Fixa iPod touch WiFi problem (brukar ansluta)Ok, detta är egentligen enkel och det fungerade för mig och min Linksys WiFi. 2 steg är allt som behövs för att förklara för någon hur man fixar detta gemensamma problem.
Se Steg
Relaterade Ämnen

IPod Touch Wifi Wont Anslut - WEP

när din ipod kommer inte att ansluta till din WEP säkrade router.Steg 1: Ansluta till routern Du kommer att behöva ansluta till routern via en webbläsare som Mozilla eller IE. Men först du behöver hitta din routers IP-adress, detta hittas genom att t...

Min återkommande bildspel: iPod Touch Dock, K'nex stil.

Hej jag är tillbaka från vem vet var. Jag har uppnått många saker medan jag var inte här. Såsom:-Bättre stavning-Fler spännande mönster-Mer ansiktshår-Ökad body mass-Mer RAM-minne (JK)-Mer mogen och allvarligaHur som helst, vänta vänta vänta! Du bara...

Hur Jailbreak iPod Touch

Steg 1: leveranserHär är vad du kommer att behöva jailbreaka din iPod Touch:1. en internet-anslutning2. en dator (PC, eftersom Mac-filsystemet är olika, och jag vet inte Mac-filsystemet.)3. sn0wbreeze 2.7 (Hämta här ) när du klickar på "Download"...

Hur man bygger en Lego iPod Touch Charging Dock

jag har skapat en Lego iPod Touch stå som laddar din enhet, alltför! VIDJEBAND några enkla steg, kommer du vara på din väg till laddning frihet.Steg 1: Bas Stack tre 2 x 3 på varandra. Göra detta igen, att göra två av dem.Steg 2: Stativet Nästa, få e...

Installera apps på Iphone/Ipod touch utan wifi!

Detta instructable berättar u installera appar på din Iphone/Ipod Touch utan wifi..!Steg 1: krav! Så du stirrar på en nyligen jailbroken iPhone eller iPod touch, och du är redo att installera några av de bästa program där ute... men du saknar stark W...

IPalm - använder Palm Pre wifi att köra Skype på en iPod Touch

Skype på iPod touch via Palm Pre Plus wifi från Cameron Cundiff på Vimeo.Pre mobil hotspot-funktionen kan du köra Skype på en iPod touch, och du kan använda Google Voice för meddelanden.Jag har utforskat olika strategier för att anpassa min mobil ser...

Förvandla din iPod Touch till en WiFi-telefon

någonsin önskan du kunde ringa och text på din tjusig iPod Touch?Med bara 2 apps, du kan helt stänga din iPod till en iPhone med ingen månadskostnad.** Detta fungerar bara i en Wi-Fi-område. detta skall inte ersätta en mobil mobiltelefon i alla fall,...

Hur man jailbreak en ipod touch eller iphone 3g (nej computern KREVAD!!! BARA WIFI!!!)

detta är hur du jailbreak ipod touch eller iphone. im inte riktigt säker på vilka versioner du eller inte har att ha, allt jag vet är min är 4.2.1 och det fungerade på min.Steg 1: Första okej, denna jailbreak tar bara en minut.Första, gå in på safari...

IPod Touch 2nd/3rd Gen Ultimate hörlurar hörlurar Jack kontakt reparation

I detta Instructable, kommer jag att gå igenom en verkligen nyttig fix/reparation för iPod Touch 2nd och 3rd gen modeller med en misslyckad hörlursuttaget. Vi älskar alla våra Apple enheter... Tja, jag vet faktiskt inte, men min flickvän gör. Jag är...

Hur du får din ipod touch (eller iphone om du verkligen ställt till det) att sluta krascha av brist på minne

Hi, det, ipod touch och iphone-användare. OK, så im ganska säker på att ni alla har en något grundläggande förståelse för hur apple ipod fungerar, höger? Du öppnar en app. Denna app använder någonstans mellan kanske på en ipod touch 1G, 5-30MB tillgä...

Hur man fixar en "igenmurat" ipod touch

Nyligen jag växte en iPod Touch 3g 8Gb att fixa. Frågan? Denna iPod var igång 3.1.2 firmware och var jailbroken och under några okända omständigheter hamnade igenmurat (jag säger okänd eftersom det inte är min). Normalt när en 3g är jailbroken är det...

Hur Jailbreak iPod Touch 5.0.1 - 5.1.1

att kontrollera vad firmware du har gå till: inställningar > Allmänt > om* Det är för iOS 5-enheter, kolla in min iOS 6 handledning* Om något (osannolikt) är att hända till enheten i processen, är jag inte ansvarig. Jag har fängelse bruten över 20 e...

Styra datorn med din Ipod touch eller Iphone

detta är min första instructable så jag är ledsen om det är inte bäst. Har du någonsin wan't att sitta på din soffa eller säng och styra din Mac eller Windows enheter på ett enkelt sätt. Detta instructable kommer att lära dig att helt styra din coput...

Laptop-högtalarsystem med iPod Touch dock

medan på länge familjeresor vi komma med längs våra Netbook eller Laptop med användning som en bärbar underhållningssystem. Oftast ett par hörlurar räcker inte. Jag föredrar också att ha en anständig uppsättning högtalare. Tyvärr högtalarna inbyggda...

Kontrollera din iPhone eller iPod Touch med datorn

detta Instructable kommer att lära dig hur du använder veency, ett program från Cydia, vilket gör att du kan styra din iPhone eller iPod via VNC på datorn.Detta kräver att du har:-en jailbroken iPhone eller iPod touch med Cydia-en dator, Mac eller PC...

IPod Touch Spy Rover (Version 2)

Detta är ett viktigt verktyg för alla spioner att ha. Oavsett om du använder det för hemsäkerhet, är titta på din hund eller rädda världen, denna rover en stor leksak för någon! Min vän har en Brookstone app-kontrollerade rover och han betalt $100 fö...

IPod Touch/IPad Stylus

okej, jag har varit döende för en penna av något slag, men jag kan inte köpa en och tydligen alla riktigt bra hemmagjord de behöver Konduktiv skum, som jag inte har, och inte kan köpa. Så jag tittade på Internet för att se hur man gör en, och de är g...

Styra datorn med dig Iphone / Ipod touch V2

tidigare några månader folk har frågat mig om de problem de har stött på med den programvara som tillhandahålls i min senaste Apple Windows baserade Instructable. Jag har hittat några nya program som kallas Jaadu VNC, detta kan du göra samma sak men...

Hur till vända din iPod touch till en telefon med Skype

Skype är en awesome sätt för människor att hålla kontakten och Anslut gratis. Med programmet Skype för iOS kan du aktivera din iPod touch till en telefon och ringa gratis. Allt du behöver du är en iPod touch (2: a generationen och uppåt), ett kompati...