Ghost Pepper SauceBhut Jolokia, Naga Jolokia, Ghost Pepper, vad man ska kalla det, kom ihåg: det rymmer en punch. Medan det är rankade på drygt 1 miljon scoville enheter--vilket är ungefär 5 - 10 gånger hetare än din typisk Habanero peppar--bär det fortfarande en underbar smak av sin egen. Med detta i åtanke jag skapade en vanlig och enkel vinäger baserade hot sås av Ghost Pepper som ingrediens i andra såser eller ibland dash till varma soppor under kalla årstiden. Varning, är detta inte för den blygsamma.
Relaterade Ämnen

Hur man odlar världens hetaste peppar (Ghost Pepper)

---OBS---Jag förstår att Ghost peppar inte längre världens hetaste peppar, men det var när allt detta Instructable skrevs. Du behöver inte påminna mig i kommentarer :D. Men arbeta dessa instruktioner kommer att för någon annan chilipeppar.Vill ha någ...

Kryddig ätbara brand salter (Skyrim)

Jag trodde jag skulle ta en paus från cocktail gör och dela med dig en läcker liten krydda bryggning i min hjärna under mycket lång tid. Detta, är liksom de senaste par instructables jag har gjort, också bryts från aldrig sinande stenbrottet inspirat...

Ghost Chili (hetaste peppar i världen) pumpa krydda kaffe

har du hört talas om The Ghost pepper? Om du inte har, är det hetaste chili peppar i världen. Det kommer att orsaka vuxna män att fälla tårar, på allvar. Jag ville hitta ett recept med Naga Ghost peppar för att göra en kanna kaffe för min man. Jag tr...

Cook ut remix eller hamburgare soppa

hade vi en cookout medan de diskuterar detta år spökhuset men vi kokta sätt för många förformade hamburgare. Jag försökt mikrovågsugn för en vänster över burger nästa dag men det var torr och hård, då jag försökte steam en och det var bara otäck och...

Extrem varm sås från Scratch

Jag älskar varm sås! Min fru säger att jag har inga smaklökar, men jag inte håller respektfullt. Jag tycker om att pröva nya heta såser, men de kan vara dyra. För att skapa min typ av värme i en flaska, har du tre alternativ; köpa sås från en special...

Hot Virgin

Ingredienser för Jungfru Maria (extremt varm och kryddig)1 tomat1 tsk WorcestershiresåsRosa salt efter smakEn hackad selleri1 morotEn citronskivaExtremt varmt ingredienser1 röd cayennepeppar (tillval - Jalapeño, Habanero, ghost pepper eller Carolina...

Hydrokultur och inomhus trädgårdsskötsel i vintern

detta är min Hobby växthus gjord främst av 110 år gammal bly glasfönster. Det tog mig över 1 1/2 år att bygga på min lediga tid. Det byggdes som ett minnesmärke till min mor och 16 yr.old dotter. Denna bild är tagen på en varm dag i augusti 2013. Jag...

Pumpless (off grid) Hydroponics med 5 Gallon hinkar

Det finns inget inneboende svårt om detta och det fungerar fenomenalt för att odla allt från paprika till tomater. Bästa med detta är att det är nästan en uppsättning och glömma metod för hydroponics. Ja, under värme av sommaren måste du lägga till m...

Kryddig rostade Marinara sås och spöklika rostad paprika Chili från samma bas recept

Min son och jag älskar att laga mat och ofta dela recept, speciellt våra heta och kryddiga sådana. Våra familjemedlemmar är inte lika entusiastiska att konsumera dem ändå. Min man är inte en ghost peppar solfjäder eller någon riktigt varm paprika för...

Förväg gro frön

Före groning, eller före spira, är ett lätt och billigt sätt att maximera din växtodling framgång. Av före groning dina frön innan du sätter dem i jord befria du er den irriterande väntetiden mellan de frön och se dem spira---ofta känns som det tar f...

Lätt och mycket billigt gröna hus/inkubator

så jag köpte några lite Ghost Pepper frön och var alla glada! Jag visste paprika var ganska lätt att odla förra gången jag försökte och de var roliga och användbara... tyvärr bor jag i Arizona... och de älskar varma och fuktiga... Varmt, vi har! Fukt...

Smak ihopkoppling Test

En av de saker jag berömma mig själv som en foodie är min förmåga att par flavors väl. Om det är kryddor i en gryta, ost och kött eller bara varma såser på pizzor. Jag hantera detta genom att göra vissa måltider till grundläggande smak ihopkoppling t...

Långsamt kokt vildsvin huvudet

Jag fick en 160£ vilda Florida vildsvin men kunde inte lista ut vad man ska göra med huvudet som det fanns inte ett recept jag kunde hitta som sysslade med huvudet så jag kom med en flerstegsprocess.Steg 1: Förbereda och matlagning Huvudet var hela,...

Grillad chili och ost smörgås

en grillad ostsmörgås är kardborrband sandwich världenSteg 1: Varför?Varför frågar varför, jag gjorde en massa chili och behöver olika sätt att använda detSteg 2: chiliJag gör en massa versioner av chili, det enda de har gemensamt är de är varma, här...

Hur man gör din egna Brown Stew fisk

Älskar jamaicansk mat? Kolla in denna fantastiska bruna gryta fisk recept!Vad är brun gryta fisk?Brown Stew fisk är en läcker jamaicanska maträtt som ger en hel del läckra smak för relativt liten ansträngning. Det är milt kryddig (med jamaicansk stan...

Hur man gör Dumplings

här är en snabb video om hur att hand-vika egna dumplings och sedan ånga dem till perfektion!Vi gjorde våra fyllning i farten, men här är ett bra Epicurious recept.Ingredienser:Knödeln fyllning:4 torkade shiitakesvamp1 ounce torkade risnudlar1/2 pund...

Yum Kimchi!

Jag började göra Kimchi ett par år sedan. Sedan dess jag gör det för att äta med allt.Dess riktigt roligt eftersom du kan ändra den dock du och det visar sig ganska bra! Ibland lägger jag en ghost pepper för att göra en kryddig batch.Detta instructab...

Hur att neutralisera kryddighet i munnen

Detta är en guide om hur man bli av med värmen i munnen när det blir outhärdligt att hantera. Detta innehåller en av de mest effektiva metoderna för att bli av med en hel del kryddighet med liten användning av drycker.Steg 1: Förstå kryddighetKryddig...

Den Playa Maryen

Playa Mary är det ultimata Bloody Mary receptet förberedelse i tuffa miljöer, särskilt när din leveranser kommer att begränsas på grund av packning och transport begränsningar. Den använder fyra icke-hållbara ingredienser. tre affären och du kommer a...