Flat Pack kylväskaHej alla,
Och tack för att klicka på min instructable av min flat pack kylväska.
Jag hoppas allt är klart och du kan göra din egen flat pack kylväska när du bläddrat sant mina steg.

Jag är en student på HOWEST i Belgien jag designade en Flat Pack kylväska för en skoluppgift.

Jag har valt en kylväska eftersom detta är ett mycket säsongsbetonade objekt, så det tar alldeles för mycket plats för något som inte används i några säsonger.

Vad behöver du:

Triplex (4mm) (80 cm * 160 cm)

PS Plattor (1mm) (80 cm * 160cm)

frigolit plattor (10mm) (80 cm * 160 cm)

frigolit plattor (20mm) (35 cm * 21 cm)

coola väskor
många redskap
Dremel
penna
linjalen
tejp
Duck tape
skruvarna
skruv maskin
Lås (10)
Maskin skruv (M4x20)
gångjärn
2 delar lim
några naturliga trä


Se Steg
Relaterade Ämnen

En Flat Pack Rocking katt!

Hej Instructables! Det har varit ett tag eftersom jag har gjort en hur-till.Min gode vän och rumskamrat nyligen blev en fader, så jag beslöt att göra en present till hans barn. Till slut bestämde jag mig att göra en gunghäst. För att göra det lite me...

Flat pack Laser skär stol

Inspirerad av en fruktansvärd flytta in i min 3: e våningen gå upp lägenhet förra sommaren bestämde jag mig för att göra flytta vänliga, lätt, flat pack möbler med en laserskärare. Som ett collegestudent med en mobil livsstil tänkte jag mina möbler b...

Flat Packe för lagring Plywood picknickbord

Dessa picknickbord är alla gjorda av ett enda ark av plywood, tar ca 30 minuter för att markera ut och ca 1 timme att klippa ut. Slipning och målning är ner till enskilde, så jag inte ska citera några tider för dessa två processer, men jag har avslut...

Hur man sätter tillsammans en Flat Pack kök

Nuts n bultar för att sätta ihop de Flat Pack kök du köper från store. Hur råd och tips om vad man ska göra och vad man inte ska göra!...

Flat Pack bordtennis bord!

Table tennis är ett fantastiskt spel att spela när som helst var som helst! Men på grund av tabellen att vara besvärligt är det ganska svårt att flytta runt. Därför har vi gjort en bärbar bordtennisbord, med andra ord helt flat pack. Det är inte allt...

Flat Pack: Hund hus (små-medelstora)

Jag har gjort en flat pack hundkoja.Fler och fler människor tar sina sötnosar med dem på resor. Gå till stranden, med en BBQ med vänner, gå till en park...Platser där din hund behöver skydd, avkoppling och skugga.Parlamentet gör det hela!Med dess lät...

Flat Pack BBQ

Denna kort tutorial ska show dig hur man gör en platt packad BBQ av rostfritt stål.Steg 1: Vad behöver du? Allt du behöver är:-Material:Rostfri plåt (ca 1 m²)En matlagning rutnät (jag använde en från min gamla BBQ set)-Andra:Tillgång till en laserskä...

Flat Pack Tic Tac-ToeBot

Jag bestämde mig att bygga detta för min son mest för att jag ville utmana mig själv och göra honom något roligt, men också eftersom jag hade lämnat över komponenter efter en 3D-skrivare bygga.Hur detta fungerar är spelaren kommer att plocka en kvadr...

Lätt tre bit flat pack Christmas tree

En snabb trä juldekorationer som kommer att packa bort plan för nästa år *Det står 20cm hög och basen är 14cm i diameterJag har letat på några olika skurna mönster för flexibel plywood (lever gångjärn, Super flexibel dubbel krökning yta, böjd laser b...

Flat Pack Bikebag

Jag är en student på Västflandern High School (HOWEST). Jag studerarindustriell produktdesign och för ett av våra projekt har vi att göra en platta packade produkt. De villkor på vår platta packade produkt är:Att hitta en kreativ lösning för att skap...

Flat Pack Trestle Table

För närvarande studerar jag design. Jag har varit träbearbetning och bearbetning för ett par år. Det började som en hobby, även om den alltid gör jag tror? Snart upptäckte jag att göra saker var något jag var extremt brinner. Jag som mål att åberopa...

Flat Pack: Blomlåda

Hej du!Jag är en student Industriell produktutveckling på Howest. Jag var tvungen att utforma en platta packade objekt för en skola assigment, och jag kom med en flower pot idé. I denna blogg kommer jag visa dig varför och hur dess gjord.Flat pack, v...

Flat Pack öl Caddy

Det har varit ungefär två år sedan jag gjorde The trä 6-Pack, men det har en stor brist... tre om du lyssnar på kritikerna som säger att 3/4" stock var för tjock och det skulle vara för tung. Till dem säger jag, "gör din egen och lyfta lite vikt...

Flat pack lamp stativ

jag meddelanden här eftersom vi vill att du ska göra detta bättre.Detta är en prototyp som en vän och jag gjorde av en flat pack lamp stativ. Vi skär den på en laserskärare, vägt det med en burk med bönor och kopplade ett litet klipp lampa från järna...

Flat pack båge

Du kan ta Flexbow någonstans lätt genom effektiv väg av platt förpackning. Det kan göras från stålplåt / kol / våren stål och fiber glas. Låt oss komma igång.Steg 1: material För detta projekt behöver du:1. stålplåt 2 m lång och 3 cm bred, 0,5 cm tjo...

Flat Pack hylla

Jag är lyckligast när jag använder återvunnet material för mina projekt. Virket som jag använde här kom från en gammal trä sängram. Benen kom från en gammal madrass. En liten armbåge fett behövs när du demonterar en gammal bädd stomme och madrass. De...

Flat Pack Tablet stå

dag ska jag visa dig hur man gör en flat pack tablett stå. De enkelt demonteras och förvaras. När det är isär, är det endast 3/8" tjock så den kan förvaras i små ställen lätt. Allt du behöver är några 3/8" tjock trä och några grundläggande verkt...

Flat Pack cirkulär sidobord

Jag gjorde detta sidobord från pall trä, men beredd mjukt eller hårt trä skulle vara perfekt och spara tid inblandad i att bryta ner en lastpall, truing upp lamellerna och fylla spik hålen!Vad är bra med denna design, är att det är enkelt att ta isär...

Flat Pack cykel hjälm

Jag är en student på Västflandern High School (HOWEST). Jag studerar industriell produktdesign och för ett av våra projekt hade vi att göra en platta packade produkt. De villkor på vår platta packade produkt är:-Att hitta en kreativ lösning för att s...