Flätad T-Shirt bältei detta Instructable, jag ska visa dig hur du skapar en söt flätat bälte av en gammal t-shirt.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra en flätad t-shirt matta

i detta instructable, jag ska lära dig hur man gör en riktigt cool matta, som den på bilden, från din gamla t-shirts! För mig kostar denna matta inte några pengar eftersom jag använde saker jag redan hade till mitt förfogande. Detta projekt är ett br...

Buit-i T-Shirt bälte

i detta "Instructable," Jag kommer att visa dig hur man gör en awesome liten "hacka" för din t-shirt. Det är ett "bälte" som löper längs botten av din skjorta. Du kan också använda denna metod på ärmarna. Bortsett från ser he...

Flätad T-Shirt matta

Detta projekt är bra för upcycling några gamla t-shirts du inte bär längre! Storleken på mattan beror på storlek och hur många skjortor du har. Denna matta kan användas överallt i ditt hem!Steg 1: materialo återvunnet T-Shirtso tyg saxo linjaleno mar...

Flätad t-shirt garn korg

ett bra sätt att passera en eftermiddag eller lat kväll framför tvn! Denna korg är gjorda av gamla t-shirts som görs till en fläta och sedan sys ihop. Det tar några timmar att göra en korg, men det är ganska lätt. Och det är ett bra sätt att använda...

Upp-cykla vackra flätade T-shirt halsband

Aldrig kasta bort en annan gammal t-shirt igen! Varför? Eftersom du kan göra detta fantastiska halsband! :) Det så lätt att göra och snabb att sätta ihop, varför inte göra en för varje outfit? Använd någon färgkombination som kommer att tänka!Steg 1:...

Återvunnet fall gjord av en T-shirt

Hej alla,Jag har inte postat en instructables länge nu, men nu när jag har lite mer tid på mina händer jag kommer att försöka lägga lite mer instructables. Ja är detta en av de små saker som jag kom med i förra veckan. Det är ett fall gjord av en gam...

Återvinn T-Shirts till sömlös garn

Vem som helst vet du sannolikt äger minst en T-shirt, om inte tiotals eller hundratals av dem. Som ett resultat, verkar de vara en av de mest "disponibla" artiklarna av kläder i dagens värld. Gå in i någon Second hand butik, och du kommer förmod...

Matta vävd från T-shirts

T-shirts är en stor källa för återvinning projekt.Jag blev inspirerad av göra en flätad t-shirt matta av suzelac att göra min egen flätad t-shirt matta...Bra var också en instructable för T-shirt garn av jessyratfinkKul...Så nästa beslöt jag att göra...

Djur kostym från Mupparna

ordnar kalaset med detta djur kostym! Jag föreslår starkt börjar genom att hitta varje relevant bild på webben som du kan använda som referens. Här är några av de andra sakerna som du behöver.Huvud:Papper Mache (mjöl, vatten, Salt och papper)Stora 17...

En "Blom" av maneter

Vi bor i FL och maneter är i säsong. Samtidigt båtliv, var vi i en svärm av maneter och tanken började därifrån. Strax efter våra 15 månader gamla son tittade på "Shark svans" och han älskade reggae maneter. Som förseglade affären.Vi använde föl...

Göra en korg av plastpåsar

ingen stickning eller virkning krävs, bara lite sömnad och fläta. Det är inte det snabbaste projektet - det kommer förmodligen ta dig ett par dagar att göra en, men resultaten är väl värt det, tycker jag!Och jag har redan gjort alla församlingen miss...

Make a Grey Man Bug Out Bag

En grå Man är någon du aldrig märker. Någon som inte sticker ut. Någon som inte ser ut som han bär en $12,000,000.00 diamant i rockfickan inconspicuous eller kanske en ovärderlig Picasso i sin ytterst genomsnittlig portfölj.Särskilt när han är.En BOB...

Hur man gör superhjälte Arm Warmers från en gammal T-shirt

arm varmare originalprojektet är från Megan Nicolay Generation t, en exklusiv bloggare för iLoveToCreate!Denna T-shirt omvandling projektet är min favorit av tillbehör i min första bok. De är super lätt att sy upp på en eftermiddag, och ännu enklare...

Flätade pannband från återvunnet T-shirt

Pannband har varit en stor sak nyligen och jag ville göra några av mina egna. Så med en en gammal t-shirt och några idéer som jag bestämde mig för att prova min hand på att göra några pannband av min egen.Steg 1: leveranserDu behöver följande:En T-sh...

DIY T-shirt flätade halsband

här är ett roligt sätt att återvinna din gamla t-shirts (: detta är vad du behöver: 1 gamla t-shirt strimlat 12 ca 1" bred 1 stor hummer lås 2 stora hoppa ringarSteg 1: Först separera dina remsor av t-shirt i två buntar av sex remsor. Ta sedan 1 bunt...

Hur fläta din t-shirt krage (flätad urringning)

ändra upp kragen på din urringning med denna sval sett chunky fläta!Visa fler bilder på min Flickr...

LAJV kolv, faux medievel bälte behållare

strunt om du är en tomte eller en guide, en fighter eller vanligt byn folk. Det eviga problemet är var du lägger din näsduk.Sätt denna lilla kolven i bältet och placera dina mynt, nycklar eller godis inuti. Eller kanske det är det bästa stället för b...

Flätad brottarrygg Tank från en Tshirt

sommar har redan tryckande över stora delar av USA. För att slå värmen jag har smidit upp ett superenkelt sömnad mönster att göra en söt, färdiga linne ur en gammal t-skjorta. Egentligen är det en sträcka att kalla detta ett sy projekt – det är bara...

Dubbel Cobra Stitch Paracord bälte

detta projekt kan bli lite enformigt men väl värt det. Monotona bara för att en gång du börjar du upprepar samma Knut om och om och om igen tills du kommer till slutet.Steg 1: Samla och Prep ditt material Första sakerna första. Få ditt material. Jag...