Fiske rulle ombyggnad och anpassning med 3D tryckta delarhär är min ombyggnad av en klassisk 700 serie Penn Spinning rulle. Även om dessa modeller dök upp ca 40 år sedan, har den enkla konstruktion och hållbarhet hållit dem populära bland fiskare. Jag påhittade nya plastdelar, uppgraderade dra och avslutas med en trevlig pulverlackerade finish.

"Före" bilden är från en rulle och nästan identiska (med tillstånd från Alto Mare på alatani.com). Jag glömde att ta min egen!

Jag gjorde det på techshop: http://www.techshop.ws

Se Steg
Relaterade Ämnen

Universal Stick-, kvast- och sockerrör-krok med 3d tryckta delar

I detta Instructable jag vill du ska införa baserad min universell krok där du kan hänga varje stick objekt som en käpp, kvast, golvet torkar eller kryckor på de flesta platser som handtag, ryggstöd, tabeller trappa-handtag...Huvudtanken bakom detta...

Förvandla din mollskinn till en haj dinosaurie monster med 3D tryckta delar

Detta projekt ingår i ett kort och roligt samarbete med kollega Pier 9 sänds konstnärer i Residence Bernie Lubell, Maddy Maxey och Andrew Thurlow. I början av vår hemvist fick vi alla dessa coola lilla bärbara datorer. För ett litet projekt beslutat...

Blumcaw Cupcake (blinkar, LED, ultraljud, Motorized, kacklande, Arduino, häxa) med 3d tryckta delar

Denna gamla häxa har en blinkande vårta på näsan. Om du kliver kommer alltför nära (som bestäms av en Ping ultraljud givare), hon kackel ut en hälsning, hennes hatt kommer att snurra och hennes ögon blinkar sju färger.Blumcaw kan göras som en "vanlig...

En 2-stegs elektroniska Modellera raket (med 3D-tryckta delar!)

Hej alla! Har du någonsin undrat vad gränserna var till vad en enkel modell raket kunde göra? Många månar sedan jag undrade samma sak och efter några försök och misstag tror jag att de gränser och komplexitet kan du lägga till din körning av mill Mod...

Linje följande MRK Robot med 3d tryckta delar

Med MRK + linje kit, kan du bygga din egen linje efter robot. Plattformarna är robust och metall, men rektangulär. Vi ville skapa öppen källkod robotar delar som har en smidigare design, men är fortfarande tillräckligt starka för att köra runt.Steg 1...

Linje följande SRK Robot med 3d tryckta delar

SRK + linje följande roboten är MRK + linje följande robotens lillebror. Det använder en annan typ av styrelsen och en annan typ av motor. (Buller motorerna gör är vad jag kan tänka mig en gigantisk skalbagge skulle låta som, därför The BeetleBot)Med...

Bländning skapa filter, med 3D tryckt delar!

Heji detta projekt vill jag visa dig hur du kan bygga själv en "lins-Flare-Filter" för din DSLR eller Digitalcamera! Med filter kan du enkelt skapa ett cinnematic utseende på dina bilder och videor, wthout spendera mycket pengar på dyra program!...

Reparera The ben lås på din 728B Manfrotto stativ med 3D tryckta delar

nyligen fick jag ett Manfrotto 728B stativ som var i ganska grov form. Det verkar cam verkande benet lås på denna modell är benägna att knäcka. Om du tittar noga kan du se plast är mycket tunn på vissa områden och med cam lås att sätta en hög lite av...

3D tryckt PLA Hybrid raket med 3D tryckta PLA bränsle

Detta kan vara världens första raket av 3D tryckta plast! NASA och SpaceX har byggt 3D tryckta raket munstycken och andra delar för ett par år nu, allmänt använda metall via direct metal laser sintring (DML) process. Jag trodde jag kan lika gärna pro...

Vispens Bat replika med 3D ut delar från Harry Potter

Detta är en instructable göra din alldeles egna visp BatJag kommer att avslöja för er ålder gamla magiska processen för att göra denna atletiska utrustning.Kom ihåg, alla visp fladdermöss är handgjorda och indiviually unika eftersom de alla kommer fr...

Mini fiske rulle och en 35 mm film patron

idag har vi en liten winder från en 35 mm film patron.Detta skulle kunna användas att lagra fiskelina i en survival kit eller att hålla sträng ren och organiserad i en verktygslåda. eller som rullen en ultralätt fiske outfit.Njut avSteg 1: material o...

Hur man gör en mobiltelefon och dator kontrolleras 3D tryckta Robot med Arduino - IoBot.

Om du letar efter ett sätt att kontrollera en Arduino baserade enheter, kommer att denna anvisning Visa dig hur man gör det genom att bygga enkla robot.IoBot kan styras med mobil och dator ansökan via LAN eller USB-kabel. Programmet körs på Android,...

DIY fiske rulle

en lätt att göra fiske rulle och en PLASTFLASKA och trä... METALL FLASKOR ÄR MER ATT FÖREDRA MEN OM SVÅRT ATT HITTA, EN KAN HANTERA MED EN HÅRD PLAST FLASKA... FUNGERAR FINT OCH BRA BILLIGT PROJEKT ATT FÅNGA FISK I DIN BAKGÅRD FLODEN ELLER DAMM... EM...

Borra Powered fiske rulle

Steg 1: material 1. batteridriven borrmaskin2. nästan alla fiske rulleSteg 2: Att sätta ihop Först ta i handtaget av fiske rulle.För det andra fäster borren lilla bulten sticker ut från rullen och dra den ner.Steg 3: Din gjort Cast linjen, tryck på a...

Hur utforma, skriva ut och använda 3D tryckt läder stämplar!

Remläder och producerar vackra och intrikata mönster för hand kan vara mycket utmanande. Har nu gjort flera läder projekt, jag har lärt mig mycket om att arbeta med läder och som sådan jag letar alltid efter nya och bättre sätt att producera mönster...

Robotic musikspelare och Sequencer med LittleBits AKA Fruityloops IRL

Så jag, tillsammans med många andra däggdjur, älskar att göra musik! Jag gör fånig ljud, kul rappar, men ofta tycker jag själv spelar musik av mig själv och jag önskar jag hade en robot vän som kan fastställa några wicked beats. Det är därför jag gjo...

Pulverlack en fiske rulle

Tänkte jag skulle dela lite mer av mina erfarenheter i pulverlack. Jag har skur huset och butik för något metall inte alltför tungt skruvas och pulverlack det. Denna gång jag tog en Penn modell 111 2/0 senator som lögnaktig runt omkring som hade någr...

Pocket fiske rulle

detta är en liten fiske rulle som jag gjorde när jag var uttråkad. Jag hade inget bättre att göra, och tillgång till cirka 800 katt mat behållare. Här är vad jag kom ut med.Steg 1: spole Spole som linjen hålls på är bara gjord av gamla tråd spool och...

Kasta och forma en 3D tryckt del

Jag lär dig hur man kasta en 3D tryckt del av silikon och forma det ur wax, metal, etc.BTW om du kan snälla rösta på mig i 3D hubbar 3D utskrift tävlingen skulle jag verkligen uppskatta det!Tack!Steg 1: Material som behövs Gjutning silikongummi,Metal...