Funky fladdrande steamlightHej alla
Idag I´d som du kan presentera en mycket funky objekt som är helt enkelt att bygga ett ser ut mycket funky.
Det kallas "Den fladdrande steamlight" och den har en liten historia innan du börjar.

Några dagar sedan tog jag en dagstur med min minsta son (14) från Hamburg, Tyskland till Danmark youst att tillbringa dagen på Nordsjön. I en stormarknad där vi köpte lite saft att dricka, fångade mina ögon denna lilla gadget bredvid flaskorna som heter på danska: "party-propper". Dess ett slags "plast-kork"-plugg som du sätter i din öppna flaskan efter inkoppling det och det gör en flimrande ljus. Jag var så fascinerad att jag köpte två förpackningar av dem och började detta projekt efter en mycket bra dag på stranden ;-))

Nu kommer jag visa dig hemligheten med denna gadget och vad du kan göra med det för dina steampunk idéer. Jag har också gjort en liten film för att demonstrera hur ljuset fungerar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Funky Monkey äggtoddy semester Cocktail

I en festlig stämning för semester beslutade Ms. Zoid och jag att köpa några äggtoddy. Att vara kreativa duon vi anspråk på att vara, ville vi ha kul med vår skapelse och gör det verkligen gott. Här är hur vi gjorde det.INGREDIENSER:1 kopp is2 koppar...

Funky Om Nom Nom hänge med godis örhänge

Hej Fellows,Jag brukade vara en gamer i Mario & Contra dagar. Jag har inte spelat mycket sedan dess och tills touch baserat rörlig gaming revolution. Och det kom ett spel så ont att det kan döda din tid utan att du ens veta om det.. Det kallas "S...

Funky Flower topp pennor

Jag har gjort dessa blomma toppade pennor i år... nej vänta... årtionden (usch)! Denna särskilda blomma pen var en fest för för en Mad Hatter tema tebjudning, därav googly ögon och ordet FUNKY i titeln!De är så lätt, jag bara har 2 bilder för steg fö...

Förändrad glas kakel hängande halsband - Funky blad

Denna unika taklampa är tillverkad av en förändrad Glaskakel från hem förbättring butik. Hänget är prydd med upphöjda bladverk mönster. Funky fern är stansas från roliga skum. Verkligen... Vem visste? Jag målade framsidan och baksidan av kakel med or...

Billig, nr-sömnad gardiner funky

jag älskar tyg. Jag tror en bra, klassiska tyg kan gå igenom tidens tand och fortfarande vara häftigt att titta på, att kontakten.Jag älskar också gardiner... så hur ska jag gå om att få nya funky gardiner med coolt tyg för under 5$? med några sömnad...

ArtCAM Express - skapa ett funky kafé tecken

hur man skapar ett funky kafé tecken i artcam express. Anpassa texten för att anpassa det och även ändra bilden för ett helt annat tecken.Saker som behövs;ArtCAM ExpressCNC-maskin & skärande verktygBilderBit material...

"Funky Monkey" Smoothie

detta är en energi öka drink stora för morgnar eller när du behöver lite energi.Steg 1: Vad du behöveren mixermätning av kopparett par glasögon3 bananer1 dl mandel mjölk eller soja mjölk eller mjölk eller någon annan typ av mjölk som du kan drickamal...

Funky halsband idé :)

min syster gillar samla soda kan flikar, och jag var uttråkad en dag... så jag gjorde dessa :)Allt du behöver är-soda kan tabba - någon storlek eller färg, upp till er :)nagellack/akryl färgSträng/läderNail filersax(ledsen om det är förvirrande, lämn...

Funky PCB former

med 123D Circuits.io det är möjlighet att göra fancy funky PCB former som följande.http://www.Circuits.IO/Circuits/4384Steg 1: Redigera pcb gränsen Välj PCB gränsen genom att klicka på den. Du kan klicka på en blå handtaget för att flytta det separat...

Funky ulliga Robot halsduk

när vädret blev kallt efter jul, min 2 år gamla såg min halsduk och ville ha en halsduk av hans egna. Pojken älskar robotar (som inte!) och jag hade en vision av en söt liten robot dekorera hans nya halsduk. Jag hade några överblivna brun fleece och...

Fladdrande lågor kjol

en cirkel kjol som swishes vackert och ser fantastiska.Denna vackra kjolen är från ett mönster på www.elann.com. Jag blev kär i det ögonblicket jag såg den. Spetsar stickning alltid in mig.Jag har stickning från mycket tidig ålder. En av dessa bilder...

Funky-Retro-billiga Ass bälte spänne

gör du egna Funky bälte låsbeslaget, från en gammal bälte och en tejp casset. Vara kool kid med dina kompisar!, eassiest och billigaste alternativet utan att behöva köpa ett spänne!Varning: när du använder denna produkt kan orsaka en märkbar ökning a...

Chunky - Funky armband

Hej där! Jag är en tonåring från Indien som älskar att göra nya saker på rainbow vävstolen!Idag ska jag lära dig att göra denna Chunky-Funky armband. Det är en av mina favorit armband gjort på Rainbow vävstolen. Hoppas du tycker om att göra det! Vem...

Funky skor

dessa skor är gjorda av 11 1/2" docka skor. En flicka kan inte bära tillräckligt skor om hon bara har två fötter.Steg 1: Steg 2. Samla in verktyg: -Små smycken tång-Små smycken runt näsa tång-Liten avbitare-Liten nål-Stor nålSteg 2: Steg 1. Samla mat...

Göra en Funky säkerhetsnål armband

denna säkerhetsnål armband är cool, lätt att göra, och gör sig av med den stora lådan säkerhetsnålar i din garderob! Allt du behöver är 80 säkerhetsnålar, (ju större desto bättre!) resårsnodd, och utsäde eller E pärlor i färger som du väljer. Beroend...

Gör din egen Funky eller Fancy hår sticker

detta är en uppdatering av en hur jag gjorde för nu-lång borta alt.gothic.fashion zine 2.0. Det täcker grundläggande hairstick metoder för tillverkning, målning/behandling och dekoration. Du kan göra vackra, robust, designer/funky hår fastnar för en...

Hur man gör fladdrande ljus

fladdrande ljus är den rapier används av asuna i svärd konst på nätetDetta är det enklaste sättet att göra svärd och mest kostnadseffektivt att göra detta eller nästan alla svärdPS dess mitt första instructable så konstruktiva råd skulle vara till hj...

Funky Yo-Yo halsduk

* {} * {} * {} * {}Lysa upp vintern med denna roliga, mysiga och trendiga Yo-Yo scarf tråkig, trist månaderna! Yo-yos var på modet i 30- och 40-talet, och nu, år senare, är fortfarande mycket populär idag! Göra dem är en enkel, rolig och billig proce...

Steamlight Pharo

Hej allaDetta är min andra Steampunk projekt i "Junophopr - steamlight - Pharo".IT´s en liten fyr i stampunk stile.Det fungerar med en mycket liten elektronisk som jag ersatt från en dekoration boll med ändra färger av tre LED.Steg 1: Delar i De...