Fråga ingenjör föraktliga mig underhuggare stil PuppetsVill du ha mer Powerpuff ingenjörer? Vad sägs om be en ingenjör föraktliga mig underhuggare marionetter?

En favorit webshow är Adafruit's Ask ingenjör värd Limor "Ladyada" Fried och Phil Torrone. Och det är Johngineer att arbeta bakom kulisserna.

Så varför inte göra en mashup av Despicable Me underhuggare och awesome gänget på Ask ingenjör. I Adafruit svart, naturligtvis.

Varning: Alla tecken som förekommer i detta arbete är tyg. Eventuella likheter med verkliga personer, levande eller döda, är, ja, rent avsiktligt.


Se Steg
Relaterade Ämnen

Föraktliga mig Minion

detta instructable kommer att lära dig hur man gör en föraktliga mig minion som är gjord av mestadels kartong och tejp. Hoppas du njuter!Steg 1: Material Kort styrelseLimpistolLinjalenSax eller exacto kniv4 Nerf kulorGul tejpSvart tejpBlå tejpDen nor...

Föraktliga mig alla hjärtans dag Box

detta är en Minion från Despicable Me.Steg 1: leveranser -eltejp-gult papper-gångjärn skokartong-limpistol-locket (som den typ du får på restauranger på barnens koppar).-sax-duck tape-Gem-knivenhär är ner valfria listan-batteri-gummiband-gammal tråd-...

Föraktliga mig Minion kostym

jag tänkte jag skulle dela mitt senaste projekt där jag gjorde föraktliga mig Minion Halloween kostymer för mina barn. Detta projekt var inspirerad av den Trinket-Powered NeoPixel LED Ring Goggles handledning i Adafruit lärande System. Förutom glasög...

Föraktliga mig Minon ungdom kostym

ta ledningen från detta instructable (Tack så mycket!) Jag gjorde min egen version med tweaks till den ursprungliga designen. Min design är nog lite svårare att få i och ut ur, men fortfarande massor av kul för alla.Verktyg:Google Sketchup w/smicker...

Papoy! Minion Unicorn leksak från föraktliga mig

I filmen Despicable Me, underhuggare göra Agnes en enhörning leksak som de kallar "Papoy". Agnes är glada att ha sin enhörning, även om det inte är fluffig. Vilken minion kostym skulle vara komplett utan en hemlagad Papoy?Steg 1: Samla material...

Minion Goodie väskor från föraktliga mig

Min son är i love med underhuggare från Despicable Me franchise. Och vad är inte för att älska? Dessa små gula killarna har oss sprickbildning upp varje gång de är på skärmen. Så när det var dags att ha min sons födelsedag part, vi bestämde en Minion...

Föraktliga mig Kyle (grus hund)

Kyle från Despicable me är vinnare av den bästa ful hund till mig!Steg 1: kropp Kroppen för Kyle började med en stor oval boll form som skulle täcka bäraren till midjan. Jag gjorde min oval boll bas genom att bilda en king-size kudde i ett ägg form s...

Föraktliga mig, Minion kostymer.

För halloween i år min fru och jag gick som hantlangare från filmen Despicable Me.Alla visade det sig ganska bra. vi alla har lika mycket tid i. Jag gjorde den formar vi båda gjorde papper mache, och vi båda målade (henne mer än mig). Vi var mycket p...

Hur till Rita Dispicable mig underhuggare lätt

behöver du en penna och en bit papper och om du vill färga underhuggare markörer kritor eller färgpennorSteg 1: Ritning huvuddelen av en Minion Rita en lång oval som kommer att vara det viktigaste organetSteg 2: Rita armar och ben Dra två stövlar på...

Föraktliga mig Minion alla hjärtans dag Box

kartong, silvertejp, återvunnet jordnötssmör lock = Minion! Vi försökte att tänka på en alla hjärtans dag låda för en part som skolan när vi kom upp med idén att kombinera Instructables tävlingen med rutan alla hjärtans! Detta Instructables var mycke...

Föraktliga mig Tortilla Chip Sombrero Copycat

jag är ganska säker på att nästan alla av oss hade två huvudsakliga tankar efter att ha sett Despicable Me 2:-Jag älskade det!-Jag behöver en av dessa nacho sombreros och jag behöver det nu.Sedan att hitta en nacho sombrero i min lokala mexikansk res...

Föraktliga mig minion mobila

Hej alla,I detta projekt ska jag visa dig hur man gör minion mobil från början,Jag är också att ange detta i helgen projekt tävling så om du gillar detta projekt rösta,OK att gå vidare till vad vi skall komma igång,PS din kommer att behöva titta på v...

Be en ingenjör Powerpuff flickor stil Puppets

en favorit webshow är Ask ingenjör värd Phil Torrone och Limor "Ladyada" stekt av Adafruit. Det är en vecka stängningen av maker världen händelser, nyheter, produkter och projekt. Även om det primära fokus är på elektronik, den visar upp sig som...

Silikon armband Inspiration

efter från min silikon armband instructable, jag har gjort en lista över olika idéer för ditt armband. Jag planerar att göra alla dessa och du kan kommentera som sådana yor favoriten eller några idéer för andra armband idéer. Här är 13 olika idéer hä...

Minion huvud

vad är riktigt populär när det gäller barn dessa dagar? Föraktliga mig! Inte alla vill ha en gunstling?! Här kan jag visa dig hur man kan låta ditt barn vara en gunstling för Halloween.Steg 1: Vad du behöver Leveranser: plast Halloween godis skål, 1...

Kartong laddning Pod

Okej, så jag hade en kartong liggandes, något större än min telefon (Xperia Z). Jag tänkte vad bör göras. Glödlampa [Mr.Gru i föraktliga mig]. En laddning pod så att telefonen kan sitta på stickkontakt utan länge stökigt kabel till närmaste bordet el...

Hur man drar en Despicable Me Minion ritning Video

hur man drar en föraktliga mig gunstling. Lär dig att rita, bläck och färg denna version av en föraktliga mig gunstling. Du kan rita det själv och för bättre resultat försök och Google några Minion referens bilder Rita ytterligare inspiration från....

Handskfacket projektet

Om man ser tillbaka till början av bilar de var (är fortfarande) stökigt, smutsiga, fet och kallt. Kör med så mycket mixtrande som drivkraft. Kontroll av olja och smörjmedel, kontrollerar däck och bälten och vinden i ansiktet piercing händerna. De ri...

Gigantisk kartong Minion kostym

år för Halloween jag beslutat att göra en föraktliga mig Minion kostym av mestadels kartong, silvertejp och PVC-rör. Det blev fantastiskt! Jag hade stora förhoppningar att det skulle visa sig men långt överträffade mina förväntningar. Jag är 6'10 ''...