Flytta meddelande/bild penna behållarebeslutat (eftersom pengar inte var något i överflöd i vinter) att göra mina office medarbetare sina gåvor i år. Jag hade sparat flera av containrarna från jordnötterna jag vilja få på 99cents store så hade jag redan min behållare. Jag tog bilder på min
medarbetare med dem pekar (jag inte berätta för dem varför de behövde för att peka). och frågade dem vad de tyckte att göra, om de hade några hobbies. Med denna information var jag abel att skapa något som passar varje persons personlighet. Slutprojektet var fylld med choklad, lindade, omärkt och placeras på semester mat bordet som tabell center bitar. Jag bad alla att plocka och hade varje person ta svängar Öppna någons meddelandet kan; högläsning meddelanden och rörlig personens bild att peka på det nya meddelandet på kan. Jag gjorde 7 personlized penna behållare för mina medarbetare i slutet. Alla älskade de personliga pen behållarna och jag återanvändas behållare som skulle ha gått till en deponi någonstans!
Relaterade Ämnen

Hemgjord Mini USB kylskåpen DIY Frefrigerator Chiller luftkonditioneringen Peltier kylare termoelektrisk av skum behållare

Hemgjord USB kylskåpen DIY Frefrigerator Chiller luftkonditioneringen Peltier kylare termoelektrisk av skum behållareMaterial:Skum behållare lådaPeltierDator fläkt...

Snabb penna BB behållare

denna BB behållare i synnerhet rymmer ca 25 BBs. Beloppet kan vara mer eller mindre beroende på längden eller bredden på pennan. BBs visas är.177 sorten. Med detta i åtanke kanske några av de större BBs inte passar med standard pennor.Användningsområ...

Hur man gör en Off-Site Backup lagring behållare

har du någonsin överväga i vad du skulle förlora om ditt hus brinner? Mest materiella varor kan ersättas, men hur är dina bilder? Eller dina hemvideofilmer av dig och din vänliga granne? Och hur är din CD- och DVD-samling?Nu, i den goda gamla analoga...

Påskägg eller godis behållare (datorstödd origami)

detta instructable guidar dig genom att skapa en dekorativ behållare för påsk, eller om du önskar någon sak du vill att det ska hålla. Jag tillåter att saker förutom godis.Material:Dator med skrivare. Storleken på veck mönstret att lika stor som ryms...

Elektrolys för rost bort – kaffe behållare

Jag har nyligen börjat restaurering av en gammal lastbil. Som en del av återställandet behöver jag ta bort rost från många av delarna. Jag har läst flera Bloggar och instructables om detta ämne så jag tänkte jag skulle ge det ett försök. För ett proo...

Penna nyckelhållare

Efter att titta på jimmy diresta och se cool allt han gör - jag märkte att han använder en hel del saker att de inte är avsedda att användas. Carving en kniv av en gigantisk bit skrot metall på marken - eller att göra en gitarr från en ak47.Jag älska...

Hur man bygger ditt eget växande behållare

===Min första inspiration var dessa växande behållare designad av Ray Newstead och visas här:http://earthtainer.tomatofest.com/==========På ovanstående webbplats bör betraktas som den ursprungliga och ultimata resursen och de flesta stegen används fö...

Valfri färg under solen i en Altoids (R) behållare

med 2 AA-batterier, potentiometrar, vissa tråd och 3 lysdioder från ett gammalt batteri drivna glitter lamp (istället för vax i olja det är Glitter i vatten som reflekterar ljuset) gjorde jag en av dessa awesome humör lampor som gör att du kan göra v...

Söta behållare

ni trött på saker över hela rummet, inte längre! Du behöver inte ta itu med röran och svårigheterna med letat överallt bara för du är favorit penna, eftersom jag har för er den bästa lösningen!-Detta är cheesy är inte det? Tyvärr visste inte vad jag...

Monster behållare med flaskor

Hej!, jag går för att förklara hur man bygger en monster behållare medan vi återvinner plastflaskor =]Vi behöver:-Två plastflaskor av samma storlek-En dragkedja (storlek beror på tjockleken på flaskan) helst röd eller liknande-Kontakta lim-Sax-Skärar...

Jumbo PEZ-behållare (keramik)

jag gjorde denna jumbo storlek PEZ-behållare för min man (en ivrig PEZ samlare) år sedan medan i en keramikkurs college. Jag såg att det fanns en stor & liten gör det utmana och bestämde detta skulle vara ett passande & roligt projekt för att &quo...

Bygga din egen Geocache vattentät tub behållare

GeoCaching är stor! Det är i grunden en högteknologisk skattjakt spel växer i popularitet världen över. Allt du behöver är tillgång till internet, en GPS; Smart telefon, eller ens en karta och kompass, och naturligtvis, något att hitta.Vad geocachare...

DIY desoldering pumpen behållare

detta är en enkel DIY projekt för lödning/desoldering.Steg 1: Samla de verktyg och material som behövs samlas, Köp inte!material som behövs:-medicin flaskan (som på bilden ovan.)-två pennies, en bör lite större än den andra.-en bit papper (c)verktyg-...

Turning en Corian behållare

I detta instructable jag planerar att visa hur man använder en trä svarv för att göra en lockförsedda behållare ca 4,5 inches lång och 3,5 inches bred. Jag gjorde denna behållare av Corian. Du kan använda samma metod för att göra det av trä också. Co...

Daisy, Brownie och Girl Scout behållare

En av min dotters första Daisy Girl Scout verksamhet decorating en Nesquik behållare. Hon tog examen från high school, tjänat sin Gold Award, och blev en livstid Girl Scout förra året. Hon fortfarande har sin Daisy behållare och används för att lagra...

Motorcykel packväskor från disponibel plast behållare

Jag gillar att resa på min cykel, men cykel bagage är så dyrt bestämde jag mig att göra min egen med några plast engångsförpackningar som jag fick.De är mycket ljus, endast 1, 15kg (2, 5lb) vattentålig och det bästa är jag tillbringade bara några tio...

Billig DIY medalj tillverkad av tuggummi behållare

Jag såg denna idé någonstans på Pinterest och tänkte jag skulle göra det som en del av de utmärkelser som ges till cub scouts på deras pinewood derby. Denna idé kan ändras för allt från prestation utmärkelser i klassrummet, födelsedag gynnar eller gå...

Dekorativa doftljus i anpassade vinflaska behållare

Vi började detta projekt genom att vilja anpassa och Återanvänd husgeråd för att skapa något vackert att göra våra hem mysigt och välkomnande.I den här anvisningen, kommer vi att upp-cykling tomma vinflaskor och hög kvalitet nya komponenter att skapa...

Seed Bead lagring från återanvändbara behållare

Jag har märkt i båtar butiker är det lätt att spendera så mycket på bra förvaring som materialet själva - särskilt när det gäller pärla-arbete. Det finns objekt runt huset som fungerar som hantverk shop-lösningar. Varför inte återanvända och spara el...