Gas spara tips
Förlänga gas körsträcka och spara pengar, med hjälp av aceton och xylen.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Spara gas spara parkeringsavgifter och ha kul på en skoter

en av de mest roliga saker du kan göra för att minska din bränsleförbrukning är rida en skoter i stället för att en bil.Motorcyklar är också bra, men svårare att lära sig att rida och mindre lättmanövrerad i överbelastade stadsområden. (Motorcyklar v...

Gas spara främre stötfångaren Air Dam

ett tag tillbaka mina föräldrar besökte våra barn och min pappa var att få en lite uttråkad. Jag sa att jag hade ett projekt för oss. Främre delen av min Honda Civic hade varit skrotas och busted och var hängande fritt i ett par ställen så jag beslöt...

TIPS för flygresor

Varje gång du försöker söka efter flygbiljetter kan du antingen köpa dem eller du fördröja din resa till nästa gång. Jag vet att de flesta av er inte kommer att tro att det finns flygbiljetter är mindre än $200 för en enkel resa, om reser från Los An...

Våren rengöring Tips kylskåp ugn mörkar bricka mögel och mer

Hej har alla våren vuxit! Jag fick våren rengöring feber och tänkte jag skulle varna dig. Jag kommer att dela vad rengöring produkter och verktyg jag använder för att få jobbet gjort. Jag kommer att fokusera på våren rengöring metoder med hjälp av da...

Spara (lite) vatten med en 3D tryckta toalett sjunka!

Inte länge sedan jag såg en instructable om hacking en toalett gratis vatten och jag ville se om jag kunde göra min egen version med 3D-skrivaren.Sammanfattningsvis är ett "toalett handfat" bara en enkel VVS hacka som låter dig tvätta händerna m...

Cylinder avaktivering gas sparare

Cylinder avaktivering Gas Spara - Klicka här för de mest populära videorna försöker incress gas mpg som nya bilar gör, arbetar med buggar....

10 steg till Frugal Living i stil

Nuförtiden är det inte bara studenter som kämpar för att gå ihop. Runt omkring oss, vänner och grannar har svårt att få mot överväldigande odds. Priserna går upp och gånger blir tuffare. Vissa människor lever väl av lever över sina tillgångar och beg...

Gjuten betong lampa

Jag tror att detta är ett ganska enkelt projekt för dig som vill få din fot våt gjutning konkreta. Detta var det andra gjutna konkreta projekt som jag någonsin provat och jag tror att det visade sig ganska bra. Det finns några nyanser som gör det lit...

Bygga en Budget Cafe Racer

någon till motorcyklar har förmodligen sett en Cafe Racer vid något tillfälle, de är en ganska vanlig typ av modifierade cykel för en retro-look som inte tillgripa gamla Harleys och indiska kryssare. De är samma koncept som en bobber, remsor en cykel...

En kort historia av resor och några idéer att maj eller kan inte hjälpa dig hålla din Sanity medan ta resor med din avkomma

resa, speciellt med barn, kan föra ut demonen i nästan vem som helst. Du älskar att se nya platser och du älskar din little tikes din rugrats, din ankle biters, din prepubertala barn, dina ludna tonåringar med deras raging hormoner etc., men låt oss...

Hur man sparar batteriet på en Android

Android-operativsystem vänder mobilkommunikation på huvudet genom att erbjuda funktioner, funktionalitet och en öppen arkitektur som för närvarande är bland bästa på marknaden. Många av funktionerna som finns på Android-enheter kan dock orsaka batter...

Litterära stalagmiter

litterära stalagmiter? Vad är de och varför vill jag ha dem i mitt hus?Tanken är att skapa några unika väggkonst på de billiga. I huvudsak detta instructable är ett finare sätt att spika popup-böcker till din väggar och tak. Det är ganska självförkla...

Låg budget stereo-förstärkare från en dockningsstation för iPod, återanvändning, recycle!

Det har varit ett förnyat intresse för stereo system. Saker som skivspelare och bandspelare har fångat människors fantasi igen. Fysiskt medium har något en nedladdning aldrig kommer att ha, det är ett objekt kan du Visa, hålla i handen eller fysiskt...

Mason Bee House

Infödda mason bin kan hållas för att skydda dem från skadedjur, sjukdomar och rovdjur. De är utmärkta tidiga säsongen pollinatörer för fruktodlingar och andra tidiga säsongen frukt grödor. Mason bin kan göra mer arbete än främmande honungsbin, även p...

Crock-Pot kyckling Cacciatore

jag älskar italiensk mat, jag älskar kommer hem från jobbet till ett kök som är full av de puttra aromatiska dofterna av mina favorit rätter utan att behöva slav bort i köket.Jag har tagit några av mormors bästa rätter och började experimentera med l...

Billiga, men high-end, ek fåfänga att matcha mosaik kakel lestillo

detta var ett billigt, relativt lätt projekt som gett hög slut resultat. Jag gjorde upp för bristen på lagring med en stor medicin skåp. Med några överblivna ek golv, några kvadrat ek spindlar och några halv tum plywood, jag gjorde rutan förhöjda ek...

Paper Crafting 101

Hej alla, idag jag kommer att visa dig hur man gör en bit av en explosion låda jag har gjort tidigare. Eftersom denna tävling handlar också om att dela erfarenhet i listigheten har jag tagit med några tips och tricks vid sidan av detta instructables....

Hur man gör Sparrow pappersflygplan

utformad för att vara det första konventionella drone biplanet, Sparrow är en liten pappersflygplan som blivit just detta. Dess konfiguration kan vingarna små att lägga ovanpå varandra, minimera dess profil när man tittar uppifrån eller nerifrån. Spa...

Strawberry gräddfil Rabarberpaj med Sophia

3/14 bästa paj någonsin!3 huvudingredienser: jordgubbar, rabarber & bästa bakverk någonsin1 10 år gamla baker4 kärleken till bakningSophia delar sin pris vinnande paj (och blå band på land mässan) och instruerar oss från bakverk till fyllning och bak...