Glas Ouija Boardjag har aldrig riktigt gillat de billiga kartong ouija boards som du kan köpa i butikerna, och någon av glas eller trä dem online är ganska dyra så jag tänkte jag skulle gå vidare och göra en av glas genom etsning det... Detta är en mycket enkel projekt och tar inte lång tid
Se Steg
Relaterade Ämnen

Animerade "Haunted" Ouija Board

denna animerade "haunted" Ouija board gjordes som en Halloween prop. Detta gjordes med främst skräp material från mitt garage, men om du har ingen av delarna du bör kunna källa dem någorlunda billigt nog. Du behöver handy-man färdigheter, vissa...

Lasergravyr - hand målade egna OUIJA board

detta är min laser cut, laser etsade & hand målade egna OUIJA board....

DIY Ouija Board!

Jag har alltid älskat ouija boards, jag har ägt minst 4 av dem. Jag gillar utseendet på den trä handgjorda dem bästa; den populäraste sorten kan köpas på leksak butiker--jag inte vet hur jag känner om detta.Jag har beslutat att göra min egen, igen. M...

Pyro-graverad Ouija Board

Ouija boards är vacker konst stycken, även om jag inte tror alls på deras förmodade mystiska egenskaper. Några månader sedan hade jag idén att göra en personlig pyro-graverad ouija board... och här är det!Material:-Trä-Trä brännare-Färgade lack-Kredi...

Ouija board

jag kommer att visa dig hur man gör en ouija board, en ouija board är en "portal till andliga universum" allt i en liten styrelse!Steg 1: materialdu behöver:markören bit kartong runt 1 fot lång och 8 tum lången rund donut formade bitoch det är a...

Navagating en Dollar Store för Instructables Hacks!

Naturligtvis surfar dollar butiker är inte helt ny för många Instructables användare - men kanske du aldrig har angett att en av dessa budget vänliga platser för leveranser.Detta är Instructable för dig!Såg du något på Instructables eller Pinterest d...

Spooky WeeGee Spirit Board Mirror

här är min Instructable. En färgskiftande graverade spegel talar ande styrelse.Disclaimer: detta forum är endast avsedda som dekoration! Jag är inte ansvarig för andarna (bra eller dåligt) du kan trolla med en talande anda styrelse som den i denna ar...

Ouija soffbord

jag ville ha en cool, unikt soffbord för mitt hus, men kunde inte hitta något som jag gillade i min prisklass. Mitt mål för detta projekt var att hålla kostnader till ett minimum och hålla den strukturella designen ganska enkel, men till slut ville e...

Haunted Oiuja Board

Till skillnad från USA, har Australien endast nyligen börjat anamma Halloween. min familj, speciellt min mamma, har kunnat fira Halloween under många år. Årets Halloween infaller på en lördag så vi har en monstruös insamling med vänner och familj (då...

Purpleheartträd Ouija hänge med Polymer lera Inlays

detta är min andra Ouija tema projekt, denna gång med purpleheartträd trä (Peltogyne), som är en naturligt lila lövträd som kommer från de tropiska områdena i Central- och Sydamerika. Jag hade aldrig arbetat med purpleheartträd trä innan så jag ville...

Hur man gör en fem-i-ett Mini trä arbetar maskin

Nyligen fann jag mig så in i trä gör. Därför på den 18: e Maker maraton av Makeblock håller den 28 Nov., beslöt jag att DIY mini trä-arbetande maskin som täcker funktionerna i svarven, borr maskin, fräsmaskin, kvarnen och såga maskin.De flesta delar...

Spådomar kuben

The spådomar Cube kan skapa 3456 möjligt, full av meningen förmögenheter! Den har samma överklagandet den berömda Magic 8 Ball och Ouija Board. Spådomar kuben är dock betydligt mer sofistikerade och mer underhållande. Kuben har inte lösas, utan helt...

Haunted Dresser

Här är hemsökta dresser gjorde jag av min 2015 Halloween display. Mitt tema är baserad på Disney's Haunted Mansion. Annan rekvisita som jag gjort är en self rörliga Ouija board, Madame Leota i en kristallkula och en animerad pianospel skelett. Jag tä...

Hur man Ghost Hunt

vill jaga spöken?Tja har du kommit till rätt ställe, jag har 6 år av Paranormal forskning under mitt bälte med många fler att komma. I min tid har jag stött på vänliga spöken, illvilliga spöken och helt enkelt demoniska.Men det finns en skillnad, Par...

Tiny Seance kit i en mynta tenn

jag fick detta tenn myntverk på lokala serietidning butik. Det är samma storlek som en Altoids tin. Att se en liten Ouija Board som en möjlighet, fyllde jag burken med allt du behöver för en liten Seans.Satsen innehåller följande: Ouija planchette, r...

Hur man gör en dödligt laser

HOLA! Detta är hur man gör en dödligt laser ur en ficklampa.MATERIAL:1: ficklampa.2: kvicksilver (cougar tillval)3: kristaller av ditt val.4: skruvmejsel (valfritt)5: skinka sandwich (valfritt)6: Ouija board. (säkerhet första!)Steg 1: Välj Det finns...

DIY glas torr radera Board

Whiteboard kan kosta en förmögenhet. Här är en billig och extremt elegant ser torr radera vit styrelse för ditt hem eller kontor, endast omkring 15 spänn!Super enkel installation! Endast 1 verktyg behövs, en skruvmejsel!Njut!Steg 1: Skydda ditt mater...

Etsat glas smiley face glasunderlägg

i att dricka en depressiv som alkohol, jag tycker att en smiley är fördel. Jag hittade några gamla gula glas rundor och tänkte att jag kunde gärna upp dem. Detta är ett riktigt enkelt projekt, men det kräver att du finjustera och justera bilden du vi...

Glas och Ek bokhylla

Två octagon inlägg support 3 nivåer av glas hyllor, anpassade ek hyllkonsoller, routered ek bas och anpassade fötter/stöder.De två octagon inlägg var rensas, tror jag de var för en säng. Toppen och botten är ek men sidorna är tjock MDF med en ekfanér...