Fixa halka glasögon nyckelbandProblem: glasögon hela tiden glider bort av deras odrägliga nyckelband? Bruten och förlorade glasögon, för många att räkna? Arrgh!

Jag vet jag inte är enda där ute. Min make också klagar. Jag har haft Glasögon slip av deras Logoband, fastna och dra bort, flera gånger på en dag. Jag har förlorat nyckelband och brutit många par glasögon på grund av halka. Men verkar jag fast med en livsstil att bära nyckelband.

Lösning: Här är en enkel, lätt, nästan gratis fix som har fungerat i fyra månader. Nej mer förlorat eller bruten läsglasögon utan en bra anledning.

Fix skulle fortfarande fungera... men jag slutligen krossade glas och bröt ett öra samtidigt som en tung vattenmelon förra veckan. (Arrgh igen! Under de närmaste dagarna gled glasögon hela tiden deras Logoband igen--flera gånger per dag. Jag hade glömt hur mycket av en störning som kan vara. )

Så, och upprepar den sätta fast på den nya par glasögon, jag tog bilder...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fixa trasiga glasögon genom lödning

Om du har ett par metall glasögon som bröt, kan du fixa dem wire-wrap och lödning. De återstående stegen visar dig hur.Steg 1: Använd Solid svetstråd Som ett första steg, se till att du använder solid svetstråd. Kabeln bör vara en solid ledare och bö...

Fixa trasiga glasögon med kopparrör

hur man fixar trasiga glasögon med 2 mm kopparrör!Vad du behöver:1) par glasögon2) sandpapper3) tänger4) 2 mm koppar rörInstruktioner:1) bryta dina glasögon hur du vill. Jag föredrar tänkande jag är tuff och för att ta bort en tröja samtidigt bär dem...

Ingen halka glasögon Wedgees på den billiga

många år sedan min man listat ut ett sätt att hålla glasögonen glider ner näsan medan han arbetade. Han har använt denna metod någonsin känsla. Det är billigt, snabbt och enkelt. Denna handledning är hur han löste detta problem. Jag hittade ett ställ...

Sugru glasögon näsa bitar

Jag deltog i min lokala Hackerspace, Arch reaktorn, i St. Louis, Missouri, ikväll och medlemmarna arbetar med Sugru (egen inställning gummi). Flera minuter efter att jag kom in genom dörren, bröt näsa lappa av mina glasögon.Eftersom jag behövde köra...

Stöd för dina glasögon; ge dina glasögon tillbaka sin näsa!

Detta instructable visar dig hur du använder sugru för att fixa dina glasögon.De material du behöver är följande:-1. noseless glasögon2. Sugru3. våta tvättlappar/mjuk vävnad4. tandpetareSteg 1:Ren glasögonSteg 2: Rulla några sugru i en cylinder med c...

Fixa ett par av glasögon

min gubbe är blyg så jag modellering glasen. Han lämnade dem där barnen kunde få dem smh. Ja jag vet men jag valde att hjälpa honom något sätt. Vad kan jag säga jag är en sucker för cuties, lol. Någon vem de är snett på mitt ansikte med flit jag tänk...

Fixa lös glasögon med ett gummiband

Detta är en instructable, fixar ett extremt irriterande problem löst glasögon.Nej, det är inte ett gummi band runt på baksidan av ditt huvud. ::-)Jag gillar att bära vintage glasögon och ofta de kommer att sträckas ut och hamnar längre ner min näsa ä...

Quick Fix - glasögon tempel-end

i ändarna av tempelet av mina glasögon beslutat att knäppa bort en dag, im funderar på grund av den billiga plasten. Det blev extremt irriterande till den punkt där ramen sticker ut på baksidan fick vara för mycket.Det gick sedan för mig att lösninge...

Glasögon läderfodral med fjäder

Enkla men mycket trevlig glasögon fall eller en hållare för din pennor eller borstar eller ens stämpling verktyg!Fjädern är inte svårt att tälja och läder är svårt nog för fjäder att pågå så länge ärendet själv gör.Här är liten och gjorda för små gla...

Glasögon reparationsdisketten med Sugru

liksom många, jag har haft Glasögon större delen av mitt liv. Flera par har brutit rätt vid den punkt där bron möter linsen och thusly dödade mina glasögon. Efter att ha försökt att reparera dem i affären, sa de det var unrepairable. Du kan inte löd...

Glasögon gångjärn utbyte/reparation

gångjärn på receptbelagda glasögon kan vara en tuff fix. De är oftast integrerade rätt in i ramen. På ramar som är alla metall, är gångjärnen fastlödda eller bearbetas som en pjäs med resten av ramen. Alternativt glasögon med plast ramar har en metal...

Eyeris: Bionic glasögon

Eyeris är ett elektromekaniskt inkopplat modell av en mänsklig iris med programmerbara känslighet för stimuli som förskjutning från ett objekt och omgivande ljus. Det gav upphov till från mina slutsatser en sommareftermiddag medan gräva genom soppåsa...

Minion glasögon

Minions är den nya favorit karaktärer, de är roliga och galna.Min son talar minion ibland...I detta instructable kommer jag att berätta hur man gör minion glasögon med saker du kan hitta hemma. återvinna denSteg 1: Vad behöver vi? Material-Två gamla...

Elton John-glasögon med T-Glase

Jag har utforskat gör 3D-objekt från 2D-former. Glasögon är roliga och användbara och jag hittade en enkel anslutning fungerar för att hålla nyhet glasen tillsammans. Stjärna former är en fantastisk applikation av Zotebook, den iPad app jag använder,...

Trä glasögon ramar hacka

Trä är ett bra material - det är billigt, lätt att arbeta och ser ut visuellt tilltalande. Människor har gjort trä tabeller, trä stolar, trä hus och även trä bilar!Men när jag ville några fancy trä glasögon ramar, fick jag veta att det finns ingen ch...

Glasögon med strålkastare och en dubbel Partyläge

Här är en heltäckande instructable att bygga din egen DIY glasögon som kommer att ersätta du pesky gamla pannlampa, med extra funktioner som gör att du stjärnan på nästa Halloween festen med dubbel Partyläge. Och det kan gå så långt som ersätter du s...

Laser graverad dricka glasögon

detta är ett enkelt projekt jag gjorde på TechShop (http://techshop.ws). Jag hade en uppsättning av gamla glas vattenkoppar bara sitter i den o samlar damm, så jag bestämde mig att piffa upp dem lite av laser enscribing talesätt och/eller bilder på d...

Hur man byter den saknade pads på dina glasögon

detta är verkligen enkelt att byta ut kuddar på dina glasögon eller bara göra dem mer bekväm. Med mindre än en minipack du kan förlänga livslängden på dina annars perfekta glasögon. Gå för black att smälta in eller visa upp din fixa med en ljus färg!...

Quick Fix! solglasögon

detta instructable visar ett snabbt sätt att fixa glasögon som har inga skruvar, med slingrande band.Steg 1: material Brutit sol glasögon2 papper krånglig bandljusarenågot brandsäkraSteg 2: bränna bränna krånglig slips tills du har bara metalltråd.St...