MARDRÖM skalle SANDPAINTING

beslutat att göra en halloween skalle med sandpainting på svart papper. Det är min första sandpainting på papper och en av första i allmänhet så är jag måttligt nöjd med resultatet. Sandpainting är vanligtvis utförs på glas eller annan orörliga yta m...

Väggmonterad skalle hörlurar Stand

Jag nyligen åter ordnat min hem replokal och en funktion som jag hade (väggfäste för min tablett med en tom hakparentes) blev föråldrade. Jag har ett annat fäste installerat som innehar en lcd, så jag tänkte jag skulle re-syfte det. Eftersom jag behö...

AirPlay kub högtalaren

Tack för att kolla min instuctable på hur jag byggde min minimala kub högtalare.Detta är min andra wifi högtalare bygga. Integrerar med min andra 4 diy inbyggd wifi högtalare för att göra en fullständig Multi-Room ljudsystem som styrs centralt på min...