Fira Halloween med K'nex i år!Halloween är alltid en rolig tid på året! Om du dekorerar, att göra särskilda recept eller bara tillbringa natten ut Bus eller godis, är All Hallows Eve en bra ursäkt för att vara kreativ!

I år, prova att byta den genom att skapa Halloween saker från en favorit barnens leksak: K'nex! Med K'nex kan du skapa spooky kyrkogårdar, Halloween varelser, masker och andra dekorationer! Här är bara några eller de oändliga idéer som kan hjälpa till att göra din Halloween K'nextra speciell!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fira jul med K'nex i år!!!

Julen är snart här igen, och många av oss har fortfarande massor av saker på vår "att-göra"-listor! Ta en vikt på axlarna i år genom att låta dessa sista minuten K'nex Christmas idéer få jobbet gjort!Steg 1: K'nex ornament Dekorera din julgran i...

Katt bro med K'nex

Efter att ha läst Catification av Jackson Galaxy av TV-programmet "Min katt från helvetet", beslöt jag att göra en katt bro ur K'nex! Catification handlar om "Designa en Happy och elegant hem för din katt (och du!)." Och K'nex verklige...

Magnetisk Levitation med K'nex!

Hej! Detta är min andra Instructable och här jag spelar med magneter och K'nex. Jag kombinerade de två för att göra en K'nex svävar plattform! Magnetisk repulsion är en rolig sak.Disclaimer: författaren av detta Instructable ansvarar inte på något sä...

Chocka alla på Halloween med denna DIY maneter kostym

göra ett stort plask denna Halloween med denna en-av-en-slag gör-det-självare!Steg 1: Halloween är din en natt av året att blåsa locket av rutan och dyka upp som något helt nytt och unikt – så gör det räknas!Lättare sagt än gjort, rätt? Kanske inte;...

Förvandla din telefon till en GPS med K'nex!

Tänka sig detta: din förlorade i öknen på en ensam tillbaka väg. Du har ingen aning om var du är och inget sätt att ta reda på. Om ni bara hade ett sätt att hitta vägen hem! Lyckligtvis, har du fortfarande din mobiltelefon och en låda med K'nex i bag...

Bota din förkylning snabbt med K'nex medicin skåpet!

What?! Har du en kall? Det är synd! Jag vet att det måste vara svårt att gå oh-så-långa avstånd sängen till badrummet för att få din hosta medicin-med skärande huvudvärk! Väl oroa dig inte, med K'nex du hålla under sängen, kan du skapa en bärbar mini...

Hus på Halloween med Pixlr

för mitt första försök till fotoredigering är jag mycket nöjd med resultatet. Det tog en hel del re-dos och oops's men jag på något sätt lyckades dra ihop i slutet.Jag använde Pixlr för redigering. Det är ett bra program. och mitt mål var att använda...

Lära sig att sy en kudde Vintage Halloween med älskar att sy

dekorera ditt hem med denna Halloween kudde tillverkad av en vintage Halloween gratulationskort. Det är snabbt och lätt att sy--den enda stygn används är en enkel rak söm med inga kurvor behövs. Du behöver en bit av dator tyg papper, en vintage gratu...

Kamera Dolly med K'NEX

Jag kommer att visa dig hur man bygger en kamera dolly ur K'NEX.Steg 1: Låt oss bygga första bladet På bilden kan du se nödvändiga K'NEX delar för det första bladet. Anslut delarna som du kan se från bilderna. Behöver du bygga 3 blad.Steg 2: Det är d...

Hur man bygger en Rainbow vävstol med K'NEX

Min lillasyster älskar sin Rainbow vävstol och att göra armband och grejer på sin vävstol. Hon har en låda full av färgade band. Jag tittade på hennes vävstol och det ser ganska enkelt så jag bestämde mig att bygga min egen vävstol av K'NEX bitar. Ja...

Göra en SL9 Assualt gevär med K'nex

Hej k'nex pistol community. Jag har försökt många kanoner ut som ipod killer prickskyttegevär, Kilerk's pistol och Fausts AST gevär. Jag tog massor av idéer från dessa kanoner och kombinera dem till en att göra. Avtryckaren är fortfarande på att utar...

Hur höja upp din bärbara dator med k'nex gummidäck för att förbättra luftcirkulationen under

Hej där stötarna här är en snabb steg för steg guide om hur att förbättra luftcirkulationen på en bärbar dator genom att helt enkelt höja det högre av skrivbordet med fyra k'nex däck detta är ett mycket användbart knep som jag själv använder denna me...

3D-modellering med K'nex

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en 3d huvud för en K'nex kropp.Steg 1: Saker du behöver3D-skrivareDatorMarkörer3D-modellering ProgramK'nex kroppSällsynta jordartsmetaller magneterDrill5/16" DrillbitEpoxy limSteg 2: Öppna upp...

Fira jul med stickning

varje år firar jag jul genom att dekorera myChristmas träd med handstickad ornament. Hittills har jag väl över 200 objekt - alla hand stickad av mig, rädda för två stickad av en vän. Detta är ett bra sätt att använda upp alla dessa prylar av garn som...

Fire Poi med Pro kedjor hur man

I detta instructable jag vill visa dig hur man gör eld poi med en sak som jag tycker saknas från de flesta andra instructables, och det är pro kedjor. Detta är mycket viktigt om du planerar att utföra (Låt oss vara ärliga om du dra ut eld poi människ...

Bygga en Semi Automatisk blåsa tillbaka pistol med K'Nex!

Att göra en semi automatisk, blow back, är öppen bult K'Nex pistol inte en lätt uppgift. Lyckligtvis för dig gjorde jag allt det hårda arbetet! Allt du behöver göra är att följa mina instruktioner!* För ammunition * krävs storlek 117 gummibandTejp är...

Fira jul med bästa idéer

Letar du efter unika idéer att renovera din veranda, ytterdörren eller gården denna festliga säsong? Här kommer du få nio bästa idéer för utomhus jul inredning i liten budget....

Höstens lata Daze

vår dyrbara 2 veckor gamla dotter föddes i höst och därför heter hösten. Sedan kände vi det mest lämpliga för att fira Halloween med vad bättre sedan en höst tema. Hösten är en liten fågelskrämma som tar en tupplur efter att hjälpa skydda fruktträdgå...

Spooky pumpa soppa

Denna pumpa soppa är riktigt frisk, yummy och fyllning. Jag älskar att göra detta året runt men runt Halloween pumpor är i säsong och riktigt läckra så det är perfekt att fira Halloween med. Detta är ett recept som jag skapat själv och jag tycker gen...