Fragmentering kött - Wolverine stil!Inledning:

Min fru * älskar * drog/strimlad kött. Pulled Pork, drog nötkött, strimlad kyckling, du namn den. Jag har bara fragmentering allt med normala tabell gafflar och det har varit få långtråkigt. Nu har de dessa fina lilla plast/epoxi som online kallas "Wolf Paws" eller "Bear tassar". De är inte mycket dyrt. Enligt min erfarenhet tenderar dessa saker att bryta för mig. Som brukar inte bry mig så mycket eftersom då jag har en ursäkt att limma dem tillbaka tillsammans och göra dem starkare i processen. I detta fall, men trodde jag jag kunde göra något bättre från början. Så med några billiga metall grillspett och några skrot virke jag kunde göra några ganska praktisk kött dokumentförstörare. Till slut hamnar de ser mycket lik Wolverine claws (från X-men). Så ska de gå stora på grillfester i sommar.

Och i en anda av hur den kommersiella sådana namnges alla, jag ska kallar dessa "Wolverine klor", eftersom det är vad alla i butiken frågade mig om det var vad jag gjorde när jag gjorde dessa. Tekniskt sett Wolverine (från X-men) bara har 3 klor, men jag ville mer för fragmentering och jag älskar primtal så jag fick gå med 5.

Jag bör också nämna att jag gjorde det på TechShop! Om du inte har en TechShop i din stad, måste jag säga att jag verkligen kände din smärta. Det var tills de öppnade man upp inom gångavstånd från mig. Nu är jag det varje dag nästan! Men som inte bör avråda dig från att försöka detta projekt, rusade det bara upp den tid det tog mig att göra detta.

Material:

Skrot trä kan du handtag av

Billig metall kabob spett

Dremel eller hacka såg

Trälim eller Gorilla lim

Borr (eller Dremel)

Polyuretan är klar (tillval)

Jag gjorde två olika typer av handtag på detta projekt. En var från en gren av Mesquite trä som kom från regelbunden beskärning och utsågs att bli träkol. En annan jag bara gjorde från två små bitar av 3/4" plywood. Jag gjorde detta på TechShop så det finns alltid en fri leverans av små plywood bitar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

WOLVERINE TEMA HALLOWEEN PROP!

Oftast i filmer KLORNA visas med hjälp av DIGI-EFECTS (PHOTOSHOP, RAMPAGE MAX) men i detta INSTRUCTABLE jag kommer att visa dig alla hur man gör den verkliga XD WOLVERINE klor. EGENTLIGEN ÄR DET MYCKET LÄTT ATT GÖRA OCH HELA TIDEN DEN ANVÄNDER, ÄR FÖ...

Wolverine kostym med indragbara klor

Årets tema för Halloween var super hjältar, så i början av oktober I anges för att utforma en järv klädedräkt. Outfit bygger på X-Men filmerna, eftersom det är mycket lättare att se cool i svart läder än gula spandex. Klorna I baserat på serietidning...

Teleskopisk Wolverine Claws

Jag är en Super Hero nörd och Halloween är den bästa stunden i året skrika högt genom att visa upp några mycket cool hemlagad kostymer. Det finns redan en hel del DIY Wolverine klor ute, från enkel kartong som till funktionella uppstickare, som Colin...

Hur man kan dricka ditt kaffe "Trucker-stil"

nej, menar vi inte hur man kan dricka ditt kaffe med ena handen samtidigt som yakkin' i din CB med den andra. Detta är ett lysande sätt att ställa in din portabel papper kaffe kopp att minska sannolikheten för ett spill. Detta visades för mig av en t...

5 minuters brasiliansk stil Cupcake

Jag lärde nyligen att göra 5 minuters cupcakes, men efter en liten sökning här på Instructables, jag fick reda på att ett fåtal personer redan hade postat receptet.Så jag tänkte att skulle kunna jag lägga en brasiliansk touch.Detta instructable komme...

20 "x 30" Canvas stil sällskapsdjur foto

Gör en duk stil bild med din anpassade tryckt tyg!!!Material30 "x 20" anpassade foto örngott (du kan beställa från en webbplats som foto gåvor, snapfish, walmart, etc., de kör $16-$20)SaxHeavy Duty häftapparatAtt göra ram2 st. 3/4 "x 2"...

