Glöd i mörka klockansteg 1: köpa klocka.
2.: ta glas av
3. sätta LED strip i

Leveranser:
Skruvmejsel
LED strip
Färg

Relaterade Ämnen

Lyser i mörka RAM klockan

detta instructable visar hur man gör en glöd i mörka klockan ut gamla datordelar.Steg 1: Verktyg krävs Verktyg som behövs:1) limpistol2) superlim3) borr eller dremmel verktygSteg 2: material Följande är de material som används:1) hårddisk2) RAM3) CD/...

Vintage trehjuling uppståndelsen med Modern teknik

jag kallar detta en "uppståndelse" inte en "återställande" som jag tog några friheter med material och metoder att föra denna childs trehjuling tillbaka till livet. Men i slutet av dagen är det sant att andan i ursprungliga och leende...

Analog talar glöd i mörka 3D tryckt klockan

Klockan visar tiden med 4 analoga mätare. Jag har sett dessa typ av klockor i olika inkarnationer men jag såg aldrig en analog klocka i detta format som talade. Denna klocka meddelar tiden halv timmes mellanrum och spelar ett meddelande varje gång kl...

DIY Infinity spegel klockan

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger din egna infinity spegel klocka!Det är verkligen häftigt, Billigt och enkelt, ingen arduino eller lödning behövs! Jag använde en Mickey Mouse väckarklocka från Disneyland. Det var gamla och...

Harry Potter inspirerade Weasley klockan

Förra året bestämde jag mig att läsa om hela Harry Potter-serien för 100: e gången, som inspirerade idén att göra något liknande Weasley familjen klockan för slutprojekt klass. För alla er Mugglare som inte är bekant med serien, i trollkarlsvärlden f...

Lamina Nixie klockan

detta är min första instructable och jag hoppas du kommer att gilla den. Jag har läst denna webbplats för ett tag nu och jag valt att publicera mitt projekt. Jag är icke-native English speaker ursäkta mitt språk misstag.Detta projekt är inspirerad av...

Början Microcontrollers del 11: Timers, räknare och mikrokontroller klockan

Timers och räknare är så integrerad att du kommer att se många exempel på dem i hela denna serie. Som namnet säger, används timers för tid och räkna. Inventering och timing kan du göra några mycket fina saker som kontrollerande LED brights, vinkel gr...

Barns illustrerad klockan

när min son var ungefär 3 år gammal, vi höll hans dagtid rutin till ett ganska förutsägbart schema och han verkade vara bra med en vanlig rutin. Eftersom han visste att den rutinmässiga väl, ber han ofta "är det dags för mellanmål/lunch/middag ännu&q...

Voltmeter klockan

Denna klocka talar tiden - timmar, minuter och sekunder med 3 analog Voltmätare. En PIC16F628A mikrokontroller används för att visa tiden genom att variera spänningen till varje voltmeter och ger också mycket grundläggande tidtagning. Mikrokontroller...

Rainbow Neo klockan

Denna klocka gjordes som en gåva men jag var så nöjd med den som jag trodde jag skulle göra en instructable för det. Klockan använder 2 Neo Pixel ringar från Adafruit industrier som Arduino Pro Mini mikrokontroller och en DS1307 Realtidsklocka (RTC)...

Arduino Magic klockan

Vad händer om en klocka kunde berätta mer än bara tiden? I detta Instructable kommer vi att göra en klocka som med bara en blick, kan berätta var du är och bara att krydda saker upp temperaturen i din omgivning. Okej, ta din Arduino och låter komma i...

Nixie bargraph klockan

Så har jag sett massor av Nixie klockor online och tyckte de såg bra ut, men jag inte ville spendera $100 + på en klocka som inte ens innehåller rören!Så med lite elektronik kunskap jagade jag runt de olika nixie rör och kretsar. Jag ville göra något...

Berlin klockan

Berlin klocka, BerlinUhr eller Mengenlehreuhr, var nog den allra första digital klockan.Det har varit där sedan 1975...Massor av info kan du hitta här: https://en.wikipedia.org/wiki/MengenlehreuhrHur är det gjort, hur berättar du tiden?Kort sagt, fin...

Tnychron klockan

har du någonsin sett en miniräknare från 1970-talet? Om du har, vet du att många använt en serie av små, röda, LED sju segmenterar skärmar. Dessa skärmar används små "barer" ljusavgivande material som placerades bakom små förstoringsglas bubblor...

Linjära klockan

runda klockorna är så 1900-talet! Här är något lite mer post modern och trubbig.Jag kommer att visa dig här en annan full designprojekt, från idé till konstruktion till prototyp. Syftet med vår önskan är idag en linjär klocka, det är en som har siffr...

Nixie rör klockan fallet

Detta är min första Instructable. Jag är brasilianska och svenska är inte mitt modersmål, så jag hoppas du förstår min konstiga engelska.Jag är ingenjör och en tvångsmässig maker. Jag älskar gamla röret ventiler, och när jag såg på webben en Nixie kl...

Resistor färg koden klockan

kalla mig en enorm nörd, men jag nyligen beslutat att det var nödvändigt att memorera färgkoder används för att ange värden för olika motstånd. Jag har också nyligen blivit intresserad av att göra (relativt) storskaliga representationer av elektronis...

Steampunk klockan

samtidigt undersöka en stor labyrint av IKEA (Kanadas största: P), upptäckte jag "Rusch" klockan, en billigt objekt som bara skriker "ändra mig!".Ja, Mr Clock, du kommer att få din önskan.Fina med denna klocka är hur lätt det är att ta...

Popsicle stick klockan

ibland, (OK hela tiden), mitt sinne fungerar på konstiga sätt. Efter seende den veckovisa utmaningen och sidan tävling och tänker på mig själv att jag hade ingen aning om vad jag kunde göra, sedan en ljus kom, men nej det var bara min son vardagsrumm...