Flytta pepparkakor träna Cookiemin motivation att försöka flytta tåget cookien började när min fyra år gamla son decorating grundläggande pepparkakor med glasyr. Han hade en Utskärning av ett tåg och efter han inrett det han sade, "mamma, jag vill detta tåg att köra."

Tänkte jag... det finns verkligen ingen anledning jag inte kan göra det! Om du vill försöka den här, dock behöver du en mycket kraftfull liten glidande grej att bygga ditt tåg runt. Jag använde en (modifierade) wind-up Lego bil men några av de Tomica bilarna är också mycket kraftfulla och fungerar ganska bra.

Du behöver följande recept och artiklar:

Pepparkakor Cookies
1 C. smör
1 C. brunt socker
1 C. melass
1 ägg
5 C. mjöl
3/4 t. bakpulver
3 t. pumpa paj krydda

Buttercream Frosting
2 kg konditori socker
1 1/4 C. smör
1/2 C. vatten
1 t. vaniljextrakt

Royal Icing
1 1/2 C. konditori socker
1/8 t. grädde av tandsten
1 äggvita

Dekorera väskor
Decorating Tips och kopplare
Dragéer
Karamellfärg
Tåg mönster
Godis av något slag att fylla kol bilen.
Något kraftfullt att flytta ditt tåg
!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mustasch Cookies!

Material-Aluminium cookie cutter du inte behöver längre-Din favorit kaka recept-Cookie deg ingredienser-Mjöl för händer och tabell-Rullande stiftSteg 1: Cookie cutter Det första du behöver göra är att se mustasch cookie cutter.Steg 1.Plattar cookie c...

Målat glas Christmas Cookies

i stället för att göra samma gamla jul cookies i år, imponera på Santa med fantastiska glasmålningar cookie prydnader!Steg 1: Råvaror och förnödenheter 1-1/4 kopp osaltat smör1-1/3 cup socker1 ägg + 1 äggula2 tsk vaniljextrakt½ tsk mandel extrakt3 ko...

Cookie periodiska tabell aka. "Periodiska systemet av Aliments"

söker en mycket opraktiskt öken som är både läckra och pedagogiskt? Inte leta längre! Detta instructable Detaljer hur man skapar en periodiska frostat sugar cookies, komplett med en bakgrund matta att tjäna dem bort av och för att hålla dem i ordning...

Pepparkakor tårta barer med citron glasyr

första gången jag smakade kombinationen av Pepparkaka och citron var när jag gjorde mycket tidskrävande (men värt det!) hembakade pepparkakor glass smörgåsar med en citron sorbet/glass. De var ljuvlig, men mödosamt. Detta är ett enklare alternativ fr...

Cookie Monster - en talande robot integrerat med Slack

Grove - Touch SensorCookie Monster med en REST API integrerat med Slack (www.slack.com) och TwitterDen robotic Kakmonstret skapades av Pawel, Marcin och Anna under Intel IoT hackathon i New York i maj 2015. Cookie Monster är en interaktiv leksak som...

Cracker fyren skyddad i en burk

Detta är en utmanande men givande vinter dekoration hantverk för en cracker fyr med riktiga elektriska ljus och täckt med en murare burk för skydd!När jag var liten, vi brukade göra pepparkakor/ingefära cookies (den skandinaviska versionen) varje jul...

Hack browns

Extra morbid rösti.Du behöver:PotatisSalt och pepparPotatisskalareRivjärnPepparkakor mannen cookie cutterKetchupOljaPotten & panVattenSteg 1: Potatis godhet Skala din potatis. Medan du skalar potatis, ta vatten till en koka i en kastrull.Förvälla pot...

PIZZA-ning: Pizza-fyllda skorpa Pizza! (med vegetarisk och vanlig ost alternativ!)

jag absolut älskar hemgjorda pizzor, eftersom du kan kasta varje toppning du har i ditt kylskåp på toppen och det kommer att komma ut kostar dig ca 6 spänn. Men vad händer om du inte är nöjd med bara slathering en skiva av degen med sås och laddar me...

Hur man gör den perfekta Super Bowl förrätt: korv bollar

För mig är är den perfekta super bowl app lätt att göra,läckra och mellanmål storlek. Receptet steg för steg lär dig att göra perfekta korv bollen. Jag har hittat om en handfull recept jag gillar och jag har fixade den så att den mitt eget och jag få...

3D pepparkakor Cookie Christmas Tree

Denna vackra "snö" täckt cookie träd är en av de första julpynt jag gör – Ja, jag menar jag baka varje år. Det kräver inte några specialverktyg. Allt du behöver är ett spett, en kniv, royal icing och naturligtvis kakan degen! Använd din favorit...

Bästa pepparkakor Cookie recept

Varje år jag brukar lämna min semester bakning till sista minuten, utan tid för recept testning, och sluta med bara sisådär pepparkakor. Men inte i år! Jag tog äntligen tid att testa och detta recept, utan tvekan, gör den bästa pepparkakor cookie jag...

Salt deg Pepparkakor Cookies doftande

jag hittade ett recept på Pinterest för salt deg prydnadsföremål och var gladaJag bestämde mig att byta upp receptet lite genom att lägga till kanel och ingefära att göra ornament doftandeDu kan också prova pepparmynta och någon doft av julJag använd...

Pepparkakor cookie skål

Ja, du kan göra en skål helt av cookie! Och det är lättare än du kanske tror...Fyll din cookie skål med pepparkakor män eller någon sort av cookies du gillar, äter kakor, sedan äta skålen!Jag använt polkagrisar, men du kan använda någon typ av semest...

Dekorera Pepparkakor Cookies

pepparkakor är en festlig behandla under semestern! Det är en rolig aktivitet med hela familjen att göra. Dekorera kakorna är nästan lika roligt som att äta dem!Steg 1: Få / göra pepparkakor Du kan köpa pepparkakor i butiken, eller du kan göra dem sj...

Lätt Iced Pepparkakor Cookies

doftande doften av pepparkakor påminner mig om julen.Låt mig visa dig hur lätt de är att göra och dekorera som en pro om du följer en enkel familj recept och detta Instructable som är full av tips, bilder och vägbeskrivning att göra inte bara välsmak...

Michelle's Super mjuka Pepparkakor Cookies

som en liten flicka, var en av mina favorit saker om semester att göra pepparkakshus med min mor. Min mammas pepparkakor var tjock och kryddig, och jag kunde inte vänta att bygga mitt hus bara så jag kunde dra sönder hela konstruktionen och äta den.D...

Cookie korgar

I detta instructables hittar du:Aprikos och nötter cookiesCappuccino cookiesChoklad havremjöl kakorTranbär majsmjöl cookiesPepparkakor cookiesVallmofrön och Lemon cookiesJag kommer också att visa hur man gör super enkelt och super prisvärda cookie fö...

Pepparkakor vänner & familj

Trött på de typiska holiday pepparkakor män och kvinnor? Sedan mönster dem efter dina vänner, familj och medarbetare! Besluta om ett utmärkande drag som hår, kläder, hobby, sport eller yrke och bygga vidare på detta. Jag använder royal icing för att...

Pepparkakor kex krans (GF)

VideoIngredienser vid 0:50Dekoration ingredienser vid 4:38Om du gillar denna video och detta recept, det skulle vara grymt kul om du kunde prenumerera på min YouTube-kanal: https://www.youtube.com/c/DarnyouglutenfoodSteg 1: Hur man cookie 1. börja me...