Förutsättningslös hydrauliska maskinerOm du gillar detta projekt, då uppmuntra jag dig att få en kopia av min bok, Gummiband ingenjör.

Allt jag gör: LanceMakes.com

Detta projekt är mycket lik min andra Instructable, enkla hydrauliska maskiner. Skillnaden här är att eleverna inte visat några exempel hur man förvandla deras enkla hydrauliska-powered gångjärn till något meningsfullt. Eleverna undervisas i stället bara hur man gör ett gångjärn som manövreras av ett hydraulsystem. Hydrauliska gångjärnet egentligen göra inte mycket på egen hand, så att eleverna måste själva bestämma vad de vill att det ska bli.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt hydrauliska maskiner

Om du gillar detta projekt, då uppmanar jag dig att köpa min bok, Gummiband ingenjör. Den är full av mer awesome och ursprungliga projekt tillverkade av hushållens hårdvara. Du hittar den överallt där böcker säljs.Allt jag gör: LanceMakes.comI detta...

Bröllopinbjudningar från Scratch

min fästman och jag är på en strikt budget så vi beslutade att minska vissa kostnader gör våra egna inbjudningar. Jag jobbar på ett tryckeri och de sa att jag kunde skriva ut gratis. Min fästman gav mig fritt spelrum så länge som jag gjorde det gröna...

Pirat brand lastbil loftsäng

min son är besatt av brandbilar... och pirater. När det var dags att tänka på en ny säng för honom, ville vi naturligtvis göra något som skulle stödja låtsaslek pjäs om båda! Vi ansåg färg system och mönster som var mer realistiska, men slutligen bes...

PCB isolering spår fräsning med MyDIYCNC Desktop CNC maskin

Hej där,Tory @ MyDIYCNC här igen för att visa dig en annan cool projekt som är mycket lätt på din desktopen CNC-maskin. Vi ska vara fräsning ut isolering spår till Tom PCB material till manliga rapid prototyping mönsterkort. Med alla de rätta verktyg...

Kabeln utöva maskin

detta instructable visar hur man bygger en kabel träningsmaskin är dimensionerade för upp till 300lb (420lb - 120lb säkerhet marginal - se steg 11 för betyg motivering) som tillåter dig att göra mer än ett dussin olika övningar. Jag har använt den i...

En annan mest värdelösa maskin någonsin

om detta är första gången du ser en mest värdelösa maskin någonsin (MUME), det är en maskin som, när den slås på, direkt stänger av sig själv. Om du funderar på bygga en, uppmuntrar jag dig att titta på andra på Instructables (efter att du har studer...

Tidiga John Deere 3020 Powershift Front End Loader hydrauliska åter VVS-

Jag köpte min första traktor nyligen en tidig modell 1968 John Deere 3020 traktor med power shift växellåda. Traktorn kom med en lastare som hade sin hydraulledningarna ansluten till bakre portarna. Bonusen är att den har en lastare som den dåliga si...

Avancerad värdelös maskin

Hej alla idag jag skulle vilja presentera min ovanliga värdelös maskin. Jag hoppas att alla hört om värdelös maskin, men jag byggde avancerad version med sju vippströmbrytare.Tanken på att göra denna ruta kom upp make till min kusin. Som närmade sig...

GUMBALL MASKIN HALSBAND!

Detta Instructable är för en gum ball maskin halsband! Det är slumpmässig, rätt? Tja gillar jag "random" haha :)Hoppas du njuta av det!ElanaSteg 1: Samla material -Liten ponny pärlor (4mmx7mm)-1 små cylindriska förvaringsbehållare från en uppsät...

Rube Goldberg bearbetar med maskin prototyp

Numera människor tenderar att påskynda dagliga rutiner och aktiviteter, att bättre passar deras upptagen dagliga schema. Dock är det inte dags för oss att ta en paus för en gångs skull? Varför inte vi bryta sig loss från våra vanliga fullspäckade sch...

Bygg din egen CNC-maskin.

När jag flyttade till Pittsburgh, hade jag en serendipitous stund när jag gick förbi ett ställe som heter TechShop. Många av er kanske har hört talas om det men jag visste inte och personalen var vänlig nog att ge mig tour. Förlägga blåste mitt sinne...

Inskriptioner i maskin

Typiskt, CNC programmerade toolpathing syftar till att ta bort material på det snabbaste och effektivaste sätt - aspekter som är viktiga när man försöker effektivisera arbetsflödet och producera delar för produktion. CNC-bearbetning kan också för ext...

Enkla super stark hydraulisk kran av FEJV

Detta instructable visar dig hur man bygger en enkel super stark hydrauliska bridge kran med en smalle bit MDF, ett par skruvar och brickor och två sprutor.Kranen kan vara antingen 3D tryckt, laserskuret eller klippa för hand med enkla handverktyg oc...

Försäljning drivkraft pengar fläkt maskin

om du någonsin varit en del av ett företag med ett säljteam, du har säkert hört ringklockor eller gonggong som ibland används för att fira olika prestationer. Processen är mycket enkel. När du stänger en affär eller säkra en ny klient den person som...

Enkel pneumatisk maskin

Om du njuta av detta projekt, så jag uppmanar dig att köpa min bok, gummiband ingenjör. Du hittar den överallt där böcker säljs.Allt jag gör: LanceMakes.comDetta projekt bygger på liknande idéer från tidigare arbete, men utan användning av varmt lim....

Hydrauliska JudoBots

Om du gillar detta projekt, då uppmanar jag dig att köpa min bok, Gummiband ingenjör. Den är full av mer awesome och ursprungliga projekt tillverkade av hushållens hårdvara. Du hittar den överallt där böcker säljs.Allt jag gör: LanceMakes.comTvå robo...

Serietidning pannband - siluett maskin

Vi har sagt det förut och vi säger det igen... Dover bibliotek älskar pyssel och alla saker nördiga. För våra juni bygga natt kombinerat vi två. Inspirerad av serietidningar, använde vi en Silhuett porträtt maskin för att skapa ljudeffekt pannband!Du...

Från modellen till pappersbruk (med HSM för att få din design från datorn till maskin sängen)

Många av er läser detta förmodligen har tillgång till och erfarenhet med någon form av programvara för 3D-design om det är professionella eller gratis. Av dessa människor, det finns nog färre som råkar ha tillgång till någon form av CNC-maskin (en Sh...

Värdelös maskin

"du slår på den, den stänger av sig tillbaka själv. Verkligen ingen mening alls."Detta Instructable kommer att gå igenom hur du gör din egen värdelös maskin!Denna särskilda värdelös maskin skapades som ett sista projekt för modellering och kontr...