Folding workbench renovering & modifiering. Etabli böjlig relooking. Banco de trabajo renovación

fortsätta utmaningen jag satte mig att använda alla en plywood pall toppen på så många sätt som jag kunde. Här är det femte projektet jag kom med, en renoverad och förbättrad topp för min 8 år gammal fällbara workbench. Alla bästa, Andy.
Public domain musik Nimba från Nowick Gray och Eugene Neptune, GreenEarthForever: http://archive.org/details/Nimba.

J'ai ramassé une grande palett sv contre-plaqué et mig suis donné le défi d'utiliser tout cela d'autant de façons que je pouvais. Voici le cinquième projet, une rénovation et d'amélioration Häll mon établi vek de huit svar Bon Récup, Andy.

Cogí una gran paleta de madera contrachapada y mig entregué al reto de utilizar todo esto sv tantas formas como pudiera. Este es el quinto proyecto, una renovación y mejora de mi banco de trabajo plegable de ocho años. Buen bricolaje! Andy.

Relaterade Ämnen

Episka källare renovering!

A warning to the weak willed! En källare renovering kan försöka ditt tålamod, tålamod din co invånare, och det av ditt kreditkort! Som sagt, det är också en hel del roligt! Trots allt, vem skulle inte vilja krossa saker med en jätte hammare, fylla et...

Renovera gamla laptop till nya säkert maskin

Jag är säker på att du har hamnat i en situation där din nuvarande laptop bara inte klippa det. Den har skråmor och repor, färg är bortnött, och dålig maskinen är bara chock full av virus som bara inte kommer att försvinna och det bara hålla inte dig...

Renovera ditt kök

renovera ditt kök - på en budgetJag har ett gammalt hus med mycket gamla kök.Laminatet var kommer bort, dörrarna falla av.Det var smutsiga även efter big våren ren...Plus det var små och jag ville öppna upp lite mer och har mer lagringsutrymme...Så j...

Lätt Workbench foto bakgrund

säga att du gör alla möjliga saker på din arbetsbänk och du har ett behov för att ta högkvalitativa bilder av allt som du gör, bra då är du i behov av en lätt workbench foto bakgrund! Denna bakgrund kostar väldigt lite pengar (som foto bakgrunder gå)...

8' Folding Kayak

gjorde jag en 8' Folding Kayak för omkring $100 baserat på planer av Jess E. Rathburn ursprungligen Publicerad i Popular Mechanics 1963. Planerna har ändrats av flera personer och instruktioner är tillgängliga online gratis på olika platser:http://ww...

Renovering: hur till installera metall mosaik väggplattor (rostfritt stål, aluminium,..)

Om du följer denna enkel installationsguide, kan du också sluta med en vacker ny yta täckt av modern metal kakel. Installation bilder här visar mosaik kakel som installeras på en vägg rostfritt stål backsplash, men exakt samma process används för att...

Bookbinders Nipping Press Renovation

Restaurering / renovering av en antik Nipping tryck. även känd som bokbindare tryck. dessa pressar har flera användningsområden. att hålla böcker så att de kan vara sydda och limmade eller akuta former i läder objekt etc. Jag hittade denna gjutjärn p...

Att få ut mesta möjliga av 9 volts batterier

har du någonsin varit i mitten av något och plötsligt batterierna slut detta instructable är nyckeln till att få ut mesta möjliga av 9 volts batterier. Aldrig kasta ut 9 volts batterier när de verkar vara värdelösSteg 1: Steg 1 (ingredienser) För ing...

DIY Workbench spelbara NES

detta instructable syftar till att vägleda beslutsfattare genom att bygga en arbetsbänk spelbara NES med hjälp av en billig NoaC (NES på ett Chip) och en PSOne LCD.Varje tillverkare har upplevt ilska/frustration/mind-numness eller några andra otäcka...

Hur fick nya Super Mario Bros. U den minsta möjliga tid

Hej, och Välkommen till min mini-genomgång för nya Super Mario Bros. U! Jag säger "mini" för den här genomgången inte omfattar hela spelet. I själva verket omfattar den bara fyra av de nio världarna! Detta beror på att denna genomgång är för hur...

5-Fold origami Yoda

hur man gör en 5-Fold Origami Yoda! Jag använder anteckningsboken papper så Yodas storleken beror på pappersstorlekenSteg 1: Vika en Håll papperet i sidled och vik vänsterSteg 2: Vik två Vik högerSteg 3: Öronen Dra i hörnetSteg 4: Slutlig öra Upprepa...

Min en lastpall Electronics Workbench för under 5 euro

min långa waitted egen Electronics Workbench!!!...

Blind fold av solen goggle solglasögon

Välkommen idag jag ska visa dig hur du sätter ett par MC glasögon till ett niffy bondage blind foldförst måste följande material1 par glasögon2 en limpistol3 några stadiga klipp4 en plast gillar canvas material5 saxSteg 1:börja med poping ut linserna...

DIY Longboard renovering

Hej alla! CoolRextreme här med min första instructable på hur jag gick omkring och renoverar en gammal longboard; Hur jag designade min egen däck, från botten grafik till grip tape design.Det var en ganska kul process, om jag inte tänka på att göra d...

Renovering av antika radiatorer

I detta Instructable kommer jag detalj stegen jag tog för att återställa ett par 19th Century viktoriansk gjutjärn radiatorer, och hur jag fick dem att arbeta i min 21: a århundradet hem!Varför kan du fråga är detta i avsnittet Steampunk? Vi kommer d...

Arkeologi: Reparera och modifiera en murslev

när du arbetar i fältet, det är lätt att förlora dina verktyg i havet av mursleven eftersom så många av dem ser likadana ut. Tack vare TechShop detta kan enkelt tas om hand!För att visa hur både reparation och ändra på samma gång, beslutade jag att a...

En liten höjd justerbar Workbench - ett 2 x 4 projekt

Att göra en liten höjd justerbar arbetsbänk av konstruktion virke.Du också titta på videon på YouTube om den här bygga och Prenumerera på min kanal!Jag gjorde en liten arbetsbänk för min son att leka med. Men det bör också vara en riktig arbetsbänk e...

Kompakt Workbench bygga

detta är en Instructable visar hur du kan bygga din egen kompakt arbetsbänk. Denna arbetsbänk är perfekt för studenter eller personer som lever i en tillfällig livssituation med lite utrymme att arbeta på hobbies. Bor i en liten lägenhet, jag alltid...

Utbyggbart Workbench verktyg stå

jag är en stor tinker och projekt person. Som sådan har jag en hel del verktyg, delar och whatnots sitter på min arbetsbänk. Jag har faktiskt 3 normalstora arbetsbänkar i min sida av dubbel bil garage. Mitt problem är att det är svårt att använda någ...