FIREBREATH med mineralolja (och farorna med andra bränslen.)

Idag ska jag visa min teknik för brand andning använder mineralolja. Detta är säkrare än att använda alkohol, fotogen eller lampolja som jag skall förklara varför nedan. Obs: Jag kommer antagligen få en massa hat för att peka ut hur farlig den förmodade "utprovade och testade" eldsprutande bränslen är, men jag bryr mig inte jag gör detta eftersom det måste sägas. Alltför många människor säger att alkohol, fotogen, lampolja och andra bränslen är säkra att använda för brand-andning och på grund av det de drabbas av allvarliga skador eller sämre från försökande. Detta är vad jag här försöker förhindra idag. I detta Instructable, kommer jag att gå över farorna med några av de andra populära flytande bränslen där ute, och förklara skillnaden med bränslet jag använder (mineralolja) som är relativt mycket säkert. Tillsammans med undervisning gör du hur eld-andas med mineralolja som jag själv.

En sista notering jag är inte ansvarig för några skador eller skador som kan bli följden av du försöker det själv. Det förväntas att om du försöker detta du är vuxen och ta fullt ansvar för dina egna handlingar och att jag är något sätt ansvarigt på vad du valde gör med denna info... (Ledsen måste jag påpeka den...)


Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du återställer man kissar stående ställning utan att vara en idiot med andra... Gör din egen lilla pissoar

Handling:Hejett tag nu, när jag njuter musics på en utomhus. Jag märkte hur bra var mobilen toaletter som hittades vid nästan varje hörn. Jag minns också att när jag såg en mobil toalett med en avskild pissoar på sidan.Jag hittade detta på samma gång...

Göra klistermärken med andra dekaler

jag lära dig hur du gör din egen klistermärke med andra dekaler!Steg 1: material Behöver du:saxsticker(s)Sharpiepapperklara bandLimSteg 2: dra Dra bilden du vill ha. Se till att det passar din klistermärke!Steg 3: laminat Laminat med tydliga tejp.Ste...

Det enklaste sättet att ladda ner YouTube video (och några andra online video)

Det finns massor av sätt att ladda ner online video från YouTube och andra video hosting-tjänster som Dailymotion, Vevo etc. Dock du antingen behöver ladda ner några program, gå till dedikerade online-tjänster och det finns ingen 100% garantier som d...

Den bästa klassiska upptåg och en del andra

om detta instructable jag visar hur du ställer in och dra bort de bästa klassiska upptåg och några andra som jag har sett gjort med bra resultat. Dessa upptåg är alla helt ofarliga och skadar inte någon om de är gjort hur jag förklara dem. Alla dessa...

Hur att spara 25% på EBAY och många andra platser (levande CASHBACK)

detta instructable visar dig hur du får 25% rabatt på allt du köper nu på EBAY och spara på andra bra webbplatser samt med hjälp av Microsofts Live Cashback program. Om du har några frågor Välkommen att kommentera dem eller maila oss på contactcybert...

Med hjälp av en konst av illusion scen filen att göra, testa och jämföra en tratt spis med andra Solköken!

Denna video visar dig hur du använder en konst av illusion scen filen för att göra användbara solar tester innan du gör något. Den scen filen kommer att finnas tillgänglig för nedladdning (den innehåller parabolisk, djupt paraboliska och andra rätter...

Bygga en semi Smart, DIY båt med Arduino och några andra sensorer

jag bygger detta på för att bygga en vattenflaska båt, med vissa tillägg för hinder skatteundandragande och ljus-guidad kontroll. Jag använde Arduino som en mikrokontroller, en ultrasonic sensor i fronten, några enkla switchar på sidan av båten, och...

Telefon ljus till UV-ljus hacka! (Fungerar med andra lampor också!)

Hej Youtubes och Instructaganders det är jag TrollFaceTheMan, och idag ska jag visa ett snyggt trick att hacka nästan alla strandsatta LED ljus in i en primitiv UV ljus. Också i den här videon ska jag prova med en glödlampa och se hur den jämför.Förs...

