Glada 20-talet pannbandJag ska spela ett RPG spel (med den fruktade regler som) och vissa av oss klä upp. Från vad jag såg bar kvinnorna antingen hattar eller pannband; Jag beslutat att gå med den senare. Detta korta instructable täcker några tips och tricks som brukade jag sätta min tillsammans.

Detta är en riktigt enkel projekt som endast tog några minuter och jag gillar verkligen hur det kom ut. Svåraste kommer att vara att hitta mittpunkten (eller-dat) som går i mitten:).

Se Steg
Relaterade Ämnen

LED-bakgrundsbelyst tecken

någonsin behöver ett kreativt sätt att fråga en tjej till balen eller någon annan sorts dans? Väl är här ett enkelt projekt som är visuellt imponerande, kreativ, flashiga och slår be med en normal affisch och choklad. Om du är kreativ och behöver för...

1950-talet stil pannband

jag älskar dessa pannband men där jag bor de är svårt att komma med. Detta är ett snabbt och enkelt sätt att göra dem. Men jag gjorde denna huvudet bandet väg till liten för mig så jag satte den på en teddy.Steg 1: skär Hitta en del tyg du gillar och...

Flätade pannband från återvunnet T-shirt

Pannband har varit en stor sak nyligen och jag ville göra några av mina egna. Så med en en gammal t-shirt och några idéer som jag bestämde mig för att prova min hand på att göra några pannband av min egen.Steg 1: leveranserDu behöver följande:En T-sh...

1980-talet Stand-Up komiker

i år för Halloween jag skapade ett koncept dräkt som hyllning till en av mina favorit kulturella tecken--stand-up komiker. Särskilt smaken av komiker från slutet av 1980-talet/början av 1990-talet era. En gemensam punkt som jag hittade i hela mest st...

1940-talet fåfänga göra över/BIMS Chic stil

Hej, delar min färg/göra över min 1940-talet era vattenfall fåfänga. Jag köpte denna fåfänga från en annan kollega "picker" och det hade några stora frågor / vattenskador peeling fanér-den första bilden är när jag skalade bort och fast några fan...

Krypteringsalgoritm baserat på glada tal med hjälp av Python 2.7

Hej killar, så vi kommer att göra en algoritm, med hjälp av en grundläggande matematik sekvens och lite programmering.För grunderna, låt mig berätta vad glada siffror är siffrorna som är enskilda siffror square lägger upp till 1.Du kan gå kolla in Wi...

DIY blomma pannband

Du vet hur låten går "Om du kommer till San Francisco, vara säker på att bära några blommor i ditt hår". Nu kan du göra det genom att bära några blommor runt huvudet, som ett pannband! Tack vare Bethany Mota ursprungliga blomma pannband hantverk...

1970-talet raspberry Pi Amazon AlexaPhone

Detta är en av 1970-talet-style trimphone som jag har konverterat för att hysa en Raspberry Pi kör Amazons Alexa röstsökningstjänsten.För att använda det du bara lyfta luren, tala din fråga, hänga upp och alexas svar levereras via en inbyggd högtalar...

DIY ersättning Zeo Sleep Monitor pannband Sensor

förra året köpte jag en Zeo Mobile sova Manager. Det här är en tjusig Bluetooth pannband som spårar dina hjärnvågor medan du sover och presenterar det på din smartphone som en graf som visar när du var vaken, i ljus, djup eller REM -sömn. Det är som...

1950-talet hobbies treadle fretsaw omgjord.

st1\:*{behavior:url(#ieooui)} / * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning...

Ett 20-tal stil pannband

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en vacker 1920-talet stil fjäder pannband.kombinerat med en stängnät klänning det kommer att göra den perfekta outfiten för nästa swing-party, halloween, karneval eller närhelst du vill titta f...

Dr Who TARDIS pannband med blinkande ljus och ljud effekt

Så är min vän en enorm som fan (som jag). Hon har TARDIS klänningen och strumpor och allt. Hon sa att de säljer även en TARDIS pannband med lite ljus på toppen. Men ljuset är bara plast och tänds inte. Det var lite för dyrt för bara en plast pannband...

Hur man gör din mamma en äkta och innerlig mors dag present på 2000-talet!

Inte säker på vad du behöver din mamma i år för mors dag? vill göra henne något, men inte kan ge det till henne personligen eller skicka den till henne i tid? Jo, kliva in i Internet ålder och följa mig som vi konstruera den perfekta mors dag-kort!St...

Handledning: 1960-talet Bouffant papper peruk

Vad kvinnan ville ha en bouffant frisyr i 1950- eller 1960-talet? I dag vill jag ge dig en annan berömda Betty papper peruk tutorial. Vi kommer för en presidentens utseende eller snarare en första dam titt med ingen annan än Betty Ford (Elizabeth Ann...

Alltför-cool Rainbow pannband

detta projekt kan du skapa en Gloria av vilda LED färg varje gång du går ut jag har burit en av dessa två år på konferenser, skolor, brinnande man... och Makerfaire och jag har alltid glada människor kommer upp till ta en titt. Människor kommer att L...

{TRINA} Pärlstav bröllop pannband: DIY handledning

detta är en enkel handledning om hur man gör en pärlstav bröllop pannband. Jag kommer att visa dig hur man bär en pärlstav bröllop pannband tre olika sätt:1) 1920-talet inspirerade2) enkel & Elegant3) romantiskStort tack till min sponsor "Sy myck...

Hur man gör Mini bågar för stift Bobby och pannband

denna handledning är ett enkelt och snabbt sätt att lära sig hur man gör mini stråkar för stift bobby och pannband. Jag tycker dessa är så söt och ser bra ut på nästan alla!Steg 1: Vad du behöver -Tyg, inte mycket alls. Någon stil eller tjocklek du v...

Talet ägg

om du kallar dem talet ägg, hundra-året ägg, millennium ägg eller något annat, dessa besynnerliga ägg är en kinesisk delikatess går tillbaka århundraden till Mingdynastin. Skrytsam namnet antyder dessa ägg ta evigheter att göra, detta är missvisande....

Rainbow LED pannband (WS2812 + ATTiny85)

Hej, här är en söndag morgon projekt, min dotter gav mig denna idé sedan några gånger:Först måste du hitta ett pannband som passar den personens huvud.Bygeln kan vara en gammal en.Remsa någon prydnad för att göra ytan platt.Material:-1 x pannband-1 x...