Förändrad glas kakel hängande halsband - Ink färgat Steampunkdenna ink färgat taklampa är tillverkad av en förändrad Glaskakel från hem förbättring butik. Brickan var färgade med Ranger alkohol bläck i olika färger. Jag använde mitt finger för att sprida på en grundfärg och sedan jag droppade de andra färgerna på toppen och låt dem spridning och blanda tills jag fick detta färgglada mönster. Jag la två steampunk gears och kuggar att ge det en steampunk vibe. De kakel åtgärder 1 7/8 x 1/2 inches och har en silver färgade metall muttern bifogas som en borgen. Jag använde blanka detaljer som min lim. Hänget är uppträdda på en 24" färgade stålkula kedja.

Detta halsband finns i min butik på Etsy.

Relaterade Ämnen

Förändrad glas kakel hängande halsband - Funky blad

Denna unika taklampa är tillverkad av en förändrad Glaskakel från hem förbättring butik. Hänget är prydd med upphöjda bladverk mönster. Funky fern är stansas från roliga skum. Verkligen... Vem visste? Jag målade framsidan och baksidan av kakel med or...

Glas kakel hängande halsband - spets blommor

denna blommiga taklampa är tillverkad av en förändrad Glaskakel från hem förbättring butik. Kakel är prydd med en skrot av spets blommor att jag har målats mörkgrå. Spetsar ger smycket en upphöjd struktur. Brickan mäter 1 7/8 x 1/2 inches. En glänsan...

Glas kakel hänge - texturerat

dessa färgstarka och unika hängen var gjorda av förändrad glas kakel från hem förbättring butik. Brickorna är utsmyckade med en upphöjd och texturerat rutmönster. Kakel har varit målat med akrylfärger. Brickan mäter 1 7/8 x 1/2 inches. Återvunnet sil...

Glas kakel hänge - brun med rosa hjärta

denna brun kakel med en rosa hjärta hänge är tillverkad av en förändrad Glaskakel från hem förbättring butik. Kakel är målad brunt och pryddes med en upphöjd rosa och orange hjärta. Hjärtat är skum som sänktes med en diecut maskin. Hjärtat är målade...

Övergången från Vintage Salt sked till hängande halsband

Vintage sterling silver skedar är en av de saker jag gillar att samla in. När jag tänkte på att skapa smycken med min skedar var jag inte så säker jag kunde förmå mig att ändra funktionen för artikeln men jag insåg att skedar bo i en Kina skåp och ja...

Glas kakel badrumsrenovering

Vi köpte en byggare hem... och med det vi fick 2,5 builder kvalitet badrum. Dvs, Billigt, grundläggande, skräp. Detta instructable beskrivs tips för att arbeta med glas och marmor kakel.Steg 1: Demo Ta nöje i demo. Ta hand runt din dusch pip, temp ko...

Hur man gör dubbla trådar pärlor hängande halsband för bröllop

vill göra halsband för bröllop? Om ja, är dagens Pandahall tutorial om hur man gör pärlor hängande halsband för bröllop ett underbart val för dig!Steg 1: Material som behövs för pärlor halsband för bröllop:3mm gula runda pärlor10mm vit rund pärlor6mm...

Christmas halsband att göra-lång kedja hängande halsband med pärlstav Snowflake mönster

Denna artikel lärare hur man gör en lång kedja hängande halsband med pärlstav snowflake mönster för julen. Du kan ha en go om du älskar den. Idag gjorde jag en lång kedja hängande halsband med pärlstav snowflake mönster för julen. Om du undrar över v...

Hur du skapar dina egna glas kakel plattorna!

Så du har examen att få exotiska med väggen, golvet och counter plattsättning?Rättvist nog, är här hur till C.Y.O. listen istället för att spendera pengar vansinniga mängder med den stora lådan hem förbättring butiker eller ens rediculously högre än,...

Layered trä hängande halsband

I detta instructable, jag ska visa dig hur jag gjorde en hängande halsband från mycket tunna trä faner. Min video av projektet är redan på min Youtubekanal, Barb gör saker, men jag ville berätta lite mer om processen.Det finns några reallygoodinstruc...

Hur man gör en Bird Nest tråd lindade hängande halsband hemma

Denna artikel handlar om en bird nest tråd förpackade hängande halsband. Den huvudsakliga delen gör fågeln häckar wire wrapped hänge. Följ mig att se hur.Steg 1: Leveranser behövs i DIY fågeln boet hängande halsband:10 mm vita runda pärlor1,5 mm alum...

Glas kakel Night Light

Detta är en mycket billig (mindre än $3.00), snygg, och ganska lätt att göra natten ljus.Jag har arbetat på ett annat projekt för min fyra år gamla dotter. Detta instructable kommer så småningom... vara ute när det är över 100 man timmar redan och in...

Boho Triple blomma läder repet hängande halsband

Material: AlloyStorlek: Längd: 44,5 cmmer detaljer:Boho Triple blomma läder repet hängande halsband...

Vintage handske hänge - ändras glas kakel halsband

denna vintage och steampunk inspirerat hänge är tillverkad av en förändrad Glaskakel från hem förbättring butik. Kakel målades med rött, rosa och orange akrylfärger. Antik nyckel bilden är gummi stämplade på Hänget med permanent bläck. Jag tätade lap...

Fairy ÄDELSTEN hängande halsband

Ädelstenar är en utmärkt bas eller accent till din polymer lera skapelser. När jag fick flera agat ädelstenar från en handel med en kollega artist, visste jag direkt att jag kommer skulptera och skiktning lera runt det och mitt tema är fairy konst. J...

Living Plant hängande halsband

HejJulen kommer snart, jag fick en otäck kallt, så I´m inte riktigt ivrig på sista-minuten-shopping i överfulla gallerior. * sniff *Mina flickvänner bara önskar i julklapp var några ovanliga smycken, hittade några häftiga saker på nätet och beställde...

Grungy spetsar hängande halsband

denna grungy spetsar taklampa är tillverkad av en förändrad Glaskakel från hem förbättring butik. Kakel har ändrats med akrylfärg och en skrot av spetsar. Kakel målades benvitt och skrot av spetsar målades grå/grå. Jag bifogade spetsar till hänge med...

Steampunk kvinna hängande halsband

jag ändrat ett kort från ett Memory spel jag plockat upp på en loppmarknad under sommaren att göra denna taklampa. Jag täckte spånskiva med scrapbook papper och sedan gummi stämplat cog på med en kort stämpel och brunt bläck. Jag använde sedan en col...

Gjuten betong hängande halsband

detta är en liten cast konkreta hänge jag gjort för min vackra flickvänner födelsedag ett litet tag sedan, Parade den med hamrade koppar armband och en tjusig liten display stå.Hela detta projekt tar ungefär 2 eller så timmar från start till mål, och...