ANSLUTA 16384 reläer till en enda ARDUINO och oändliga andra möjligheter

Kan du ansluta 16384 reläer till en enda Arduino uno?OMÖJLIGT? MÖJLIGA?Steg 1: Hur man gör det? (introduktion) Teoretiskt är det mycket lätt att göra. Kan du tro det?I en Arduino uno finns 14 digitala I/O Pins (varav 6 ge PWM-utgång) och 6 analoga st...

Recon cs-6 störning mod och några andra mods för

ett mycket enkelt sätt att lösa problemet med störning, vilket ger den cs-6 lite mer kick och modding cocking systemet.Jag vet inte om detta kommer att fungera på en recon som fortfarande har air restrictors, men i teorin bör det ingen roll.om jag ha...

Hur man gör Kefir och skapa en andra jäsa

Hur man gör KefirI den första videoblogg jag nämnde många av de otroliga fördelarna med kefir och varför det är så mycket bättre än kommersiella kefir märken, så kolla ut att lära sig om varför du bör göra kefir. Jag visade också hur man rehydrera el...

DIY cykel fäste för GPS Garmin Etrex 10, 20 och 30. (kanske andra modeller också!)

Innan du börjar måste jag be om ursäkt för possibles misstagen i skrift. Min engelska är dålig!Så... gå Låt oss igång!Steg 1: Material som behövs:-tomma olje flaska (finish line 4oz, 120ml)-ziptie armband-fräs-eltejp-cykel innerslang (att göra gummib...

Hur man gör en hamster behandla eller dumpling (och för andra gnagare husdjur)

här en enkel instructables som lär dig hur man gör en hamster behandla eller dumpling bara med en:_A4 PAPPER_and vissa behandla (jag använde marker eftersom min hamster gillar det: D)Du kan göra en större för ett marsvin, kaniner......

Tegel smedja

Jag fick in blacksmithing nyligen och min forge design verkar något unikt så jag tänkte jag skulle dela det. Jag är för närvarande brinnande träkol men det kanske fungerar med andra bränslen. Det verkar att värma metall alldeles utmärkt. Smedjan kräv...

Pocket Sized Camp spis (The förbättrades

detta instructable faktiskt kom genom nödvändighet. Jag älskar camping, och ofta vandra i skogen. Hur ofta har du tillbringat en dag med fiske, och önskat att du kunde kasta lite färsk fisk i en stekpanna just där på bryggan?För mig innebar alltid bä...

Hem gjuteri

detta instructable kommer ta dig steg för steg hur man gör ett hem gjuteri så kan du snabbt och effektivt aluminium smälter för gjutning. Dess propan drivet så dess lätt till sätta upp och lätt ren. Jag hoppas det är informativ och låter dig göra gju...

Internationella resor med bara en KABINVÄSKA (och andra tips)

Vill du resa, men tanken på att släpa runt en gigantisk resväska genom flera flygplatser gör dig krypa? Vill du undvika kostsamma bagage avgifter? Med några noggrann planering, kan du faktiskt resa bekvämt med endast en KABINVÄSKA. Men även om din re...

Varför människor i alla svart på cyklar med inga lampor är svårt att se på natten- och hur de ser ut när de bli överkörd. (har otäcka bilder)

OK - utan att få in alla nyanser och fina detaljer och med en bilar hög beam lampor vs en pox kamera blixt, att vara i trafik, kommer bakifrån jämfört med kommer från den sidan osv... osv, osv, osv...Detta är en mycket enkel "vad du ser är vad du får...

Perfekt Espresso med Aerobie Aeropress och Hario Skerton

Nästan kan perfekt Espresso och många andra varianter av kaffe uppnås med mycket billigt sätt. Brygger från dyra maskiner kan replikeras med min process och endast offra några konsekvens eller uppskumning förmåga.Här är vad du behöver;En Aeropress oc...