Gadd vetenskap Flash Liquidizer Ultra Casey enhet"Tack för inköp av denna artikel från Gadd Science Inc.!"

Typ Bild Beskrivning
F.L.U.D.D.

A multifunktions vattenkanoner uppfanns av Professor Elvin Gadd som Mario backar som en ryggsäck. Eftersom F.L.U.D.D. är kunna samtala med Mario, har det tros vara utrustade med någon form av artificiell intelligens. Med speciella munstycken, F.L.U.D.D. kan användas som en jet pack att nå höga platser eller för höghastighetståg simning.

Hej alla, ledamot SKIFT! här med en annan foto Instructable.

För två veckor sedan gick jag på en fem dagars semester med familjen besök Honolulu, Hawaii tropiska paradis. Dock vad jag trodde skulle en avkopplande sommarsemester faktiskt visade sig vara en farlig situation. Vid min ankomst, jag greps av polisen och skulden för att täcka hela staden med vile-färg som föroreningar, då tvingas in i en längre vistelse tills jag hade rensas det upp. Tack och lov hade jag med mig min trogna bärbar Flash Liquidizer Ultra Casey enhet eller "FLUDD".

OK, så kanske det inte hända, men jag ta FLUDD med mig när jag gick på min Hawaiian Vacation.

FLUDD är ett av mina tidigaste Mattraptions, byggd och designad av mig när jag gick i 8: e klass. Då, jag var extremt investerat i spelet Super Mario Sunshine och att vara bosatt galen vetenskapsman, jag var verkligen intresserad av att skapa ett projekt från spelet. Så när jag hittade den här Wendys jordnötter 50-årsdagen konfetti Shooter #3 Toy samlar damm i min garderob, jag omedelbart visste att jag ville skapa en bärbar version av Marios vatten sprutning jetpack.

Den grundläggande funktionen för denna enhet är enkel. Genom att vända upp och ned på jordnötter leksaken, installera en enkel enkelriktad ventil och infoga en längd på flexibel slang från konfetti världen till toppen, kunde jag göra enheten pumpa vatten från i plast världen och ut ur munstycket huvudet. Huvudet är byggd av Sculpey Clay, en gul plast boll och en cykel horn, medan dekorativa blå pumpen kommer från Star Wars Episod 1 leksaken. Utbudet av hans vatten är runt 5-10 fötter och han kan hålla upp till 3,5 shotglasses vatten.

FLUDD är en min mest klassiska uppfinningar och tillsammans med min mikrob Obliterator robot, hjälper mig hålla min rengöring OCD i schack. Han ser också bra på stranden!

-M.E.

Obs: Jag vet det är förmodligen för sent att skicka detta till vattensporter utmaning, men åtminstone jag kan fortfarande ange detta i vår i huset "sommar kul tävling".

Relaterade Ämnen

3D-projektet utmaningen: Flash Drive fall

det finns så många minnen där ute är det lätt att få din egen förlorade bland dem. Eller kanske, som jag, du har flera knackar runt din väska och få dem förvirrade. Jaha då är det dags att göra ett anpassat fall! Det är enkelt och snabbt och du kan g...

HP Scanjet5 uppgradering

uppgradera en HP Scanjet5 Nätverken Avsökare med ett min-itx system och GNU/Linux för att få snabbare processorhastighet och lägga till mer nytta som dokument hantering och fillagring och server.Steg 1: Förbered dig på att hackaSkannern är byggt i 2...

Multitouch musikkontroll

Detta projekt är en Arduino-powered infraröd pekskärm / soffbord gränssnitt som jag har varit med att styra olika musik och grafik program på min dator. Detta är ett gammalt projekt som jag har nyligen haft tid att gå tillbaka och dokument/fixa upp;...

VUSBTiny AVR SPI programmerare

efter att göra en usbtiny isp programmerare och använder det i 6 månader, tittade jag på att göra en för bära omkring på. Jag gillar simplicy av usbtiny isp design men vill göra det ännu mindre och tar mindre delar. en sak i den ursprungliga designen...

LinkIt en Bluetooth Car Kit

Jag tror teknikprojekt mycket noga kan jämföras med konstverk. Varje projekt bör vara olika och har egen unik spin på en grundläggande idé. Det är därför jag har skapat denna steg för steg guide om hur du skapar grundläggande plattformen för en Bluet...

Öppna din garageport med din ANDROID!

