Garage projektet i kretsloppsodling StarterKretsloppsodling använder fiskavfall för att mata växter. I sin tur hjälpa växterna rent vatten fisken lever i. Detta system fungerar genom att pumpa vatten från ett akvarium genom en växa säng och sedan låta gravitationen rinner vattnet tillbaka i akvariet.

Jag har velat komma in kretsloppsodling ett tag, så jag äntligen tog steget. Jag byggde ett litet system för ganska billiga. Det kommer inte att utfodring min familj något snart, men det är roligt att lära sig på. Det är ganska fristående och sitter bra i hörnet av mitt garage.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Garage dörröppnare med iphone (Arduino projekt)

du kan också köpa iWUP 100% monteras på: iwupmobile.comSteg 1: Starta projektmaterial Vad ska jag börja?Maskinvarukraven att starta är:* Obs: var kan jag köpa materialet med alla komponenter att bygga själv systemet:http://iwup.altervista.org/Shop/re...

Slitna igen: Göra en relik Surf grön 50 början

jag gillar utseendet av årgång sliten 50-tal Surf grön Fender Stratocaster. Vad jag inte gillar är $3K och högre prislapp som Fender Custom Shop har på vägen slitna remakes av denna färg. Fender erbjuder ett par mycket trevlig Surf grön vintage remak...

Horisontella gyroskopsystem stabilisering kamera

här är en mycket unik enhet avsedd att placeras på toppen av din bil. Det finns en kamera i ena änden och en servomotor på andra sidan (servo aktiveras genom ett inbyggt gyroskop).I slutändan var design tänkt för drifting. Eftersom vintern var riktig...

IR sändare och mottagare

söker ett sätt att berätta hur långt du är i ditt garage? Trött på att knyta tennisbollar att taket bara för att din hund blir upphetsad och dra dem ned? Funderar på att bli av med din tråkiga gamla reflektor? Har åtminstone en grundläggande uppfattn...

Hur man gör en flytande hörn hylla för Under $12 Version.01

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en flytande hörnhylla som jag gjorde på TechshopTvå saker att notera innan du går ombord, 1. Denna hylla är perfekt för lätt och enkel användning--att hålla en bildram, etc. Beroende på hur den monter...

Manliest Lazy Susan någonsin

Jag bytte ut en 12" geringssåg blad som hade levt ett anständigt liv men behövs pensionering, och undrade hur det kan vara åter utlovat. Jag kom upp med idén att göra en Lazy Susan skivspelare för grillen som kan dubbla som vapen om zombie apokalyps...

Hur du kommer igång på kicken

om du vill använda crowdfunding för ett projekt, du är förmodligen tänker av kicken som ett sätt att få det gjort. Det finns andra bra alternativ, men kicken har mycket som händer för det med en stor publik och en välkänd plattform.Nyligen startade j...

Hur man gör Super kardinal pappersflygplan

utformade för att följa sin namne, Super kardinal papper flygplan har en mycket liknande layout och ännu bättre prestanda med ett betydligt modernare utseende och exakt layout. Detta flygplan är snabb och lång sträcker sig, och är min minsta kryssare...

Starter projektet & Embellishing vänster overs

jag blev kär i den tovad blomma Tote i Better Homes & Gardens stickning kul för alla bok. Det hade varit ca 20 år sedan jag hade stickat något, så jag började med det vadmal Comfort afghanskt från boken och gjorde det med det mycket mjuk Lion Brand v...

Introduktion till kretsloppsodling

När jag först hörde om kretsloppsodling, var jag ganska stoked. Det var ett främmande koncept på gång, att kunna växa fiskar och växter i harmoni. Det har tagit några år, men jag äntligen byggt ett system som uppfyller mina behov. Det var också masso...

Kretsloppsodling: Online Relay kontroll

IntroDet mest spännande för någon ny är övervakning, kontroll och automatisering över internet, att kunna manuellt slå något på eller av med din dator, surfplatta eller telefon, var som helst.Oundvikligen, nästa steg är att automatisera kontroll. Vis...

Hönshus från gamla Garage skåp

Ingenting är så underbart som hem fullvuxet ägg. För vårt hönshus använde jag en hög med en-av-tolv pine brädor kvar från att ta bort våra gamla garage skåp. Jag har funnit att med alla projekt, jag tillbringar mycket mer tid planering än på konstruk...

Garage dörröppnare

Använd en Raspberry Pi och en smartphone (eller laptop) för att öppna, stänga och övervaka en garageport. Att öppna och stänga dörren säkert genom att använda självsignerade certifikat installerat på familjemedlemmarnas mobiltelefoner. Om dörren är ö...

Garage trä arbetsbänk

först och främst vill jag hälsa alla er där. Jag har varit en lång tid lurker här på Instructables, och alla dina projekt hjälpt mig mycket. Nu ville jag bara börja dela några från mina projekt.Jag har ett 2 bil garage, som jag använder hälften så en...

Min Eco-vänlig Garage varmvattenberedare: En pneumatisk termiska solfångare

Detta instructable kommer att täcka bygga av min 72 kvadratfot termiska solfångare som utnyttjar solens energi för att ge vinter tid rumsuppvärmning för min fristående garage verkstad. Den funktionella delen av samlaren är en svart aluminium absorbat...

Garage klättring vägg

i detta instructable jag visa hur jag utformat och byggt en klättervägg i mitt garage för förhållandevis billiga. Om du vill visa projektet och några andra ganska cool har inte jag haft tid att transkribera över till instructablNaturligtvis varierar...

Elektriska Imp Garage dörröppnare

Jag har tappat räkningen på hur många gånger har vi iväg på en resa bara för att vända tillbaka för att se om vi mindes att stänga garageporten. Detta "vänners kompatibla visar dig hur du ansluter den elektriska Imp till ditt garage dörröppnare, hur...

SMS kontrollerade Gate/Garage Remote

IntroduktionEn dead-enkel metod för att styra en trådlös gate/garage sändare via GSM, utnyttja MediaTek LinkIt en. Den viktigaste enheten bakom skapandet en GSM controller för mig var att göra det lätt att använda för den inte-teknisk-savvy. Jag kund...

Ebb och flöde kretsloppsodling för kontoret

Kretsloppsodling är en hybrid mellan Hydroponics och akvarier. I kretsloppsodling-systemet, kommer att ett akvarium med fisk producera ammoniak och andra avfall utvisas av fisken. Detta avfall vatten även om skadliga för fisk är bra äter för växter,...