Första nybörjare virka projekt: Single Crochet Squaredetta är vad jag föreslår för en nybörjare på virkning. Bara börja göra små rutor tills du känner dig bekväm med start, slut och allt mellan. Senare kan dessa rutor sys ihop för att göra en tvättlapp, babyfilt, halsduk, etc. Storleken spelar ingen roll. Jag skulle föreslå att använda en krokstorlek G-J och ljusa kamgarn vikt garn för att starta. (Svart garn är mycket svårt att lära sig med). NJUT!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Första nybörjare sticka projekt: Garter Stitch Square

Detta är vad jag föreslår för en nybörjare på stickning. Bara börja göra små rutor tills du känner dig bekväm med start, slut och allt mellan. (Om du har sett/testat min virkade rutor då du vet vad jag talar om. Detta sätt storlek spelar ingen roll o...

Tredje nybörjare virka projekt: Öka/minska Square

Välkommen till min nästa handledning där du lär dig att öka och minska dina stygn (antal "v" s). Detta är en avgörande färdighet att lära sig för att göra något ändra sin form och göra mer än raka kanter. Skillnaden från de gångna rutorna är att...

Fjärde nybörjare virka projekt: Granny Square

Alright, så du har äntligen bemästrat enkel- och dubbelrum virka och du kan öka/minska, nu är det dags för torget att titta lite finare och mer invecklad. Som ni kan se, här har hål, men fortfarande många använder. Jag har faktiskt gjort en väska av...

Andra nybörjare virka projektet: Dubbel virka Square

detta är min nästa nybörjare virka torget, efter det enda Virkat en. Jag föreslår att du master enda virka innan du fortsätter med dubbel. Den största skillnaden är storleken eftersom dubbel virka är ungefär dubbelt så lång som enda virka. Lycka till...

Röra mig upp Grytlapp-första någonsin virka projekt

jag gjorde detta som min första någonsin virka projekt.Jag hittade mönstret på Ravelry: http://www.ravelry.com/patterns/library/stir-me-up-potholdersJag fick slingan något fel så jag missade del av en maska ut men jag tror det ger karaktär :)Jag skul...

Snurrar jorden - nybörjare enighet projekt

App utveckling har aldrig varit enklare. Idag, och med ett musklick kan man skapa en ny app.Så här har jag en enkel instructable för att skapa en app med enhet 5.Spelet i sig är inte stjärnan, men metoden är. Jag skapade en enkel snurrande jord, men...

Trafikljus [nybörjare Arduino projekt]

detta är en nybörjare projekt för Arduino. Jag använder Arduino Uno men bör fungera med liten eller ingen förändring på andra arduino modeller.Ställa in hårdvaran är mycket enkelt. Detta projekt är mer av ett verktyg för att lära sig hur man programm...

Andra nybörjare sticka projekt: Sticka/aviga stygn Square

Rätstickning är bra för många saker, kallas en attraktivare sy Stockinette. På ena sidan sticka du, som vi lärt oss tidigare, men på motsatt sida, vi sticka, som vi kommer att lära sig nu.I mönstret notation skulle det se ut:Varv 1: sticka alla sts (...

Blinky dumskalle (nybörjare Arduino projekt)

Detta är bara en kul liten tillägg till ditt skrivbord.Tack till min syster för att göra papper kub och hår!Steg 1: Samla dina leveranser.Steg 2: Rita en rektangel som är 2 1/2 X 10 "Steg 3: Rita linjer som är 2 1/2 apart.Steg 4: Dra 2 mer rutor och...

En nybörjare Arduino projekt: Tri Colour by en Bi färg LED

Hej och Välkommen till min 7th instructable. Denna gång jag leker med min nya TRduino duemilanove. Faktiskt det är en klon av Arduino görs av Thinnkware och har ATMega 328.Arduino är en mycket bra programmerare och det är också öppen källkod (sak jag...

Tredje nybörjare sticka projekt: Ribbing Square

Denna teknik kallas ribbing, som är en annan kombination av stickning och porlande.Skriftliga mönstret för detta skulle vara:Varv 1: * k2, p2. Upprepa från * över.Varv 2: * p2, k2. Upprepa från * över.Upprepa rader 1 och 2 tills är önskad längd.Steg...

Nybörjare LED armband

Detta är ett utmärkt och rolig nybörjare elektronik projekt. Det omfattar grundläggande kretsar med batterier, lysdioder, ledningar och valfria lödning, och det är gulligt att starta upp!Steg 1: Montera materialReservdelslista:LEDkändeCoin cellsbatte...

Nybörjare svetsning Project - utomhusspisen

Hej alla,Jag satte detta detaljerad video tillsammans visar hur man bygger en riktigt trevlig utomhus eldstad. Detta är en stor nybörjare svetsning projekt! Njuta av.Tim Carlielle...

Virka Lego Baby Scarf (med nybörjare Tutorial)

Hej vänner!Jag älskar virkning. Som jag kom över byggsten tävlingen fick jag bara en idé att kombinera virka och lego.Här är en virkad baby scarf med lego. Jag har också gjort garntofsar att göra det vackrare. Barnen kommer att älska den. Jag minns f...

10 set av brödunderläggen projekt för nybörjare

Skärbräda är ett bra sätt att bygga elektroniska projekt enkelt och på kortare tid utan att behöva löda. Ett problem som ställs av nybörjare inom elektronik är att de inte kan löda komponenterna prydligt på kretskort. En dålig lödning gemensamt kan l...

Lätt virka halsduk (för nybörjare!)

jag är inte expert på virka eller sticka, så jag letade efter något lätt. Jag såg denna virka halsduk på en facebook-sida och kunde inte vänta med att göra en. För dem som inte vet mycket om virkning, kommer att en nybörjare som jag finna denna tutor...

Återvunnet LED Night Light (projekt för nybörjare)

i detta Instructrable, nybörjare kommer att kunna lära sig genom en vary basic men kul projekt, hur LED, kretsar och ledningar verk. Slutresultatet kommer att bli ett mycket häftigt och ljusa natten ljus. Detta projekt kan enkelt göras av barn i 7år...

Hur man syr en kopp mysig (för take away kaffe) - lätt nybörjare projekt

Hej killar här är ett mycket enkelt sy profect för nybörjare eller bara en rolig och funktionell projekt för proffs! :D...

Nybörjare sågning och Piercing projekt

detta enkla såga och Piercing projekt är perfekt för nybörjaren. Jag har utformat ett enkelt bladmönster men detta projekt kan användas med någon sågning och piercing design som framhäver negativa utrymme. Även om jag rullen trycks topplattan, du kun...