Goldies bubblande Halloween kitteljag gjorde en pjäs som kan läggas till en kittel att göra det ser ut som det bubblar. Denna pjäs var gjorda för att passa runt en person som sitter i en stor gryta, så de ser ut som de är nersänkta i bubblor eller en varm vätska.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Halloween kittel från en 55 gallon plast fat

jag använde en extra 55 gallon fat för att göra min Halloween kittel. Om du kan hitta en i svart eller med en löstagbar topp, skulle det vara mycket lättare.Material:1-blå fat35 - 3/8 tum transport bultar - (29 av dem 1och 1/2 i längd och 6 av dem 2...

Boot-i-licious Halloween kittel

har jag älskade Halloween ända sedan jag kan minnas. Det är en så underbar semester säsong med faller väder, smaskiga livsmedel, kostymer och fantastisk inredning! Jag trodde det skulle vara kul att göra en ovanlig Halloween prop för min inredning......

Goldies giftigt avfall fat

här är några giftiga avfall fat som jag gjort för min tillhåll 2007. Jag försökte komma på ett sätt att göra giftigt avfall ser ut som om det var riktigt giftiga. Jag ville att det skulle se ut vid liv, som lava-med ljus flimmer från insidan och stea...

CARNIVAL PARTY:

Slutet av sommaren 2010, bara några dagar före den första dagen i skolan, hade vi en tillbaka till skola karneval part. Alla priser var skolan leveranser, roliga pennor och mappar, Squishies och suddgummin. Barnen hade skitkul och begärde för att gör...

Halloween Full-size bubblande kittel Prop

"dubbel, dubbel-slit och problem; Fire burn och grytan bubblan." (-William Shakespeare, Macbeth). Varje Halloween display behöver en kittel, men de är svårt att hitta... När var sista gången du såg en kittel försäljare kommer dörr till dörr?Så d...

Klä upp din sockerkulör äpplen detta Halloween titta som en kittel.

Klä upp din sockerkulör äpplen detta Halloween genom att doppa dem i smält choklad och dekorera dem med modeling choklad eller sockerglasyr titta som en kittel.Köpta sockerkulör äpplen kan du göra snabba arbete av detta recept, men om du väljer att g...

Röka kittel

Så jag vill verkligen ha en festlig Halloween hus i år. Jag har redan gjort några projekt och på målet att få några andra objekt, jag såg en rökmaskin som jag trodde skulle lägga till en annan dimension till Bus eller godis erfarenhet.så jag gick vid...

Flaming kittel eld grop

delfiner, för alla deras prisade intelligens, har aldrig utnyttjat kraften i brand. ~ Prof Petit PauvaDelfiner kan inte har utnyttjat eld men vi har och här är mitt exempel på domesticeringen av eld. Som de flesta människor tycker jag om en bra eldgr...

Alien legosoldat Halloween kostym

detta är ett begrepp som jag skissat upp bara 2 dagar före Halloween, och på något sätt lyckades dra ihop allt runt mitt arbetsschema. Jag ville inte spendera mycket pengar, så mina idéer var begränsad till mestadels levererar jag hade i min garderob...

Chocka alla på Halloween med denna DIY maneter kostym

göra ett stort plask denna Halloween med denna en-av-en-slag gör-det-självare!Steg 1: Halloween är din en natt av året att blåsa locket av rutan och dyka upp som något helt nytt och unikt – så gör det räknas!Lättare sagt än gjort, rätt? Kanske inte;...

Sparsam Halloween Decor instruktioner

Detta instructable visar dig hur mke magiska apotekare vardagsrum.. .på en college student budget! Detta kan vara överflödig, med tanke på den stupendously kreativa DIYers i publiken, men jag har två ord till dig: Sparsamhet butik.Vet du vad? Du har...

Död blir hennes Halloween kostym

skapa en illusion av att se genom ett gapande sår i kroppen. Detta är min Halloween kostym för 2008, baserat på 1992 filmen Döden klär henne. Jag porträttera Goldie Hawn karaktär, som var sprängd med ett hagelgevär Meryl Streep karaktär i ett anfall...

Lätt häxans kittel från en Yoga boll

Dubbel, dubbel möda och besvär! Denna häxans kittel är ett enkelt DIY projekt som kommer att hjälpa upp på scenen för en spooky part.Du behöver inte vara konstnär att göra det och den är gjord med lätt att hitta material, några du förmodligen redan h...

Belyst, torris, torr godis, imma häxans kittel

Min dotter ville vara en häxa för Halloween så jag letade efter ett enkelt tillbehör som var lätt att göra, plus hade lite kul blandas in i den. Jag ville också att hon ska kunna gå ut och få godis utan att få alla våt. Jag presenterar upplyst, torri...

Brinnande glöd Halloween prop

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger en pyrande högen av glöd prop. Använda det under en kittel, brända liket etc.Steg 1: Material som används Materials used:1 eller flera burkar av spray skum isolering1 eller mer orange sträng...

Office Halloween dekorationer... med extra Zombies

Detta är området främre counter (reception) vid universitetsområdet där jag jobbar. Halloween är vanligtvis inte en stor sak i Australien, men vi trodde vi skulle ha lite kul förra året. Det finns en zombie dolly i en hemgjord Kista under tabellen co...

Låg kostnad Halloween popup-tecken

efter att ha tittat på några av de tillgängliga kit för att göra en popup-karaktär, de verkade av god kvalitet men jag har mycket kvar över saker i mitt garage och kände att jag kunde bygga en för mindre än kostnaden för kit. Och jag erbjuder detta f...

DIY Halloween party tabell rekvisita

Hej, jag gjorde dessa rekvisita för några månader sedan och ett bildspel här:.Nu, jag ta tillfället i akt att ge mer detaljer om hur de gjordes.Denna skapelse var en höjdpunkt på födelsedagsfest av min yngsta dotter. Jag skulle vilja dela med er.Part...

Halloween Diorama klockan

i detta projekt har jag några Halloween karaktärer knutna till händerna på en klocka som reser i en cirkel som skapar en animerad Halloween diorama i en burk. Ett spöke är kopplad till den andra sidan reser i en cirkel med en hastighet av en gång i m...