Fixa strippad anteckningsboken skärm gångjärnjag kom över ett jobb här nyligen som krävs lite uppfinningsrikedom. Nu medan jag inte är en att vanligen "rigga" en reparation, ibland är det vad kunden behöver. I detta fall skruvarna som hålls monitor gångjärnen på plats hade alla strippad ut och djurtarmarna knäckt. Spänningen orsakade toppen och helt pop ut och slet en massa sladdar sin plats. Datorn skulle tekniskt kommit på, men det var oanvändbart.

Det korrekta sättet att fixa detta problem verkligen skulle vara att beställa ett nytt fall eller handla på internet för en icke arbetar anteckningsboken av samma modell och växla fall ut. men inte alla har pengar för att göra detta, eller är verkligen orolig för jobbet att vara trevligt och snyggt när de görs. I detta fall det var en skola laptop som behövde fastställas ASAP, och kunden riktigt har inte pengar att investera i ett nytt fall eller reservdelar. Så föreslog jag en billigare lösning som skulle fungera lika bra och kostar pennies på dollarn. Den enda negativa sidan är några kosmetiska förändringar.

För detta projekt behöver du.
1. (6) #4-40 x 3/4" bultar med muttrar.
2. skruvmejsel
3. borrmaskin med lite 1/16
4. needlepoint tång

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fixa det - köksskåp gångjärn

jag älskar Instructables eftersom jag är alltid att bli inspirerad att dela mina idéer eller knep.Fixa det tävlingen var inget undantag.Jag för närvarande linje i ett hem som byggdes 1957 (samma år jag föddes) och som jag, vissa saker bara bli gammal...

Laser skär anteckningsboken med levande gångjärn

Täcka den Laser skär Notebook med en Living gångjärn har varit min favorit projekt sedan jag började arbeta på det, nästan ett år sedan. Jag designade första projektet för min sammansättning bärbara datorer, eftersom jag alltid har med mig för anteck...

Enkel fix för Vaio laptop gångjärn

Min vän, Connys var en av de olyckliga ägarna av Sony Vaio E14 serie Laptop. Bara efter ett år av försiktig användning började gångjärnet bryta plast fallet det var passa inuti! Du kan se exakt hur den bärbara datorn beter sig i denna video av Tyler...

Quick Fix: Strippad gängade hål

Så du klädde de invändiga gängorna på en gängade hål? Inte har den förmåga, eller extra utrymme att flytta hålet? Ja är detta en enkel fix för just det problemet. Rösta på mig i de tävlingar som detta anges i.Material som behövs:-Skrot trä: bokstavli...

Quick fix för trasiga laptop gångjärn

gångjärnen på min Inspiron 300m är utslitna. Att vara billig och inte vill punga ut > $100 för nya gångjärn jag kom upp med denna enkla lösning med kardborrband remsor och ett stag - kanske se bäst men det fungerar!Steg 1: Koppla kardborrband remsor...

Bärbar Lego Creation Station

Motivation:Min son har nyligen utvecklat ett intresse/besatthet med Lego. Jag drog ut min gamla Lego samlingen och instruktioner, och som vi bläddra igenom dem säger han "kan göra en brand lastbil pappa!" Vi fortsätter att sålla bland högen för...

Hur man installerar en skåpdörren

installerar en skåp dörr är en mycket lätt och funktionell aktivitet och kan göras med hjälp av några lätt att använda verktyg. Behovet av att installera en dörr kanske inte är så ofta, hjälper denna handledning när du har en knarrande / trasig dörr...

Från Beerbox till verktygslådan 1,0

Belgien är utan tvekan en av de bästa öl länderna i världen. Vi har en lång tradition av utmärkt öl och denna vätska är hålla landet samman. North & south dela en stor passion: öl.Vårt öl lagras i plastlådor, som överallt, och detta är mycket stark (...

Hur man gör en Bionic skalbagge Robot

Jag var försökande till design en Bo-robot baserad på miniQ plattform. Tack vare den 3D utskriva tekniken, kan jag skriva ut ett bionic fall av hög kvalitet och lätthet i en låg kostnad.Steg 1: Material & verktygför det fullständiga materialetSteg 2:...

Asus EEE PC lösa gångjärn fixa

gångjärn som gör en laptop skärm pivot kan arbeta sig lös över tiden. Asus bärbara datorer har gångjärn som skruvas på plats med bultar som går in i metall gängade insatser. Vändskären finns i plast hållare som är en del av datorns hölje. Innehavarna...

MacBook Pro gångjärn fix

min 2007 Macbook Pro har brutit gångjärn.Den bärbara datorn fortfarande fungerar bra, och jag vill inte slänga det bort.Jag tror det är ett strukturellt fel, men Apple inte kommer att erkänna det eller fixa det.Så jag bestämde mig att fixa det själv,...

IBike idash gångjärn fix - grunden felaktigt! Se upp för version 2 som pågår...

För några månader sedan jag köpte en cykel meter på avslut... Jag behövde en speedo för min cykel och detta verkade perfekt, och jag hade en iphone4 från arbete.Det fungerar tillräckligt bra, väldigt törstig på batteri och kommer att dränera hela frå...

Sy Kit fallet gångjärnet Fix

Min mamma håller alla sin sy grejer i en plastlåda med transparent lock med gångjärn.Två av dessa gångjärn bröt och hela var dysfunktionella, så jag tog itu med uppgiften att återställa tillbaka vissa funktioner. Hon älskar verkligen sitt gröna fall....

Laptop skärm gångjärn fixa (Thinkpad E135)

Om gångjärnet på visningen av denna laptop är skakig och lös, skruven av gångjärn eller snarare plasten runt den kan brytas. Skär bort den lock plast och skruva till botten.Steg 1: Hitta en skruv och en del verktygEn liten M3x16 med en mutter kommer...

Fixa en strippad tråd på dina hörlurar

jag köpte en fin par hörlurar några månader tillbaka, och märkte nyligen att plast har börjat dra bort från lederna, utsätta trådarna. Innan det blev värre, gick jag till Noah be hans råd. Vänder ut, han har ett liknande problem och hade ett fantasti...

Audi A4 S4 RS4 B6 B7 8E SEAT Exeo ST 3R5 handskfacket lock gångjärn knäppte trasiga reparation Fix Kit parentes installera instruktioner leda

X8r Ltd www.x8r.co.ukProblemetGångjärnen på handskfacket locket är benägna att knäppa; vilket gör handskfacket obrukbar. Detta är ett mycket vanligt fel.Handskfacket locket på modeller som anges ha en dämpare monteras så att locket till droppa försik...

Hur att reparera avisolerade skruvhål för en dörr gångjärn.

jag är far till 2 unga barn, hädanefter kallad "Monkey Boy" och "Katastrof flicka." Eftersom de bryter saker runt huset, försöker jag fixa det.Detta är hur jag fixade min badrumsdörren.En dag, beslutat Monkey Boy att svänga med sin ful...

Rubberband gångjärn box

Om du inte som anekdoter, gärna hoppa över första stycket, finns det ingenting av betydelse när det gäller det faktiska byggandet av rutan.The Story:Så, denna idé kom eftersom jag har behöver små lådor vid flera tillfällen har alltid olika storlek, o...

Fix för Mr kaffe locket

Antingen herr kaffe har ett problem eller hem byggare och möbelsnickare gör. Det bör inte vara ett problem som ett hem ägare bör ha att lösa. Jag har alltid varit en "gör det din Selfer", men hur är en husägare som inte är?Följande steg visar va...