Så lång historia kort, jag bor i ett hus med 5 bilar och 2 garage dörröppnare. Detta har visat sig vara lite av ett problem i år, medan rotade igenom mina föräldrar elektronik låda jag kom över en "gnista Core", WiFi aktiverade arduino-liknande...

Ubuntu (eller alla linux-distributioner) pålagt en startbar flash-enhet med LinuxLive USB Creator

med Windows 8 irriterande alla från casual datoranvändare att mest stressade användare, ett alternativ är mer än välkommen.Släpp den £1000 eller mer på en mac, varför inte prova linux? Eller för att vara specifik, Ubuntu.Gratis och säkert, det är lät...

Boot och köra Ubuntu från en Flash-enhet

kör ett operativsystem som Windows, bort av din flash-enhet kan vara mycket användbart ibland. Du kan återställa data från en hårddisk och kopiera den till en extern hårddisk om datorn inte kommer att starta upp eller skanna datorn efter virus och så...

Anpassade USB flash-enhet.

Har du funderat på faktumet att nästan * något * kan användas för att skapa en USB-enhet?Detta är några exempel på några jag har skapat; så du kan få några idéer.Möjligheterna är oändliga... och det är ett bra sätt att anpassa din egen prylar.Steg 1:...

Installera en Flash-enhet som en minnesenhet på XBOX 360

många människor vet inte detta, men om du inte köper en XBOX 360 med en hårddisk det är en enkel och cheap(ish) alternativ till att köpa en $50-100 hårddisk och installera den. Det finns många minnen som du kan köpa och använda på din XBOX för lagrin...

USB-flash-enhet upphittat box

Det finns oftast många, felplacerade eller glömma USB blixt drivar liggandes YuKonstruct; av datorer, 3D-skrivare, laserskärare, köksbänken, Soffbord, etc. och, när någon ber runt om en att de har förlorat kontakten med, det är svårt att komma ihåg v...

Hur man starta upp PUD Linux av en flash-enhet

detta instructable lär dig hur man installerar PUD, en 260MB OS, på flash-enheten. Detta är min första instructable så snälla, vara hård mot mig.Det är långlivade, så det kommer att spara inställningar vid avslut. Jag är inte ansvarig för något hände...

Chess bit flash-enhet

[detta Instructable är en del av mitt göra din väg genom 2012 utmaning - mer information här]Efter några år med dem, min blixt driver oftast slut upp med brutet fall och trots att de tekniskt sett fortfarande skulle fungera, naturligtvis blir de myck...

Chess bit flash-enheter - bilder

bilder av laserskuren okoumé trä delar att vara förberedd för att göra schack bit flash-enheter....

Super säker magnetiskt låst flash-enhet (i fem minuter eller mindre)

medan du surfar Instructables häromdagen hittade jag denna lysande idé- - när man tittar på kommentarerna hittade jag att det är möjligt att låsa en USB-port genom att sätta en strömbrytare på en av datakablar. Det är en fantastisk idé, hittade jag e...

EEPROM minne (Flash-enhet fall)

Här är en snabb instructable av något jag gjorde en "regnig" dag. Jag har en 1GB flash-enhet jag hade fått på en Goodwill utlopp för bokstavligen nästan ingenting, som jag tänkt göra ett anpassade fall för. Jag använde en gammal EEPROM chip jag...

Dölja din flash-enhet som en mus

någonsin tyckte om att skydda dina data i den säkraste vägen någonsin? Detta är en bra metod att dölja din blixt/tumme/penna driva: enkelt uttryckt det inuti en mus.Steg 1: material Behöver du:-en gammal mus-en gammal blixt driva-små plus skruvmejsel...

USB-flash-enhet spannmål och sked Täck

om du vill göra din flash-enhet ser ut som en sked av spannmål och sedan göra detta, och Visa det för alla dina vänner och se dem bli förvånad.Steg 1: Vad du behöver Material:stråsädskedUSB-flashminnelimpistollimmet stickSteg 2: Limma den Limma i fla...

Flash fabriken bild till din Google Nexus enhet

Jag använde min Nexus 7, men detta bör fungera med alla nexus enheter...!!! Jag är inte ansvarig om du tegel din enhet, eller för något annat!!!! Detta kommer att Radera alla filer på enheten!Steg 1: Ladda ner bildenGoogle har bilder av alla nexus en...