8-bitars stil melodi kort från Public Domain innehåll

8-bitars stil melodi kortet införs i den här guiden kombinerar enkel DIY elektronik med nedsamplas Public Domain bilder och ljud. Själva kortet är gjort av kraftig kartong, skumgummiplattan och utskrifter av berömda målningar. Målningarna har varit p...

Ett originellt sätt att frame needlepoint eller korsstygn tyger asiatisk stil

de flesta broderier tyger sydda för display inramas som tavlor i trä eller plast ramar med glas läggas på dem.Jag ska visa dig en ny metod för inramning för enklare förvaring och visning. Detta sätt kan du rulla dina tyger som en papyrus, lagra dem i...

Minotaur kostym-Narnia stil

Hej och Välkommen till min steg för steg guide om hur man bygger denna Narnia stil minotaur, det görs mycket billigt och använda material som jag redan hade, alla av päls är gjord av sträng att jag rivit och varm limmade på att göra en päls effekt, j...

Borderlands stil T-shirt

Hej underhuggare!Varje valv jägare behöver säkert en bra utrustning, så jag presentera min Borderlands stil T-shirt!Det är verkligen enkelt, Billigt och snabbt att göra en och det ser riktigt cool!Steg 1: Vad du behöver? färgborste(gamla) T-shirtDet...

Anime stil marionett ögon

i detta Instructable jag ska visa dig hur jag göra ögonen marionett. Det har varit över 6 år sedan jag har aktivt gjort dockorna och har sakta börjat komma tillbaka in i den. Tillbaka då jag gjort en grov blogginlägg om hur jag gjorde dem, och återbe...

Assassins Creed stil handleden blad

vad gjorde du?Jag har gjort ett handleden blad som är inspirerad från videospel serien Assassin's Creed. Jag tillbringade mycket av min tid att försöka hitta en design jag gillade denna stil kniv men efter en lång tids letande jag aldrig gillade någo...

Hjälte av Legend (Toon stil)

Välkommen till Ganbatte Cosplay, där ingen är bedömd på vad de gör, så länge som de gör sitt bästa! Låt oss göra en rolig, lätt cosplay tillsammans och bygga din sömnad färdigheter medan vi ändå håller på.Observera att mönstret bitar är tillgänglig s...

Guerrilla trädgårdsskötsel - bombningen stil

föreställa sig du kör igenom den urbana djungeln. Du lever ditt liv, försöka göra vad som är rätt och medan du äter miles och undvika korsningen åkare, äldre personer, hundar och tvättbjörnar ser du alla dessa monotona rondeller, vägkanter och övergi...

Vacker Pompeji stil Decoupage projekt (konst ingår)

detta vackra decoupage projekt har många steg men är lätt för att göra eftersom jag satt ihop de flesta av designen steg i teckningen. Det är vackert nog att använda i ditt vardagsrum eller överallt där du använder återvunnet påsar. Min stil är gamla...

Hur man gör ånga punk stil ryggsäck/coustume

jag idag gör en instructable om hur man gör en ånga punk stil ryggsäck/coustumeSteg 1: Steg ett: föremål och design Objekt behöver du:2 x skokartongsStora kort och tjock PVC-rörNågot att använda som din chimeny eller ånga trattSvart tejpLimpistolSaxH...

Konvertera mynt stil torn i finger justerbar torn

jag har luft gevär och inte har medel att köpa ett högre end scope med finger justerbar torn som kan vara uppåt från $80. Så jag bestämde mig att konvertera min mynt stil torn för under $8 utan att använda lim/epoxy. Det finns människor där ute som e...

Passar gitarr rem slutet pin knappar och gutar stil rem till en Ukelele.

This is how I made and fitted acoustic guitar style straps on 2 of my Ukeleles.Efter att ha provat ut en runda nacke stil strängen Ukelele rem men bara att hitta det gjorde ingenting men skrapa av ljud hål och vara en konstant irritation som det stän...

3D-Print "Hjulet däckets slitbana stil" Ring (storlek S)

jag såg ett par av dessa gjorda av metall (antingen kasta eller borras), men de var mycket dyra. Jag trodde jag kunde göra min egen version, så jag bestämde mig att modellera en själv som kan skrivas ut...Perfekt för alla som är bil, van, cykel eller...