Flätad Paracord extra kabel (Aux sladd)Hej alla! Efter den sista par aux kablar jag köpte bröt mot ständiga övergrepp i min bil, jag bestämde mig att göra min egen. Jag ville göra något med paracord eftersom jag har ett gäng det liggande och jag gillar verkligen de nylon ärm kablar som du kan köpa. Dessa kablar kan vara en vacker slant vilket jag också hade en idé att fläta enskilda ledningarna för att skapa en mycket unik kabel. Jag gjorde denna kabel i ca 4-5 timmar, inklusive några hicka, så det är en rolig helg projekt!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt Aux sladd!

i denna kompatibel jag ska visa dig hur man gör en enkel, make-shift Aux sladd, en superenkel projekt som du inte kanske har tänkt på!Eftersom detta är bara min andra instructable jag skulle älska din feedback: frågor, kommentarer, oro och även criti...

Paracord förlängning sladd organisation

Om du som jag, har du några förlängningskablar liggandes. Låt oss inse det: de är irriterande, besvärliga, de kommer i vägen, och de är en smärta i baken att hantera. Här är ett litet trick från min farfars som kan hjälpa att göra ditt liv lite enkla...

Att göra en extra bitwriter kabel.

jag köpte nyligen en bitwriter för dei larm. Jag gillar att använda den för att justera inställningarna på alarm jag installerar. Det kom med en extra kabel men slutet för modulen viper jag arbetar på är 3 stift jst och inte 4-pin. De högre slutet al...

Att göra en Paracord piska

det finns många typer av piska, men de mest populära för sport sprickbildning och målet skärning är den australiska Stockwhip och Bullwhipen.Detta är en 12-fläta, 6-fots stockwhip med ett 18-tums, 16-fläta lager. Längder i amerikansk sedvanliga enhet...

Paracord hund koppel

varför inte fira din manlighet med människans bästa vän?! Detta instructable visar dig hur man gör en tuff och tålig paracord hund koppel för dig och din 4-benta vän! Ta din pooch Fotvandring, camping, eller bara utanför ditt hus! Detta koppel kommer...

Paracord laddningskabel

USB-laddning kablar, vi alla har dem. Troligt, du har många av dem bara sitta samlar damm. Om du är som de flesta, är din antingen vita eller svarta tråkiga längden av plast och metall. Varför nöja sig med bla, när du kan vinna med din alldeles egna...

Kabel och Magnet Bulletin Board

här är ett sätt att göra en plats att hänga artiklar, bilder och andra random saker med bara några stål kabel, några magneter och vissa grundläggande maskinvara. Detta projekt tar ca 20 minuter för att sätta ihop och du kan plocka upp det mesta av va...

Paraleash - en hund koppel från Paracord

hundar är överallt rätt? Människor går dem runt kvarteret hela tiden, på hunden park och på semester. ett år samtidigt på semester vi glömde den koppel!!! Det var en parodi, ödesdigra situationen krävs omedelbar uppmärksamhet (vår hund Coco är en löp...

AUX förlängningssladd

okej detta är min första instructable, beslöt jag att göra detta eftersom min köpta AUX sladd inte var tillräckligt lång för att köra från min nöjescentrum till min laptop. Det är billigt, ganska lätt, enkel och tar bara ca 20 minuter (eller mindre)...

Kors och tvärs Solomon Bar Paracord armband

** om när som helst i detta instructable du inte kan räkna ut hur till gör något eller flera av stegen, lämna en kommentar, skicka mig ett meddelande eller skicka mig ett e-mail. (Min e-postadress är i min beskrivning) **Om du är bekant med cobra väv...

Sladd kontroll låda med switch

en av mina små frustrationer fumla runt för växeln som är knuten till sladden på denna lykta som visas i bilden. Denna lilla ineffektivitet som lägga bitar av frustration till liv lägga upp och jag bestämde mig att ta itu med den här. Jag lik till fö...

Ribbon kabel bälte

jag hittade en gammal flatkabeln i en dator jag tog isär, och det var den perfekta längden för ett bälte. Visa upp din nörd cred på ett elegant sätt med detta band kabel bälte!Steg 1: Delar och verktyg - Ribbon cable. Den mer färgglada, desto bättre;...

Paracord hund krage, Halti krage

det finns hundratals instructables som utnyttjar paracord och det är verkligen en mångsidig produkt.Jag har några här själv inklusive ett paracord rescue bälte och en paracord multitool påse!Jag skulle verkligen uppskatta din röster för nuvarande par...

Paracord Strap Wrap

Hej, detta är min första Instructable så kalt med mig.Paracord Strap Wrap är ett enkelt sätt att städa ihop lösa ändar på din utrustning med hjälp av olika längder av paracord. Med paracord istället för saker som buntband har sina uppenbara fördelar...

Craft skum och Paracord bunden bok

jag letade efter ett enkelt sätt att göra en bok/tidning från några skrot papper som jag hade. Jag bestämde mig att göra omslaget från craft skum och använda paracord för att binda den, jag också bifogat ett bokmärke från knuten paracord.Steg 1: Mate...

DIY 400 Watt vindkraftverk

Dessa planer i detalj hur jag byggde ett vindkraftverk i mitt garage utan speciella verktyg för strax över $200. Många av de hemmafixare mönster är antingen leksak projekt eller sannolikt inte kommer att hålla upp i starka vindar. Detta vindkraftverk...

Slår av Charlie och Emily (DIY hörlurar)

MATERIAL:1. 2 plast koppar (valfri storlek)Kunde hittas i hemmet eller på någon livsmedelsaffär2. 2 neodymiummagneter (diameter bör vara ca 2cm)Kan hittas på någon järnaffär som Lowe's, Home Depot eller Orchards3. 1 pannbandKunde hittas i hemmet elle...

Slår av Luke och Jason O. (DIY hörlurar)

Hej är alla, detta instructable om hur man gör en hörlurar eller en högtalare. Hoppas alla njuter!Steg 1: Samla material En kopp, (helst plast)SaxEn mp3-spelare eller mp428 gauge isolerad koppartrådElmers tvättbar lim StickFästisarScotch 35 blå Vinyl...

Slår av Kate (DIY hörlurar)

Materialrulle av 28 AWG tråd (minst 6 meter behövs-två 3 meter långa trådar) kan köpas på Home Depot, LoweBEHÖVER 9 METER OM DU ANVÄNDER DEN TRÅD SOM ANSLUTNING I STÄLLET FÖR ALLIGATOR CLIPS12 inches (eller mer) eltejp kan köpas på Home Depot, Lowe2...