Flaming kittel eld gropdelfiner, för alla deras prisade intelligens, har aldrig utnyttjat kraften i brand. ~ Prof Petit Pauva

Delfiner kan inte har utnyttjat eld men vi har och här är mitt exempel på domesticeringen av eld. Som de flesta människor tycker jag om en bra eldgrop på en kylig natt. Vad jag inte gillar är ett ansikte fullt av rök, flygande glöd, jackor som luktar rök och framför allt att hemsk känsla i schaktet i magen när du inte kan få branden började och du vet du kommer skys av din stam och inte tillåtet att mate.

För att undvika allt detta bestämde jag mig att göra en eldgrop som används för gas som bränsle. Det finns många exempel på dessa ute som människor har gjort, några permanenta och andra bärbara. Vad jag har märkt under åren är några av dem bara ser trevligt men avger ingen värme medan andra faktiskt arbetar för att hålla dig varm. Jag ville ha en som såg fina och höll mig varm. För mycket begärt? Jag tror inte det.

Efter att ha sett två exempel på gas brand gropar på burning man förra året tänkte jag att jag visste nog att bygga gropen jag ville ha så var det dags att komma igång.

Obs: Brand är farligt och så är propan. Var försiktig och följ säkerhetsanvisningarna eller ditt liv kommer att suga stor tid. Dessa är avsedda att ge dig idéer om att bygga din egen och innehåller inte all information du behöver.

Se Steg
Relaterade Ämnen

"Knalpot" eld grop

sommaren är här! ... Men där jag bor, det är fortfarande kyligt på kvällarna. Så vad bättre sätt att skrämma bort kylan av natten än med din alldeles egna eld grop? Det tog mig bara en halvtimme att bygga och redan gav mig många timmar njuter själv m...

Eld grop tabell

Jag har aldrig varit nöjd med vad som finns tillgängligt för allmänheten ute för en bakgård eldgrop. De är antingen för dyrt, eller inte passar behoven för vad jag viljande. Mitt mål var att ha något jag kunde sitta med familj och vänner, Njut av den...

Eld grop galler

med lite hjälp från en vän, jag bygga en 4 fot eldgrop i år. Efter avslutad gropen, insåg jag att jag behövde ett galler att gå på botten för att höja trä upp bort från marken. Jag behövde verkligen inte det, men jag ville ha det eftersom det kommer...

Eld grop uteplats projekt

Inledning:Min fru och jag beslutade att konvertera ett område på bakgården som en säker plats att sättaen eldgrop. Vi vill njuta av avkopplande tid framför elden och grilla marshmallows för små.För projektet budgeterade vi $500.Vi fick vår inspiratio...

3-nivåer propan eld grop

detta projekt kommer att skapa en 3-nivåer propan eldgrop. Varje nivå kommer att göras av olika material, så kommer du att kunna prova flera nya färdigheter. Den nedre nivån visar dig hur du skapar en STENPLATTA omfattas bas. Mellannivån visar dig hu...

DIY rumsdofter eld grop

Att skapa eldgrop inne i hus för att dekorera ändamål kan vara skrämmande. Idag delar jag en enkel idé att skapa en faux eldgrop som alla kan göra under några sekunder med mycket få leveranser. Låt oss se hur.Steg 1: Material som krävs för En behålla...

Hur man bygger en i marken eld grop

Jag byggde nyligen en i marken eldgrop i min trädgård med STENPLATTA landskapsarkitektur och byggande klister. Med en total kostnad av runt omkring $80 och en eftermiddag med arbete har jag en eldgrop som kommer att pågå mycket länge. Här är hur jag...

Hur man gör en sten uteplats eld grop

somrar projektet var en bakgård eldgrop för vänner stuga i skogen. Som varje projekt visade det sig att vara mer arbete/material/tid än ursprungligen planerat, men också mer kul på vägen.Jag ska försöka dela upp det i tydliga steg av vad vi gjorde fr...

Eld grop

hur man gör hemmagjorda avfyra ut leveranser köptes vid Lowes.60 12by4 stödmur block för brand gropar.01 påse med dränering stenar.01 väska av lavastenar.Manstyrka.Steg 1: hål Gräva ett hål ungefär hälften block höjden ca 2". Jag grävde mig ca 10&quo...

Steka en Marshmallow utan A eld grop

i detta instructable jag kommer att visa dig hur steka en marshmallow om dina föräldrar inte har köpt en eldgrop.Steg 1: material1) marshmallow 2) spett 3) spisSteg 2: Gör det Slå bara på spisen för att oavsett graden du önskar och sätta skewered mar...

Eld grop från en parabol

Vi hade en stor middagsbjudning / BBQ i våra tillbaka gården ett par år sedan i början av sommaren. När solen satt tjejerna på festen började bli kallt. Allt jag hade på hand var några #10 burkar som vi stansade hål, fylld med träkol och lit. Tänk di...

Sten faner eld grop uteplats

I anges för att bygga en liten men permanent fire pit/uteplats. Mått fick grund jag gick dock, och sår jag upp med en ganska stor STENPLATTA uteplats och sitter vägg. Jag hade aldrig tagit på ett murverk projekt, så jag åberopas tungt på internet hjä...

Ute dörren eld grop

detta är ett lätt sätt att bygga en permanent eldgrop för din stuga, hus eller campingområdet. Detta kommer att ta om en hel dag att göra om du tar din tid och se till att du följer varje steg och se till att allt är på plats.Inskickad av Powell Midd...

Polerad betong eld grop tabell

jag trodde jag skulle göra en snabb instructable av min senaste skapelse, im kommer inte för att gå in på viktiga detaljer som det finns massor av polering konkreta instructables att läsa ute men här är det.Kolla in mitt andra arbete här abitdifferen...

Minecraft eld grop

(Fake)...

Bygga en eld grop

dess faktiskt inte min video men det är en rad och enkel video om hur man bygger en eldgrop. Jag tänkte jag skulle dela.http://blog.MachineFinder.com/5607/John-Deere-building-a-Fire-Pit...

Eld konst säkerhet och konstruktion grunderna

Stanna. Inte något av detta.Allvarligt, handlar om du har någon som helst om säkerhet eller lämpligheten av att arbeta med komprimerade gaser, brand eller andra farliga saker, bara lämna den till proffs. Medan det finns ingenting här som är egensäkra...

Hur man startar en brand

Vad du behöver· Små pinnar· Torra gräs/löv· Tändare/tändstickor (valfritt)· Kniv (valfritt)· Loggar· Vatten· Stora stenar/eld grop (valfritt)· Yxa (valfritt)· Spade (valfritt)· Skyddande handskar / glasögonFörsiktighetsåtgärderVarning: Bygga en fire...

Skapa en Bush kniv från en gammal Hand filen

jag älskar att göra min egna verktyg. Från mejslar till krokiga knivar, processen, jag känner, binder det verktyget till du och personifierar det på ett sätt som ger det värde som en köpta objekt kan inte. På den här hade jag en gammal hand fil från...