Gamla mode rakkniv borsteHej allihopa, idag eller nu är instructible beroende på när du läser detta kommer att bli om hur man gör en gammal mode Rakborste för en rakkniv (eller vanlig rakhyvel antar jag men det skulle vara typ av dumt). Hur som helst, tidigare jag affisch en instructible på hur man gör en rakkniv som jag hade gjort för min bror och nu att fortsätta den rakkniv som jag kommer att visa dig hur man gör penseln, så here we go.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gamla mode mjuk Pumpkin Cookies

detta är en steg för steg handledning om hur man bakar gamla mode mjuk Pumpkin Cookies. Receptet är artighet av VeryBestBaking.com. Detta är en stor behandla göra för Halloween, Thanksgiving, fotbollsspel, eller alla fall tillfällen! De är en mer "br...

Gamla mode pannkakor (enda portion)

http://www.savynaturalista.com/2013/08/14/Old-Fashion-Pancakes-Single-Serving/Smaskiga pannkakor bara för en...Gammeldags pannkakor (enda portion) recept:Gamla mode pannkakor (enda portion) recept:1/4 cup mjöl1 ägg1 tsk bakpulvernypa salt1 msk socker...

Gamla mode penna

jag gick nyligen till ett återskapande av inbördeskriget. Det var häftigt, jag gillade verkligen den. Men de säljer något att typen av botherd mig. Pennor för $2. Så nu kommer att nu jag visa dig hur man gör samma penna, för mycket mindre pengar. I s...

Gamla mode knaprigt jordnötssmör kakor

Min mormors recept för henne när hon gifte sig 1926. Min mormor hade 12 barn, min mamma var den yngsta, som älskar kakor så mormor gjorde dessa ofta. Detta var hennes recept att hon skrev ner på en gammal bit av tapetserade gav till min mamma i 1965....

Kläder att torka Rack - gamla mode Design kopia

det störde mig att se hustrun behöva arbeta så hårt för att inrätta en hopfällbar Torkställ torka hennes s och barnen simma grejer så jag började forska en wall mount setup som skulle vika platt mot väggen. De flesta mönster jag hittade var stora lea...

Gamla mode ficklampa

jag lärde mig detta trick från några vänner och fulländat det själv. Vänligen inte att de är relativt instabil och bör inte användas för något annat än nöd- eller nyhet ändamål. DVS. Jag rekommenderar inte med hjälp av dessa för att vara del av någon...

Goda gamla mode skadedjursbekämpning

titta på nästa stegSteg 1: 1. Hitta pest Bara hitta en pest och fånga detSteg 2:2. Gör körningen tabell Det är ganska rakt framåt du göra något för att döda den på. Också få något skarp att sticka det with(I'm using a wine topper).also bifoga ett vin...

Hur man göra gamla mode morot muffins

detta är en mycket enkel ibland om du följer anvisningarna kan du eller du kan inte det ingen spelar roll.Steg 1: INGREIDIENTS Först behöver du dessa ingredienserSERVERAR 30-324 KOPPAR ALLA ÄNDAMÅL MJÖL4 DL SOCKER4 TSK BAKPULVER4 TSK KANEL2 TSK SALT8...

Zombie PC fall mod, tillbaka från de döda PC med utrymmesbesparande sida monterade enheter.

Projektet Zombie, återuppliva livet till en död PC och att den passar min dator bänk bättreUngefär 2 år eller så sedan min dator gick bang precis när jag behövde det för lite arbete och jag var tvungen att gå ut och panik köpa en laptop för att få ar...

Mod Podge Notebook

jag har velat göra detta ett tag men här är det nu!Steg 1: verktyg *mod podge* borsta (någon pensel skulle fungera men jag föredrar den svamp typ) (se bild)* scrapbook papper* sammansättning notebook (du kan göra detta med nästan vad som helst men ja...

PI Ja(R) fyrkant

glad Pi dag instructables vänner. Som matte lärare är detta en semester för oss i arbetet och en anledning att fira. För att göra dessa enskilda pajer jag börja med en tid testat recept och enligt min mening den enda paj smak värt att äta, goda gamla...

Decoupage muggar

Förvandla en vanlig kaffekopp till en personlig gåva med cut-outs från förpackning papper gamla tidningar!Steg 1: Vad du behöverVad du behöver är följande...kaffemuggar (jag använder vita och gula muggar)gamla tidningar / omslagspappersax eller X-act...

Vägg av Rainbow Koi: Version 2.0

Nästan ett helt år sedan jag postat en tidigare handledning (första versionen av denna idé av origami koi), och jag fick bra feedback från andra i avsnitten kommentarer. Efter läst kommentarerna, beslöt jag att göra en annan version innehåller några...

Darth Vader Lamp

Välkommen till tillverkningen av min Darth Vader lampa staty, som en snabb intro började jag arbeta på detta projekt ett par år sedan medan jag studerade hur att skulptera trasa och mindes jag hade en Darth Vader jag började och beslutat att använda...

Cookie deg Cupcakes

Små bitar av Cookie Dough, rätt i din Cupcake, göra en fantastisk kombinationSteg 1: Ingredienser för Cupcake2 2/3 koppar mjöl1 tsk bakpulver1 tsk bakpulver¼ tsk Salt1 kopp osaltat mjukt smör1 ½ dl brunt socker3 stora ägg1 dl mjölk2 tsk vaniljextrakt...

Tiny Gargoyle of the Night

I used my son's PJ's as a pattern. Jag skär ut grå stretchigt material och sydde det som ett stycke med kardborreband på baksidan. Jag satte en skallig cap $3 och $3 elf öron på min son. Jag gjorde hans vingar av lätta trä trim som byggare använder p...

Vital kärnan i kaffebönan

En annan värld, en annan gång. I åldern av förundran. Tusen år sedan, var detta land grön, tills böna knäckt.En enda enda böna var förlorat, (tror det rullade under kylen)Men det finns en profetia...Tusen år har gått.Nu, en gång i världen måste genom...

Boka Press

kan du trycka på en bok med bara vikter, men detta är en mycket trevligare och professionella sätt att trycka böcker för boken reparation. Min fru är en bibliotekarie doktorand, och ville reparera de gamla mode "papper" böckerna. Jag skulle få h...

Papercraft Airship (L.Z. 100 serien): Rustningar

i andra upplagan av bygga din alldeles egna steampunk papercraft airshipen jag kommer att gå över byggandet av de vapen som kommer att pryda din vackra fartyg. Är någonsin underbara kanoner (endast på militära fartyg.), upprepande kanonen och gripen...