Fondant Marvel Superheroesmin yngsta son för närvarande älskar något han ser med Marvel Superheroes. Så när födelsedag tid kom erbjöd sig att göra honom en tårta med superhjältar på den. Han plockade ut fyrana (eftersom han vände fyra) specifika tecken han ville ha och jag gjorde dem med en tårta!

I detta instructable jag kommer att visa dig steg för steg hur man gör tre av de fyra fondant tecken: Spider-Man, Wolverine och Iron Man. Jag lämnade ut The Hulk eftersom han var den absolut enklaste och om du kan göra de andra behöver du inte några instruktioner för att göra The Hulk!

Jag vill inte avskräcka någon som vill ha en Marvel Superheroes tårta och jag uppmuntrar dig att prova... men om du aldrig har arbetat med sockerglasyr innan jag skulle föreslå att försöka något lite lättare. Dessa var en utmaning för mig, i själva verket, de svåraste fondant tecken jag någonsin har gjort. Dock när jag såg utseendet på min sons ansikte när han såg sin tårta gjorde varje sekund värt det! Han älskade det!

Jag kommer att förenkla processen så mycket som möjligt!

Se Steg
Relaterade Ämnen

LEGO Green Goblin segelflygplan (serier)

Hej alla! Detta är min första instructable och jag hoppas att detta hjälper din LEGO bygga idéer.Detta är hur man gör en Green Goblin glida från Spiderman serier, löst baserad på en i LEGO Marvel Superheroes TV-spelet, men med några ändringar.Steg 1:...

Marvel och DC Man

jag gillar serier och vad bättre sätt för att representera de olika förlagen än att skapa maskotar för dem. Jag använde marvel och dc men jag skulle älska att också göra och bild en eller kanske och IDW Man :)Steg 1: Hitta precis rätt form jag hittad...

Marvels Star Herren Blaster

har du någonsin såg något på Internet eller TV och sade till dig själv, "Wow det är supercool vill jag göra det!" Jag gör det varje dag! Hur som helst jag såg att väktare galaxen trailer och jag ville se den komiska versionen av Peter Quill. En...

Marvel Comics Papercraft

jag har skapat flera papercraft objekt baserat på världen av Marvel Comics. Mallar och instruktioner för att bygga alla dessa finns på min blogg,Tektonten Papercraft. Masker är en långa rad och jag räknar med att skapa andra Marvel pappersmodell i fr...

Marvel stora hjältar Multiplayer striden börjar

Marvel stora hjältar"har aviserats av utvecklare DeNA och kommer att släppas för IOS och Android plattformar senare i år. Som namnet antyder, mobila spel titeln kommer att innehålla en verklig tid "hur att förlora mannen bröst" som gör att...

$10 marvel Psylocke Cosplay

Psylocke är en fiktiv superhjälte som förekommer i amerikanska serietidningar Publicerad av Marvel Comics, vanligen i samband med X-Men. Läs mer om PsylockeJag hade ett datum för att gå till Super Hero bingo med några vänner och behövde en kostym på...

Fars dag Fondant Cupcake Toppers

Överraska din pappa med din egen fondant dekorationer. Dessa slagklippare kan användas på cupcakes eller några hem bakade cookies! Använda alfabetet fräsar eller ätbar färg markör för att skriva ditt eget speciella budskap du far.Steg 1: Titta på vid...

Föraktliga Me - Fondant hantlangare

ännu ett år, en annan födelsedag. Min äldsta son är nu 6 år gammal! Jag kan inte tro det.Han inväntar Despicable Me 2 och ville ha en minion tårta på sin födelsedag med sex hantlangare naturligtvis!De är enkla och roliga att göra och lägga till mycke...

Fondant Hello Kitty tårta Toppers

kärlek med Fondant, och äta cupcakes... Gjorde dessa till min flickvänner dotters födelsedag.Fondant recept här:http://thefrostedcakencookie.blogspot.ca/2009/03/Sculpting-marshmallow-fondant-recipe.htmlmycket lätt att göra denna fondant, älskar henne...

"Söta kinder" - Baby face mini cupcakes med Marshmallow Fondant.

jag nyligen inspirerades av årets cake decorating contest och beslutade att undersöka konsten att dekorera med Fondant och Gumpaste. Om det är något som kommer att inspirera dig, vänligen uppmuntras genom det faktum att jag har aldrig gjort detta inn...

DIY Marvel skor

Här är ett roligt sätt att anpassa din egen duk skor. Lägga till en unik steg i din kostym till Comic Con! Att blixten på nästa personalfest! Möjligheterna är oändliga för att göra ett unikt par skor som är så totalt du!Steg 1: material Du behöver:Et...

Choklad Marshmallow Fondant

Marshmallow Fondant (MMF) är awesome, så vad kan göra det mer awesome? Lägga till choklad!Jag gick in i detta litet experiment förväntar sig partiet gjorda av choklad marshmallows att slå ut bästa. Jag var väldigt fel, men jag är glad jag fick smaka...

Onda Fondant trädet Stump Marble tårta

Detta var min första gången att göra en marmor tårta, och faktiskt också att göra sockerglasyr. Jag gillar ändå en utmaning. Ganska mycket de enda verktyg jag hade var: en kakform, brödkavel, sax, en pensel och bestick. Jag hade ännu inte vågar, elle...

Re Vamp dina Shorts (Marvel Version)

jag hade ett par gamla byxor som sitter runt och tänkte jag skulle jazz dem upp lite genom att lägga till några marvel avengers tyg!Detta är super enkel att göra och det finns många sätt att göra dem sticka. Det kan också göras med något tyg du vill...

Sugar Paste Fondant examen Caps och examensbevis kaka Toppers

Hur man gör socker pasta grädde Fondant examen mössor och examensbevis kaka Toppers. Stor för att dekorera muffins.Steg 1: Titta på videon för denna tutorial:https://www.youtube.com/watch?v=SQ6ECTR_KZ4Steg 2: Besök vår hemsida för mer recept och vide...

Cool Marvel Heroes målade barnen tabell

Här tog jag en gammal barnens tabell som hade sport bollar målade på det och målas med Marvel Hereos mina barn vill bättre. Fick ett lätt, bra resultat.Steg 1: Välj en tabell som du kommer att målaLeveranser:Akrylfärger (säker och vatten soluable til...

Göra en Haunted House med hjälp av PVC-rör och plast fonder

detta instructable visar dig hur man gör en Haunted House från PVC-rör och plast bakgrunder. Det är lätt, billig och lätt att ställa in & ta isär. Den är tillverkad av standard PVC rördelar & pipe som du kan köpa på någon VVS leverans eller Big-Bo...

How to use fondant to make an awesome cake

Många människor som gör kakor tycker det är lite mystiskt att arbeta med fondant. Jag säger med lite kunskap att hjälpa du ut du kan bara dyka rätt in och börja göra awesome kakor! Nedan är några av de tårtor jag har gjort.Obs * jag inte är en profes...

Jell-O Marshmallow Fondant

Marshmallow fondant är redan awesome, men om du lägger till jello det du kan göra det ännu mer delikat medan färga det på samma gång! Jello verkar blanda i riktigt bra med strösocker och ger goda resultat för smak och utseende.Steg 1: leveranserIngre...