Geek kedja: kedja gjord av d20 diceJa, det finns två saker som ledde mig till detta projekt. Första en - jag gillar att känna enskilda, har något att bryta form den grå massan av vardagslivet. Andra - för mycket ledig tid.
Du har förmodligen sett små kedjor som du kan fästa på dina byxor. Jag försökte hitta ett sätt att göra en-av-en-slag kedja. Och jag gjorde. Jag är en gamer (datorspel, RPG och så vidare) bestämde jag mig att ta några RPG tärningarna och göra kedjan av dem. Jag vet att det finns säkert fler freaks som mig så jag ska försöka att berätta om att göra objektet som mitt så mycket som jag kan.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Stickade d20 Dice Bag

när etymike postat hans RPG dice bricka, insåg jag att jag aldrig hade postat en instructable om vad skulle vara mitt geekiest projekt, stickade d20 dice påsen.För några år sedan jag tröttnade på den standard Crown Royal påsen med tärningar bar jag t...

Tre sätt att göra en trä kedja

Att göra en trä kedja är ett klassiskt trä snidning projekt.Det görs traditionellt med enkel carving verktyg för att göra en obruten kedja från en solid bit av trä.Jag trodde det skulle vara kul att utforska olika sätt att göra trä kedjor med både ha...

Hur man gör en kartong Tumbling Dice torn!

Hej alla,I denna handledning kommer jag visa dig hur man gör en kort styrelsen tärning tower. För er som inte vet, en tärning tower är en liten att du kan sätta tärningarna i genom övre. Tärningarna kommer att resa ner tornet och kommer att drabba må...

Lätt flyttbara tärning smycken

efter förgäves söker ett bra sätt att transportera min dice än en tärning väska (som jag alltid tycks förlora!) och att inte kunna hitta en bra halsband jag kunde köpa billigt nära mig, beslutade jag att människan upp och göra en. Det var verkligen i...

Framgångsrika Thrifting

sparsamhet och sändning butiker är allt mer populära eftersom folk börjar förstå vikten av återanvändning och materialåtervinning... och upcycling kreativitet och återanvända!Men hur vet du när du har hittat något värt att köpa? Vad ska du titta efte...

Konstgalleri med rörliga väggar på cykel

jag vet inte vad jag ska kalla detta ännu men för nu släpper med The Art Pedaler (få ordvitsen?).Art Pedaler är avsedd att vara en popup-konstgalleri som kan placera sig någonstans. Konstverket är att hängas på en motoriserad conveyor belt vägg som s...

Skum Ring dekorationer

jag är en vanlig sparare/samlare av något som kan vara "nyttiga" någon gång i framtiden. Jag hatar att kasta allt bort som har potential. I samband med mitt jobb, jag bränna tusentals CD & DVD-skivor och DVD förpackningen innehåller en liten...

AVR Assembler handledning 10

Välkommen till handledning 10!Ledsen att det tog så lång tid för att få denna nästa avbetalning ut men detta är en ganska hektisk tid på året. I alla fall, är här det!Vi har kommit långt och du förmodligen redan är kompetenta nog att skriva många int...

Dice plånbok / nyckel kedja

Hej!Idag ska jag visa dig hur man gör detta cool kedjar gjort av wire och dice! Det kan användas för carying plånboken eller nycklarna. Eller bara för att bära den som en fashionabla tillbehör!Det är billigt och jättelätt att göra!Det är också en sto...

Broderade kedja armband

detta är ett riktigt enkelt sätt att piffa upp en grundläggande kedja armband. Jag är inte ett stort fan av chunky smycken, så detta är ett trevligt sätt att lägga till lite färg utan att lägga till bulk. : DAllt du behöver är några broderi tandtråd...

Cykel kedja armband

en återvunnen cykel kedja till ett armband! Det finns flera olika sätt du kan ordna kedja bitar, inte bara det som visas! Om du gjorde en Glöm inte att driva den jag gjorde detta-knappen och lägga upp bilder!Steg 1: Vad du behöver. - En gammal kedja,...

Justera länkar i en enhet kedja

jag bygger en tjocklek sander som på denna punkt vill jag var fullständig. ( )Varje gång jag gör en annan del av projektet, inser jag hur lite jag vet om metallbearbetning. Jag har aldrig tagit bort länkar i en kedja att ändra spänningen i kedjan inn...

Cykel/motorsåg kedja Damaskus stål

här är hur du kan göra en annan typ av Damaskus stål som har ett mycket distinkt utseende. Den viktigaste komponenten i denna typ av Damaskus är antingen cykel eller motorsåg kedja. För en kort historia av Damaskus steel kolla gärna in min kabel Dama...

Rengör och Smörj motorcykel kedja

I denna instructable video, kommer jag visa dig hur jag rengöras och smörjas min kedja på min 2013 Honda CBR250RA, del av korrekt motorcykel kedja.Verktyg som behövs:10 mm nyckelplast hand borstefotogen,sprayflaskaChain lubeShop handdukarhandskarDet...

Bachelor Party boll och kedja

I somras blev jag ombedd av en vän till mig (och andra instructra-builder) för att i sin bröllopsfest. Detta innebär ju att jag skulle gå på svensexan. Från att få gå, jag varnade honom att han bör förvänta sig en överraskning. Jag presentera dig, si...

Hur man gör en gratis böjande cykel kedja plånbok kedja

har du någonsin försökt att använda en cykel kedja att säkra din plånbok till dig själv och fann det frustrerande och besvärligapå grund av att att det inte böja fritt åt alla håll... Om du gör som förtecknas i detta instructableDu kan göra en gratis...

Trä kedja klockan

Jag har haft idén till denna klocka för ett tag sedan jag såg en liknande en på internet. Gången tävlingen var den motivation som jag behövde få bort ritbordet och faktiskt skapa den. Detta är den första klockan som jag har byggt och min första instr...

Hur man gör en super lätt skalle kedja

Hej och idag jag kommer att visa dig hur du skapar en lätt skalle kedja!Detta är en sådan rolig lägga till ditt Halloween inredning!Även om du ville ha något jul bara byta skallar med en julgran eller Santa!Låt oss komma igång!Steg 1: Vad du behöver:...

Göra en starburst omslag kedja

detta Instructable lär dig hur man gör en riktigt cool starburst, wrapper, kedja, som är lätt att göra. Detta är så enkelt att nästan vem som helst kan göra det.. Om du får nog gjorde du kan lära dig hur man gör kläder och väskor ur dem, men jag vet...